Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gauta 368 Vilniaus dezute, laiskucius surasiau (kas negavote rasykite i AZ ar sandrixxxx@gmail.com, pasitaisysiu blush2.gif ).
Kas norite atsiimti siuntinukus is ankstesniu dezuciu, siandien lauksiu iki 20 val., ryt nuo 12 val. iki 14 val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kamiliukas7 @ 2014 04 18, 06:07)
Ar perkate is GLDN? gal galite pasakyt kokia kaina bus situ vitaminu http://www.gnldconte...3/SA/story.html. Aciu  4u.gif

renkame drinks_cheers.gif siu kaina $27.60 4u.gif
Atsakyti
o Klaipeda nieko negavo?smile.gif 4u.gif Taip laukiu siuntinuko:)
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2014 04 18, 13:17)
spiglyz, lengvo gimdymo wub.gif nemaža mergina tikrai biggrin.gif

Aš tai mažus vaikus gimdau vienas 2,500 kitas 2,800 kažin nuo ko čia priklauso g.gif... bet abu pralenkė savo bendraamžius  biggrin.gif

aš irgi mažus gimdau, nors pati visai nemaža esu smile.gif
O va draugė pati nedidukė beveik 6 kg pagimdė
Atsakyti
Ačiū , mergytės, už daikčiukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif - obuolių pjaustyklę iš williams sonoma išbandysim šiandien smile.gif , polo legingsai dukružei wub.gif , tik va labai gaila, bet New Balance kedukai maniškei mažoki, o tokie wub.gif Gal katra sau ar dukružei norėtumėt Big Kid US6,5 dydžio (rašo, kad atitinka EU39, bet pagal mane, tai atitinka 38-38,5, viduje apie 24,7 cm ir bus tinkami pėdai apie 24-24,5 cm), labai gražiai atrodo ant kojos, lengvučiai, patogūs thumbup.gif Daugiau info Kaina 150 Lt.
user posted image
Sandrixxx, Tau 4u.gif už dalybas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 18 balandžio 2014 - 18:47
Aciu temos seimininkes uz siuntinuka 4u.gif gavau daugiau nei gavau skaiciuku biggrin.gif tad lauksiu likusiu skaiciuku biggrin.gif ir smagiu jums Sv. Velyku, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 04 18, 18:41)
aš irgi mažus gimdau, nors pati visai nemaža esu smile.gif
O va draugė pati nedidukė beveik 6 kg pagimdė

Pati pagimdė? blink.gif Eina sau, man ir 3,3kg nesinori atsimint lotuliukas.gif

Kur dar perkat NB kedukus, be amazon ar 6pm, nerandu ko noriu, visas iššluota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 04 18, 19:54)
Kur dar perkat NB kedukus, be amazon ar 6pm, nerandu ko noriu, visas iššluota  doh.gif

dsw pirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2014 04 18, 19:58)

Ačiū, bet nėra.. Noriu 420 modelio
Atsakyti
Parduodu per mergaites pirkta TH Tommy Girl grazu paltuka, XL dydzioc 4u.gif Pirktas su nuolaidele, jei ka domina rasykite AZ mirksiukas.gif
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
Atsakyti
Ačiū mergaitėms už siuntinuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gražių ir jaukių švenčių visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 04 18, 19:54)
Kur dar perkat NB kedukus, be amazon ar 6pm, nerandu ko noriu, visas iššluota  doh.gif

Zappos, onlineshoes, shoebuy pasižiūrėk-aš irgi dukrai ieškojau didesnių, tai pastebėjau, kad išluoti NB gerai rolleyes.gif
Atsakyti