Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

gal kuri is jusu uzsiima buhalterija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2014 05 14, 19:47)
gal kuri is jusu uzsiima buhalterija?  ax.gif

kokio lygmens reikia?

aš apskaitininkė- nors šiuo metru skaičiuoju mažosios ligas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2014 05 14, 18:47)

as biustgaltere paciam darbymetyj dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 05 14, 20:38)
as biustgaltere paciam darbymetyj dabar  lotuliukas.gif

tai gerai, zinosiu i ka kreiptis jei ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2014 05 14, 19:47)

taip, kuo galiu padėti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2014 05 14, 23:28)
taip, kuo galiu padėti?  smile.gif

Oi...o Jūs visos buhalterės? tongue.gif
Atsakyti
Siandiena buvome pas veterinara. Kiauliuke sublogo 104 gr. neziurint i tai, kad maitinu. Veterinare apziuros metu nieko nesurado, dantukai, burnyte, rykle viskas puiku. Antradieni eisime daryti echoskopija, galimai cistos, ar problema su kepenimis, jei apsinuodijo, nes jauciasi jog yra padidejusios. Po oda suleido 10ml fiziologinio tirpalo prisodrinto visokiais mikro elementais, kuriu nedagavo per praejusia savaite, dirbtinai maitinant. Jokiu vaistu dabar nevartojam.

Del maitinimo. Aciu merginos uz patarimus, bet kosytes negalima kiauliukam virti, kruopas reikia mirkyti, o veliau su blenderiu smulkinti iki tyreles. Bet vis vien noriu padekoti, man labai padejo kukuruzu kose, susitvarke pilvukas, dabar turstinasi normaliai, susitvarke. Gydytojai sake vidurius paleido nes perdaug lastelienos buvo, kose-kruopos subalansavo...

Taigi... Siaip nusistebejo jog taip "zaidziu" su maitinimu. Skiau kad supermamos savo pavyzdziais ikvepe nepasiduoti, pasinaudoti visom turimom galimybem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 gegužės 2014 - 20:58
QUOTE(Moonte @ 2014 05 15, 20:45)
Siandiena buvome pas veterinara. Kiauliuke sublogo 104 gr. neziurint i tai, kad maitinu. Veterinare apziuros metu nieko nesurado, dantukai, burnyte, rykle viskas puiku. Antradieni eisime daryti echoskopija, galimai cistos, ar problema su kepenimis, jei apsinuodijo, nes jauciasi jog yra padidejusios. Po oda suleido 10ml fiziologinio tirpalo prisodrinto visokiais mikro elementais, kuriu nedagavo per praejusia savaite, dirbtinai maitinant. Jokiu vaistu dabar nevartojam.

Del maitinimo. Aciu merginos uz patarimus, bet kosytes negalima kiauliukam virti, kruopas reikia mirkyti, o veliau su blenderiu smulkinti iki tyreles. Bet vis vien noriu padekoti, man labai padejo kukuruzu kose, susitvarke pilvukas, dabar turstinasi normaliai, susitvarke. Gydytojai sake vidurius paleido nes perdaug lastelienos buvo, kose-kruopos subalansavo...

Taigi... Siaip nusistebejo jog taip "zaidziu" su maitinimu. Skiau kad supermamos savo pavyzdziais ikvepe nepasiduoti, pasinaudoti visom turimom galimybem.

nezinau,maniskis menesi prasimaitino virtais kukuruzais ir gyvas antri metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 05 15, 22:18)
nezinau,maniskis menesi prasimaitino virtais kukuruzais ir gyvas antri metai smile.gif

Man maziukei padejo virta, bet dabar uzmerksiu, nesunku gi. Veterinare argumentavo, nes neva geriau pasisavins, kiauliuko organizmas pritaikytas nevirtom kruopom, termiskai ne apdorotom. Pabandysiu ziuresiu kas bus, man gi siuo metu svarbu tik tai, jog padetu ir butu kaip geriau kiauliukei.
Atsakyti
Su tarptautine Jūrų kiaulės ( beveik kiaulytės ) diena

ta proga gavome vaišių..

user posted image

krimst krimst krimst krimsš šlamšt..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 05 16, 13:35)
ta proga gavome vaišių..

Duodat kiaulytems ridikeliu? As prisibijau, 1 psl. nuorodoj skaiciau, kad negalima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2014 05 16, 15:00)
Duodat kiaulytems ridikeliu? As prisibijau, 1 psl. nuorodoj skaiciau, kad negalima ax.gif

Ridikėliai tik dėl grožio . Nuotraukos grožio..
Atsakyti