Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rudaplauke @ 2014 04 21, 07:51)
Mergaites, mes nusprendem dar viena diena patinginiauti ir siandien dar nepriimti uzsakymu, pradedame pirkti nuo antradienio  blush2.gif  4u.gif

QUOTE(braskee84 @ 2014 04 21, 09:41)
Sveikos, Mergaites, gal zadat is ON pirkti?  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2014 04 21, 06:51)

Spygliau, ***Natalija***, didziausi sveikinimai jums sulaukus savo stebukleliu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
merginos gal kas uzsisakinejat trollbeads, gal uzrodytumet kokius puslapiukus, buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2014 04 21, 00:11)
Aciu 4u.gif  taip, antras berniukas  wub.gif

Prasom i mane "tu" mirksiukas.gif

wub.gif wub.gif pas mane irgi ,tik jau dickiai .Daug bendru reikaliuku jau turi,isdume dabar su dviraciais ,kadangi tingiu terasoje su suniu poilsiaujam biggrin.gif

Ok drinks_cheers.gif

Laukiu ir as kol mergaites darbuotis prades,tik spejau namo parsibelst ,iskart visko reikia rolleyes.gif
Alterna mano baigiasi ,gal is Amazon reikia pabandyt pasimt g.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke0819 @ 2014 04 21, 11:34)
merginos gal kas uzsisakinejat trollbeads, gal uzrodytumet kokius puslapiukus, buciau dekinga.

Pagal kainas tai nežinau ar JAV labai apsimoka. Aš tai užsakymą dariau čia. Siunčia pas mus nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2014 04 21, 12:46)
Pagal kainas tai nežinau ar JAV labai apsimoka. Aš tai užsakymą dariau čia. Siunčia pas mus nemokamai.

as tik pradedu dometis tai galvoju gal pigiau is jav, o jusu nurodytas psl tai pats gali parsisiusti be tarpininku, kaip suprantu.
Atsakyti
quote=liutuke0819,2014 04 21, 12:03]
as tik pradedu dometis tai galvoju gal pigiau is jav, o jusu nurodytas psl tai pats gali parsisiusti be tarpininku, kaip suprantu.
[/quote]

Sveiki! Apsimoka atsisiųst apyrankę su užsegimu. Perkant užsegimą, apyrankė nemokama. Aš iš čia pirkau mirksiukas.gif

http://www.sativastuff.com/fllosi.html
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 04 20, 10:43)
DITELE ,mergaites, buvau pazadejus kvepaliuku pratestuot palikt,isdumiau,siuntinio nesulaukus .
Dabar,kai bus naujas siuntinys ,paliksiu  drinks_cheers.gif

Su šventėm visas wub.gif !
drinks_cheers.gif lauksim, jottauute mirksiukas.gif
Atsakyti
Ditele,
gal galetum priminti, kuris macadamia aliejukas skirtas plauku galiukams?
ten jie dvieju rusiu yra, nepamenu, kuri turejau doh.gif o jau reiketu nusipirkti.

Ir dar, jei kas nores - galesiu perleisti viena is siu VIX maudomuku:
1. VIX PERI RIPPLE, abi dalys L dydzio (bet manau, kad ripple yra kiek i mazesne puse). Apatine dalis FULL. 270 lt su reg. siuntimu
user posted image
user posted image

2. VIX ZAMBIA, virsus M, apacia L brazilian. 210lt su reg. siuntimu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 04 21, 16:23)
Ditele,
gal galetum priminti, kuris macadamia aliejukas skirtas plauku galiukams?
ten jie dvieju rusiu yra, nepamenu, kuri turejau  doh.gif o jau reiketu nusipirkti.

Žinok, nežinau, katras plaukų galiukams, nes aš trumpaplaukė, tai aš visad visai galvai jį naudoju blush2.gif ax.gif Aš tai sakyčiau, kad galiukams gal tas nepurškiamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 04 21, 17:28)
Žinok, nežinau, katras plaukų galiukams, nes aš trumpaplaukė, tai aš visad visai galvai jį naudoju blush2.gif  ax.gif Aš tai sakyčiau, kad galiukams gal tas nepurškiamas ax.gif

aciu smile.gif
pagalvosiu dar kuri cia pasiimti smile.gif
Atsakyti
Noriu pasiulyti netikusias prekes 4u.gif

Swarovski pakabukas
Kaina 120lt.

user posted image

Victoria's Secret PINK maikutė, realiai ryškiai oranžinė, neoninė wub.gif
Dydis M
Kaina 55lt.

user posted image

user posted image