Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Su Sv. Velykom wub.gif

user posted image

Siandien isvaziuojam su seima ridenti kiausiniu. Grisiu tik vakare, gerdulkos nebus. Skubiu uzsakymu geriau nesiuskite 4u.gif
Atsakyti
Linksmu svenciu visoms wub.gif
user posted image
Atsakyti
Gražaus šventinio Sekmadienio wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šiltų ir jaukių švenčių visoms wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 04 19, 19:37)
Taure, o is kur tada pasiteisina pirkti ? Nes apie yoox tai nustebau, nes prekes vardes daugumoj   blink.gif  as suprantu shoemetro jau viesai proteguoja savo tokia nuostata, na tikeciausi is amazon, bet kaip keistai, kad ir kitos pardes pachalturina  doh.gif
O kaip man jcrew patinka....  ax.gif
Bet diskutuojant tuo klausimu, patiko landsend poziuris kai pirkom tas striukes biggrin.gif

Yoox yra didele isparduotuve su senom kolekcijom... Lietuviai, kurie is Italijos i LT rubus veza, perka is yoox sandeliu ir juokias kokiom kainom kiti perka.... mirksiukas.gif ir ten milziniskas kiekis issimatuotu ir grazintu rubu... As pati su siuntom dirbu, pas mus atnezdavo yoox dezes grazinimui, tai patikekit kiek ju grazina... apatinius issimatuoja, po to grazina... doh.gif doh.gif ir kazkas kaip nauja nusiperka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija_: 20 balandžio 2014 - 13:38
QUOTE(Taurė @ 2014 04 19, 19:07)
Tai ka pacitavot, gal jums net netiks. Visu pirma parasykit kokio tipo ieskot, uzvalkalu kaldrai ? Uztiesalo ciuziniui, su guma, be ? Nes dabar jusu citatoje amerikonisko tipo patalyne, be lietuvisko tipo uzvalkalo ir paklode be gumos.
ziurint kokias nori imti Gafsiuk. Juk ne is medzio tas uzuolaidas siuva. Ranksluoscius didizulius tai perkat.

Su Velykom smile.gif

Aš norėčiau paklodės su guma 160cm lovai ir užvalkalo kaldrai 200x220cm. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Paprotinkit,kokio dydžio reikėtų - L ar XL,jei per krūtinę apie 107,per klubus - 111 g.gif
http://www1.macys.co...h...0&RVI=PDP_2
Atsakyti
Labas vakaras. Su šv. Vėlykomis 4u.gif
Gal as nori jungtis prie urbandecay.com užsakymo? Yra nemažas pudrų, lūpų blizgesių ir kitų prekių išpardavimas smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Taurė @ 2014 04 19, 23:43)
mes dar neskalbem, idomu kaip atrodys po skalbimo  g.gif

aš pirkus iš UK, tai ir po daugelio skalbimų- nenusiskalbė...
Atsakyti
Gal hautelook renkate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meilita @ 2014 04 20, 13:06)
Gal hautelook renkate? 4u.gif

siandien kaip ir rasiau, galima buvo siust tik neskubius uzsakymus, nes visos sventem.
Mano seimai labai smagi svente. Per velykas ne tik tradiciskai, bet ir isisavinom amerikietiska tradicija, kiausiniu medziokle bigsmile.gif Vaikai isvis devintam danguje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 04 21, 04:58)
siandien kaip ir rasiau, galima buvo siust tik neskubius uzsakymus, nes visos sventem.
Mano seimai labai smagi svente. Per velykas ne tik tradiciskai, bet ir isisavinom amerikietiska tradicija, kiausiniu medziokle  bigsmile.gif Vaikai isvis devintam danguje  wub.gif

Kas tai yra? unsure.gif
Atsakyti