Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(vijoleta20 @ 2014 04 24, 13:23)
Bet per tv tokiu baisybiu nesako lotuliukas.gif

vakar minėjo Šulija wink.gif

Bet kažkaip visai dzin, antri metai kaip dzin - užsilenks tai užsilenks, patys kalti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 24, 13:25)
vakar minėjo Šulija wink.gif

Bet kažkaip visai dzin, antri metai kaip dzin - užsilenks tai užsilenks, patys kalti  lotuliukas.gif

O ką darytum jei užsilenktų visi iki vieno? g.gif Valgytum maximinius plastmasinius?

Hm... ką čia dabar daryt su tais pomidorais, kiba žvakių papirkt, bet ar bus efektyvu, jei jie nedengti? g.gif

Atsakyti
gal kazkuri turi patirties su zvakemis? Siltnamis pas mumis 20 m2. Su 6 stoglangiais, kurie yra pagrindiniai silumos isleidejai, nes labai nesandarus. Beto gana aukstas - vidutinis aukstis bus kokie 2,3. Kaip taisykle pas mus nakti siltnamyje 2.5 laipsniu daugiau negu lauke. Sia nakti Vilniuje kelias valandas bus zemiau 0. Nupirkau 4 kapu zvakes, idomu ar ne per mazai? Dengti nelabai noriu, nes labai lapai nusitrina.

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 04 24, 12:53)
O ką darytum jei užsilenktų visi iki vieno?  g.gif  Valgytum maximinius plastmasinius?

Hm... ką čia dabar daryt su tais pomidorais, kiba žvakių papirkt, bet ar bus efektyvu, jei jie nedengti?  g.gif

Mano tai jau viskas susodinta i abu siltnamius,snd nuskyniau net pirma agurkiuka.Paprikas uzvakar lauke pasodinau,dvi naktis gerai pernakvojo.O pomidorai jau ir ankstesnes didelias salnas isgyveno po keliais sluoksniais agro,manau isgyvns ir sianakt.Siemet dar ir be sildytuvo ir be zvakiu kazkaip issisukom.Reiks uzsistatyt zadintuva lotuliukas.gif nakciai ,ziuret ka termometras rodo,jei didelis minusas imtis gelbejimo operaciju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 04 24, 14:12)
gal kazkuri turi patirties su zvakemis? Siltnamis pas mumis 20 m2. Su 6 stoglangiais, kurie yra pagrindiniai silumos isleidejai, nes labai nesandarus. Beto gana aukstas - vidutinis aukstis bus kokie 2,3. Kaip taisykle pas mus nakti siltnamyje 2.5 laipsniu daugiau negu lauke. Sia nakti Vilniuje kelias valandas bus zemiau 0. Nupirkau 4 kapu zvakes, idomu ar ne per mazai? Dengti nelabai noriu, nes labai lapai nusitrina.

Mitas su tom zvakem. Isbandem. Pamate kaimynai, kaip zvakes nesem i siltnami, klausia-ka laidojam biggrin.gif Padejau idomumo delei termometra siltnamyje pazemiui, tai ryte ateje ir rade zvakes degancias, augalus pamirusius, siltnamyje rode -3 pazemiui. doh.gif Gerai kaimynai sake-ka laidojat. Prikarksejo, palaidojo mano pirmus geliu daigus kovo menesi. biggrin.gif
Tai efektyviausia apsauga-agroplevele arba radiatorius, ta irgi jungem veliau, nustate, kad butu bent jau +5 siltnamyje.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 04 24, 14:16)
Reiks uzsistatyt zadintuva  lotuliukas.gif  nakciai ,ziuret ka termometras rodo,jei didelis minusas imtis gelbejimo operaciju lotuliukas.gif

Man tai pirmiau reik termometrą nusipirkti , o tada žiūrėt jau kokia temperatūra biggrin.gif
Nukvakimas su tais pomidorais doh.gif

Nieko nežinau, pas mane rodo +1 6 ryto. O 6 ryto jau šviesu ir saulė šviečia, nes rašo, kad giedra bus. Taip, kad ramiai, viskas bus gerai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 24 balandžio 2014 - 13:32
Aš pakabinau ant virvės termometrą šiltnamyje thumbup.gif
O žiūriu čia visos savaip durniuoja lotuliukas.gif Kas kuom: kas su daigais pirmyn-atgal laksto, kas su šildytuvais, žvakėm ir t.t. blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 04 24, 13:16)
Reiks uzsistatyt zadintuva  lotuliukas.gif  nakciai ,ziuret ka termometras rodo,jei didelis minusas imtis gelbejimo operaciju lotuliukas.gif

teisinga mintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2014 04 24, 14:34)
teisinga mintis  g.gif

Šalnos paryčiui būna. Saulei tekant.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 04 24, 13:53)
O ką darytum jei užsilenktų visi iki vieno?  g.gif  Valgytum maximinius plastmasinius?

neįmanoma - visada turiu planą bigsmile.gif ( namuose keletą turiu pasilikus, jei netyčia kas nors kur nors. Jei jau nieko blogo nenutiks, keliaus į kompostą. Tokia jau jų dalia )
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 04 24, 13:29)

Nieko nežinau, pas mane rodo +1 6 ryto. O 6 ryto jau šviesu ir saulė šviečia, nes rašo, kad giedra bus. Taip, kad ramiai, viskas bus gerai.  biggrin.gif

optimistė biggrin.gif Jei jau bus šalnos, tai būtent paryčiui, saulei tekant ir sprigtels stipriausiai, tokiu laiku saulė dar tiek nešviečia, kad prišildytų smile.gif
Va šią naktį tai ramybės nelabai bus.. Dėl šiltnamio tai man ramu, ten šildytuvas yra. Blogiau su lauko augalais.. Per praėjusias šalnas vienos šilauogės pumpurai nušalo, matyt, anksčiau sukrovus buvo. Dabar gi kaži kaip su likusiom bus. O ir šiaip gi viskas apsipumpuravę - ir medeliai, ir krūmeliai.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 24, 14:46)
optimistė  biggrin.gif  Jei jau bus šalnos, tai būtent paryčiui, saulei tekant ir sprigtels stipriausiai, tokiu laiku saulė dar tiek nešviečia, kad prišildytų  smile.gif
Va šią naktį tai ramybės nelabai bus.. Dėl šiltnamio tai man ramu, ten šildytuvas yra. Blogiau su lauko augalais.. Per praėjusias šalnas vienos šilauogės pumpurai nušalo, matyt, anksčiau sukrovus buvo. Dabar gi kaži kaip su likusiom bus. O ir šiaip gi viskas apsipumpuravę - ir medeliai, ir krūmeliai.

g.gif hm g.gif hm g.gif hm... g.gif Man paniką įvarysit biggrin.gif Nu bet vistiek, Kaunas, tai ne Varėna biggrin.gif
Atsakyti