Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai-Atsakymai apie gyvenimą Vokietijoje

QUOTE(Eguta @ 2014 09 23, 17:39)
Dar klausimas:
Norint gauti Vokietijos pilietybe, ka reikia daryti? Kiek metu reikia buti pragyvenus? Po kiek laiko suteikiama Vok pilietybe istekejus uz vokiecio (paciai prasant)?
Aciu  bigsmile.gif

Pragyventi 8 metus, tureti pastovu darba, kad negyventi is socialo, parodyti, kad moki kalba, uzpidyti visus dokus ir laukti.

Pragyvenus 2 metus po vestuviu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tybuka: 23 rugsėjo 2014 - 17:47
Mergaites, kas zinote Miunchene kokia baldu parduotuve, kad butu nelabai brangu, na padevetu, kaip pas mus tokiu pilna ir pan.
Imeskit nuorodele, ar adresa mirksiukas.gif
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Jau radome nauju ir nebrangiu thumbup.gif Ikea baldu parduotuve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2014 09 26, 20:21)
Jau radome nauju ir nebrangiu  thumbup.gif Ikea baldu parduotuve mirksiukas.gif

siulau labai nesizavet ikea pigiais baldais. mano drauge ju megeja-spinteliu durys iskrite, durys spintos neuzsidaro... brangesni ikea baldai gan geri, pas draugus lieciau, darinejau netikedama, kad tai ikea smile.gif)
kai labai srtiuka su pinigais buvo issimoketinai per OTTO pirkau, jie nepraso jokiu popieriu...
ebay ziurek, jei turi, kas pasiims parves...nes matydavau labai geru baldu, kuriuos dovanoja, bet reik paciam isrint, issivezt,... man vienai nereal buvo...
Atsakyti
Dabar Ikea ivede unbegrenztes Rückgaberecht, tai jei ir kas sulus, bus galima atgal nuvezt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2014 09 26, 20:54)
Dabar Ikea ivede unbegrenztes Rückgaberecht, tai jei ir kas sulus, bus galima atgal nuvezt  4u.gif

pas mane daug ikea baldu, sakyciau esu patenkinta, 5-6 metai ir niekas nesuluzo, tik virtuviniu spinteliu dureliu nesugebejau padoriai prisukt, issiklaipiusios biskeli, bet cia man tada buvo jau nusibode varztus sukioti, o paskui jauciu jau tiek jos persisuko kad nieko nebejo padaryt, o gal ir spinteles per tampriai sukabintos (ex darbas) vnz.
Atsakyti
Laba,panos kiek jus isleidziate maistui pvz. Triju asmenu seima.atrodo viska gaminu pati,vyras i darba is namu nesasi nu bet 250-300eur.menesiui visada iseina.
Atsakyti
QUOTE(kerima @ 2014 09 29, 13:27)
Laba,panos kiek jus isleidziate maistui pvz. Triju asmenu seima.atrodo viska gaminu pati,vyras i darba is namu nesasi nu bet 250-300eur.menesiui visada iseina.

O tai cia daug? Man atrodo normali suma 3 zmonem. Iki kiek nori sutaupyti?
Atsakyti
QUOTE(kerima @ 2014 09 29, 13:27)

Man neatrodo daug. Na aišku kiekvienas skirtingai valgo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teaparty: 29 rugsėjo 2014 - 14:52
QUOTE(kerima @ 2014 09 29, 14:27)

Mn atrodo jus dar labai taupiai gyvenat. Kai skaiciavau kazkada, kai dar buvom 4 asmenys, isleisdavom apie 120-150eur savaitei, dabar vis dar panasiai turbut iseina. smile.gif
Atsakyti
Noreciau palyginti,kiek kitos seimomos isleidzia, tik tiek.taupyti nemanau, kad daugiau pavyktu.
Atsakyti
QUOTE(kerima @ 2014 09 29, 14:27)

pigiau ne paciai gamint mirksiukas.gif bet sveikiau paciai. mane buna uzknisa prie orkaiciu stovet pica uz 2 E nusiperku ir abu uz 4 E pavalgom. buna tai retai, aisku, nes vaiko gaila s maitint.
ziurint, ka jus valgot. as jei buciau viena man 100 E max reiktu nes as kruopiavalge, zaliavalge smile.gif pien prod visai nevalgau, tik suri. neskanu man. mesos ir gali nebut. tai, kai sako pasninkas ir kiti vargsta...man tai skaniausias maistas smile.gif
as neskaiciuoju, bet manau mes dviese su 7 m sunum apie 300 isleidziam. nes perku tik jautiena ar kalakutiena. jautiena brangi. maltos niekad neperku. vynui daug isleidziu dar smile.gif) bet tai jau atskira buchalterija smile.gif
skaiciau kazkur kiek kam vid vokieciai iskleidzia-tai tie 300 e pas juos vien laisvalaikiui hobiui sueina.
Atsakyti