Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2014 04 22, 13:37)
va ką duoda, tai ir nepasakysiu dabar. Prisimenu tik, kad jų yra vienų trąšų sudėtyje.
Papildyta:
keista, kad kažko Vilniuj nėr?  biggrin.gif Dėkui už gerą širdį, bet nevarkit. Gal kada atsiras ir pas mus. Dabar dar turiu ką naudot  smile.gif  Tik papasakokit, kokie rezultatai pas jumis šiltnamyje ar darže  smile.gif

Darže dar neišbandžiau, nedašuto kažkaip, o va kambarinės gėlės rolleyes.gif Bujoja kaip turi būti. Va orchidėjos jau 3 metai kai su žiedais, dar nebuvo nustojusios net..
Čia anąkart viena pomidorienė rašė apie jas, tai kaip supratau jinai jas bandė daržovėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 04 22, 12:27)

Dar nusipirkau Razormin'o. Po kokio mėnesio pavaišinsiu savo augintinius. Anksčiau buvau juoda natūralistė, bet jau pasimokiau...  biggrin.gif

va va, sakau uzsiauginsiu naturaliu pomidoru, bet cia paskaicius net issiziojau kiek jiem visokiu trasu reikia blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 04 22, 13:51)
va va, sakau uzsiauginsiu naturaliu pomidoru, bet cia paskaicius net issiziojau kiek jiem visokiu trasu reikia blink.gif  biggrin.gif

Tai galima ir nieko nepilti smile.gif Bet ... Čia kaip žmogui, reikia visokių vitaminų, taip ir pomidorui
Atsakyti
api razormina paskaicius,kaip ir nieko daugiau naudot papildomai nebereiktu.. g.gif http://www.litagra.lt/Razorminna nebent kiausinio lukstu ar dolomitmilciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 04 22, 13:58)
api razormina paskaicius,kaip ir nieko daugiau naudot papildomai nebereiktu.. g.gif http://www.litagra.lt/Razorminna nebent kiausinio lukstu ar dolomitmilciu ax.gif

Tai vat, pusbrolis man ir sakė kad jį naudot .. Tik nepasidomėjau kas kiek laiko, nes jei dažnai, tai bankrotas iškart doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 04 22, 04:41)
Nitrozilai,jei tai aukštaūgiai,skabyk.Modeen paprotins dėl lietuvių kalbos,jei turėsi klausimų  biggrin.gif Nepatingės mygtukais pamangyt ...Bo į kitus klausimus,jau kažkada rašė...tingi vėl rašyt.

Dekoju uz ats.

As pasiruosiau kalio magnezija, lukstu ir pelenus, del tu plunksnu dar pagalvosiu. youtubine bobute jas tik i agurkus rode kad deda, kad saknim silciau butu ir del maistiniu medziagu.

Pirma pirmu auginimo metu mano klaida: sodinau ipylusi iki puses indo zemiu ir sodinau iki skilcialapiu, augaliukai ne per centimetra zemiau skilcialapiu nepaaugo, visas ugis virs ju, tad nebeisejo dapilt zemiu teko visus traukt lauk ir dapilinet zemes i dugna, o gal buvo kitoks variantas?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 22, 12:44)
tai kad jau ne viena mūsų pasimokė  biggrin.gif
O kur pirkot Razorminą? Vilniuje aš nei jo, nei giminingų produktų nemačiau  ax.gif

Litagroje pirkau. Aš ne Vilniuje gyvenu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 22, 14:04)
Tai vat, pusbrolis man ir sakė kad jį naudot .. Tik nepasidomėjau kas kiek laiko, nes jei dažnai, tai bankrotas iškart  doh.gif

citata is vartojimo instrukcijos''kas 15 - 17 dienų, ne daugiau kaip 2 - 3 kartus. ''.kiek jis kainuoja,nes galvoju ar lekt iki litagros ar ne?tuo paciu dar isgirtuju ridiku seklos nusipirkciau
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 22, 13:04)
Tai vat, pusbrolis man ir sakė kad jį naudot .. Tik nepasidomėjau kas kiek laiko, nes jei dažnai, tai bankrotas iškart  doh.gif

o kokia ta jo kaina? blink.gif Gal jis skiedžiasi stipriai ir ne taip greit susinaudoja? Rašo, kad kas dvi savaites naudoti, bet ne daugiau trijų kartų.
Ir šiaip geresnes trąšas perkant solidi suma gaunasi. Ypač, kai plotai didesni.
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 22, 14:04)

tai kad jo nedaug reikia. Naudojamas tręšimui per lapus. Į 1l pilama 2-3ml. Nusipirkau 0,5l, tai ilgam užteksiu... rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 04 22, 14:27)
o kokia ta jo kaina?  blink.gif  Gal jis skiedžiasi stipriai ir ne taip greit susinaudoja? Rašo, kad kas dvi savaites naudoti, bet ne daugiau trijų kartų.
Ir šiaip geresnes trąšas perkant solidi suma gaunasi. Ypač, kai plotai didesni.

1l-80lt, 0,5l- 50lt. Yra ir 250ml, bet kainos nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 22 balandžio 2014 - 13:37
Pvz laistymui 40ml- 10l vandens..
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 04 22, 14:26)
citata is vartojimo instrukcijos''kas 15 - 17 dienų, ne daugiau kaip 2 - 3 kartus. ''.kiek jis kainuoja,nes galvoju ar lekt iki litagros ar ne?tuo paciu dar isgirtuju ridiku seklos nusipirkciau

O ridikėlių sėklos gerulės ten smile.gif Sviediniai kaip mano vaikas sako lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 04 22, 14:31)

0,5l- 50lt. Yra ir 250ml, bet kainos nežinau.

Nepigus unsure.gif , bet manau verta pabandyti, bent jau kambarinem gelem, jei jau pomidoru labai daug biggrin.gif
Atsakyti