Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

Pirksim savo vyrams tokius? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=ptashka,2014 04 26, 07:41]Pirksim savo vyrams tokius? biggrin.gif
[/quote]
bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir pavadinimas geras... doh.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 26 balandžio 2014 - 07:17
Niekas neskraido aplink, na nepasakyčiau kad ir kokių erkučių yra g.gif Keistai kažkaip, stovi tarp daugybės daigų, o būtent Red Pear taip darosi. Turiu tik 4 daigus, gal net neverta gelbėti jų g.gif Į kompostinę mest blink.gif
Papildyta:
Neskraido niekas aplink juos, jokie padarai blink.gif Kažkaip keistai, stovi tarp daugybės daigų, o serga būtent Red Pear veislės 4 daigai. Gal net neverta gelbėti jų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 04 26, 03:14)
O kodėl neverta  g.gif ?Šiandien pavardysi jos pomidorų problemas ,kitąmet ji patars kitai,nes jau žinos.Ar tingi?

Tai merginos juk ivardino tas problemas mirksiukas.gif
O jei sazinigai sykart as tingejau biggrin.gif

QUOTE(ptashka @ 2014 04 26, 07:19)
Labas rytas,

Vilniaus priemestyje irgi šalna. Šiltnamis pabalęs, žolė apšerkšnijusi.

Vilniaus priemiestis oho koks platus, mano priemiesty be salnos biggrin.gif Ukmerges plente, Bendoriai, nebuvo salnos isvis siom dienom thumbup.gif

QUOTE(AnTara @ 2014 04 26, 08:18)
Niekas neskraido aplink, na nepasakyčiau kad ir kokių erkučių yra  g.gif  Keistai kažkaip, stovi tarp daugybės daigų, o būtent Red Pear taip darosi. Turiu tik 4 daigus, gal net neverta gelbėti jų  g.gif  Į kompostinę mest  blink.gif
Papildyta:
Neskraido niekas aplink juos, jokie padarai  blink.gif Kažkaip keistai, stovi tarp daugybės daigų, o serga būtent Red Pear veislės 4 daigai. Gal net neverta gelbėti jų?  g.gif

Ar visi Red Pear daigai tokie? Gal sekla uzkresta g.gif Jei turit kuom pakeist gal meskit, atsiusiu as jum savu Red Pear seklu rudeni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 26 balandžio 2014 - 07:40
QUOTE(Para @ 2014 04 25, 21:02)
Sveikos, gal galėtumėte pagelbėti kas nors. ytoj planuoju susodinti savo gėrius į šiltadaržį, ale ūgio visų nežinau  blush2.gif Gal kas auginot ir pagelbėti galėtumėte. Ačiū

Sinij
Favorit
Medovyj spas

blush2.gif

Panasiai visi vienodo ugio, iki 2m., gal medovij spas zemiausias buvo
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2014 04 25, 20:42)
o ko jums tos marmandes nusikalto? Auginau vienais metais. Derejo gausiai, skonis irgi pusevelnio. Na tik susirgo anksti. Bet tai vienintelis ju minusas man buvo. Daugiau neauginu. Gi nemadoj biggrin.gif bet siaip palyginus su Purple Calabash tai Marmande ir skanus ir derlingi, viskas su jais gerai biggrin.gif

kas norit - dovanoju abieju seklas ir Purple Calabash ir Marmande. Galesit augint, palyginsit kurie geriau biggrin.gif

o man tai pavadinimas grazus ir jie kiek zemesni , tai tinka pasieniui susodinti.

o va kiti man nauji , nezinau kokio ilgio bus :

Star buck
Aurea F1
Dimerosa
Conchita
Magnus
Golden Konung

Kas pazista siuos vyrukus ? Kas zinot parasykit ju ugius . Siltnamis lankinis - visi per viduri nesutilps
Atsakyti
Taip, būtent Red Pear daigai serga blink.gif Gal geriau juos mesiu doh.gif O kiti gali man užsikrėsti daigai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2014 04 26, 07:39)
o man tai pavadinimas grazus ir jie kiek zemesni , tai tinka pasieniui susodinti.
o va kiti man nauji , nezinau kokio ilgio bus :

Aurea F1
Kas pazista siuos vyrukus ? Kas zinot parasykit ju ugius .  Siltnamis  lankinis  - visi per viduri nesutilps

Tik sita moteryte pazistu biggrin.gif Aukstas buvo pas mane, arba i viduri, arba jei 3 eiles siltnamy ir 2 takeliai, tai bent prie tako arciau.
Atsakyti
Gerai kad Kaune tokiu salnu nera.Mano stiklinis siltnamis jau pilnai uzsodintas.Jame ir pomidorai, ir kelios paprikos, ir keli agurkai ramiausiai auga.Net ir nedengiu ju.
Atsakyti
Ar cia pas mane viena kazkokia nesamone su kompu vyksta g.gif Parasau zinute, bet jos nematau, iseinu is temos, po kiek laiko atsiranda, nieko nesuprantu. Matau kitu zinutes susidubliavuisas, nu tikrai negeriau dar nuo pat ryto unsure.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutės . Na, surizikavau ir užvakar (prieš tą šaltą naktį) susodinau į šiltnamį tuos ponus doh.gif Gyvenam prie Radviliškio. Nu ir viskas ok thumbup.gif Nenušalo, nenuleipo. O dabar tik šiltyn naktis praneša. Mano šiltnamis nešildomas, plėvelinis. Tai vakare mačiau temp. buvo viduje +12, o lauke +7.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2014 04 26, 07:39)
oGolden Konung

iki 1,8
Atsakyti