Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Linamog, tarkit kompetetingą savo žodį, labai prašau 4u.gif Su 24,5 bearpaw 7 ar 8? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 04 15, 20:32)
Pabandyk šitą šampūna, nesigailėsi, pažadu ax.gif
http://www.amazon.co...N8YAF44HRADS74Y

Prašom plačiau apie šampūną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izidora @ 2014 04 16, 08:05)
Prašom plačiau apie šampūną smile.gif

As jau is seniau seku atsiliepimus apie sitas priemones, man tik klausimas ar tas repair ar hydra geriau, nes plaukai pusilgiai - sviesinti ir galai linke sauseti. Turiu is keune repair, tai po plovimo kaip siaudai pasidaro nemalonus.
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2014 04 16, 07:23)
As jau is seniau seku atsiliepimus apie sitas priemones, man tik klausimas ar tas repair ar hydra geriau, nes plaukai pusilgiai - sviesinti ir galai linke sauseti. Turiu is keune repair, tai po plovimo kaip siaudai pasidaro nemalonus.

Bet ir pati bandėt? ne tik atsiliepimus sekėt, kaip suprantu? Vertas kainos?
Atsakyti
na panos gavot uz antakiu vaska saskaitas ? smile.gif as uz fossil negavau unsure.gif uztat su graziais antakiais busiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2014 04 16, 07:55)
Linamog, tarkit kompetetingą savo žodį, labai prašau  4u.gif Su 24,5 bearpaw 7 ar 8?  4u.gif

Aš ne Linamog, bet su tokia pat pėda turiu keleto skirtingų modelių 7. Ir tai dar galėtų būti mažesni.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 04 16, 08:47)
na panos gavot uz antakiu vaska saskaitas ? smile.gif as uz fossil negavau  unsure.gif  uztat su graziais antakiais busiu  biggrin.gif

o aš už fossil gavau tik vieną, o norėčiau dviejų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 04 16, 07:55)
Aš ne Linamog, bet su tokia pat pėda turiu keleto skirtingų modelių 7. Ir tai dar galėtų būti mažesni.

Ačiū 4u.gif Vadinasi, ir man 7 4u.gif
Atsakyti
oi, kad saskaitos is Taures atlekia, nespeju gaudyt biggrin.gif
Atsakyti
O čia Pureology pigiau ar manot kokybė ne ta? g.gif
http://www.topbeauty...k...7&limit=105
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 04 15, 22:59)
Vienas už kitą gražesnis akinys. Nu, pasakykit, kad nesąmonė  doh.gif  wub.gif

Visai simpatiski, ypac tie didesni.
QUOTE(ylang @ 2014 04 16, 07:55)
Linamog, tarkit kompetetingą savo žodį, labai prašau  4u.gif Su 24,5 bearpaw 7 ar 8?  4u.gif

7. Beje, pirmakart aunant kailini bata turi rasot, kol isiauni, tai rodo, kad jis ateity neklapses.
QUOTE(nesuper @ 2014 04 16, 08:55)

Reikejo rasyt - skias, as geriau nei linamog. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 04 16, 09:36)
Reikejo rasyt - skias, as geriau nei linamog. biggrin.gif

ai, kuklumas puošia flirt.gif
Atsakyti