Kazkada mačiau tv laidą apie nekilnojamojo turto agentą. Berods, iš Miuncheno. Jis sakė, jog butų paklausa žymiai viršija pasiūlą. Tad prisirinkęs prašymų nuomai iš jų tiesiog traukia burtus, kas tą butą gaus.
Mieste, kuriame gyvenu, esu pati mačiusi ir dalyvavusi išnuomojamų butų Besichtigung, kur susirenka apie 100 interesantų. Tokie butai būna geresnėse miesto dalyse, geresne kaina ar pan.
Taip pat dažnai reikalaujama, kad žmogaus atlyginimas būtų ne mažesnis nei kad triskart buto nuoma.
QUOTE(arbataa @ 2014 07 16, 14:12)
Kazkada mačiau tv laidą apie nekilnojamojo turto agentą. Berods, iš Miuncheno. Jis sakė, jog butų paklausa žymiai viršija pasiūlą. Tad prisirinkęs prašymų nuomai iš jų tiesiog traukia burtus, kas tą butą gaus.
Ne traukia burtus, o ziuri, kas turi daugiausia .
QUOTE(byebyelondon @ 2014 07 16, 13:27)
Ne traukia burtus, o ziuri, kas turi daugiausia .
Jis laidoje pasakė, jog patikrina, ar pakankamai žmonės turi pinigų. Po to iš tų turinčių traukia burtus.
Suprantu, kad čia toks 'vienetinis, įdomus' agentas. Tiesiog perpildytą paklausą butams iliustruoja.
QUOTE(arbataa @ 2014 07 16, 14:31)
Jis laidoje pasakė, jog patikrina, ar pakankamai žmonės turi pinigų. Po to iš tų turinčių traukia burtus.
Suprantu, kad čia toks 'vienetinis, įdomus' agentas. Tiesiog perpildytą paklausą butams iliustruoja.
Laidoje dar ir ne viska garsiai pasakyti galima. Faktas tas, kad uzsienieciai butus gauna zyyyymiai sunkiau, nei vokieciai.
Dovanoju 3 Pampers kuponus,galima pirkti 37 parduotuvese,Baby-Dry, Active Fit ir Easy Up Windein. Nuolaida 4 e,dideliems pakams. Parasyti adresa i asmenini pasta issiusiu.
Sveikutes
Turiu rimta klausimuka
Ko reikia pradedant savo versla
kur reikia eiti susitvarkyti visus tam reikalingus dokumentus?
Ka reikia zinoti ir pan.
Busiu dekinga atsakiusioms

Turiu rimta klausimuka

Ka reikia zinoti ir pan.

QUOTE(Adade @ 2014 07 07, 23:05)
as neskubu !
tai gal tu irgi rekomenduotum gavus gymnasium empfälung (ne gymnasium/realschule) irgi i realschule leisti ??

p.s. : tema informacine

p.s. : tema informacine

O maniskems taip ir buvo.
Taip tema informacine. Bet as ir pasidalinau info

Dideles sekmes moksluose

QUOTE(Irmama @ 2014 07 23, 18:25)
Sveikutes
Turiu rimta klausimuka
Ka reikia zinoti ir pan.

Turiu rimta klausimuka

Ka reikia zinoti ir pan.

Cia nuo verslo priklauso, kokio dydzio tas verslas bus. Itariu, pirmiausia reikia susirasti gera "Steuerberater", jis geriausiai papasakotu, patartu koks statusas yra mokesciu klausimu geriausias. Siaip, jei nezinai nuo ko pradeti, ir darbo birzoje galima butu pasikonsultuoti. Mano viena pazystama versla kure, tai per darbo birza kursus buvo gavus. Tada "Existenzgründer" vadinosi. Seniai tai buvo, nezinau, ar siandien dar yra. Pasiklausk. Nieko nekainuoja

QUOTE(Irmama @ 2014 07 23, 19:25)
Sveikutes
Turiu rimta klausimuka
Ka reikia zinoti ir pan.

Turiu rimta klausimuka

Ka reikia zinoti ir pan.

IHK nemokamai konsultuoja telefonu.
QUOTE(byebyelondon @ 2014 07 24, 08:32)
IHK nemokamai konsultuoja telefonu.
Aciu mergaites

Niekur neradau, tad parašiau čia, jei taip negerai - sorry.
Gal kam teko daiktą grąžinti atgal Pardavėjui? Kiek žinau, jei daiktas kokybiškas, jį gali grąžinti per mėnesį. O jei ne?
Plačiau: internetu pirkau žiedą. Auksinį. Su pardavėju viskas OK, jis oficialus, ne šaraškės kontora. Žiedą buvau užsimovus 2 kartus. Perkant akmenukų laikikliai buvo akmenukų spalvos - tamsiai žali, bet po tų dviejų kartų žalia spalva nusitrynė ir jie pasidarė rudi, t. y. liko rudas plikas metalas (nors auksas turėtų būti geltonas teoriškai). Tad praėjus mėnesiui (per kurį galėjau ir šiaip grąžinti, bet begrąžinau, dabar save graužiu) ir savaitei, pabandžiau grąžinti. Man jį atsiunčia atgal, ir motyvuoja, kad ten viskas ok. Nu bet man taip negražu, ir ir svetainėje jis atrodė kitaip, kai pirkau - žaliais "cybukais". Kaip manot, ar galiu dar kažką padaryti? Pinigai nemaži, gal yra kas susidūręs ar šiaip žinote, kaip yra su broku ir su garantijomis?
Ačiū.

Gal kam teko daiktą grąžinti atgal Pardavėjui? Kiek žinau, jei daiktas kokybiškas, jį gali grąžinti per mėnesį. O jei ne?
Plačiau: internetu pirkau žiedą. Auksinį. Su pardavėju viskas OK, jis oficialus, ne šaraškės kontora. Žiedą buvau užsimovus 2 kartus. Perkant akmenukų laikikliai buvo akmenukų spalvos - tamsiai žali, bet po tų dviejų kartų žalia spalva nusitrynė ir jie pasidarė rudi, t. y. liko rudas plikas metalas (nors auksas turėtų būti geltonas teoriškai). Tad praėjus mėnesiui (per kurį galėjau ir šiaip grąžinti, bet begrąžinau, dabar save graužiu) ir savaitei, pabandžiau grąžinti. Man jį atsiunčia atgal, ir motyvuoja, kad ten viskas ok. Nu bet man taip negražu, ir ir svetainėje jis atrodė kitaip, kai pirkau - žaliais "cybukais". Kaip manot, ar galiu dar kažką padaryti? Pinigai nemaži, gal yra kas susidūręs ar šiaip žinote, kaip yra su broku ir su garantijomis?
Ačiū.
QUOTE(Henne @ 2014 07 25, 12:25)
Kaip manot, ar galiu dar kažką padaryti? Pinigai nemaži, gal yra kas susidūręs ar šiaip žinote, kaip yra su broku ir su garantijomis?
Ačiū.
sveika,
aš grąžinau, bet batus. Tikriausiai visgi būsi pataikius į "šaraškino kontorą", jei taip daro jie

Tai net nežinau ar ką peštum, jei kreiptumeis į vartotojų teises ginančią įstaigą, tokios patirties neturiu. Gal ką protingiau senbuvės patartų