Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(Džigė @ 2014 04 28, 10:56)
Mergaites, pernai pomidorai netolygiai noko, su zaliais intarpais,ir trukinejo. kiek pamenu truko kalia magnezios? Ar klystu? Kada reiktu laistyti ar paberti ja? Galk pries sodinant? 4u.gif

kad žalių dėmių buvo, trūko kalio. Galit sodindama įberti kalio magnezijos. Man rodos, jos reiktų paberti dar ir vėliau, apie sezono vidurį. Gal Gaudvilė pataisys, jei klystu 4u.gif
Atsakyti
kai ima derėti reikia papildomai įterpti 4u.gif
Atsakyti
nu tas SM jau nervina... doh.gif Kažin kada pasitaisys... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 04 28, 14:12)
nu tas SM jau nervina...  doh.gif Kažin kada pasitaisys...  g.gif

man tas pats vakar buvo, parasau atsakyma o jis dingsta ir net neleidzia perskaityti tu zinuciu kurios paskutines forumo skiltyse buvo parasytos, oh
Atsakyti
Tolstoy: labai aukštas, derėjo kekėmis, dėl skonio - čia nepasiginčysi, man, mėgstančiai mėsingus tai jie tikrai ne pirmoje vietoje, bet pakankamai skanūs. Malinowy Henryka man kažkiek skanesni už juos buvo, lyginant hibridus ax.gif Aš sodinu jų keletą daigų, nes ilgai veda, netrūkinėja ant krūmo, tinka ir į salotas, ir ant sumuštinio, toks standesnis.
Pernai pas mane jie buvo ištvirkę, ilgiau pabuvę ant krūmo ėmė patys viduje sėklas daiginti, tai estetiškai vaizdas perpjovus nebuvo itin malonus blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 04 28, 15:20)

Pernai pas mane jie buvo ištvirkę, ilgiau pabuvę ant krūmo ėmė patys viduje sėklas daiginti, tai estetiškai vaizdas perpjovus nebuvo itin malonus  blink.gif  blink.gif

Tai bent pomidorai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2014 04 28, 15:18)
Tai bent pomidorai biggrin.gif

Taip, hibridai biggrin.gif Kas ten zino, kaip modifikuoti biggrin.gif Istvirke iki negaliu, negalejo pavasario sulaukti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 28, 09:44)
va taip turi būti  smile.gif

user posted image

Oj, aciu uz pavyzdi, dabar zinosiu kur tas antras stiebas turi buti thumbup.gif Kazkada ir as klausiau, bet atsakymo taip ir nesulaukiau blush2.gif Gal galetumete pasakyti, o koks skirtumas kur tas antras stiebas augs? Noretusi zinoti kodel taip, o ne kitaip reikia daryti blush2.gif
Atsakyti
uzpernai auginau raissa ir brooklynus, tai kazkurie is situ nuo ilgo laikymo dezese eme dygt viduje pomidoro . Buvau nustebusi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrik @ 2014 04 28, 15:59)
Oj, aciu uz pavyzdi, dabar zinosiu kur tas antras stiebas turi buti thumbup.gif Kazkada ir as klausiau, bet atsakymo taip ir nesulaukiau blush2.gif Gal galetumete pasakyti, o koks skirtumas kur tas antras stiebas augs? Noretusi zinoti kodel taip, o ne kitaip reikia daryti blush2.gif

mano kuklia nuomone, tai nuo tos vietos augdamas turės daugiau kekių, nei paleistas nuo aukščiau, bet žinovės pasakys protingiau.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 04 28, 17:05)
mano kuklia nuomone, tai nuo tos vietos augdamas turės daugiau kekių, nei paleistas nuo aukščiau, bet žinovės pasakys protingiau.

Jeigu del sios priezasties, tai tuomet antra stieba galima palikti ir dar zemiau? Pvz ten, kur yra pirmieji/antrieji tikri lapai?
Atsakyti
QUOTE(nendrik @ 2014 04 28, 16:21)
Jeigu del sios priezasties, tai tuomet antra stieba galima palikti ir dar zemiau? Pvz ten, kur yra pirmieji/antrieji tikri lapai?

pomidoras po žiedine keke pats savaime išsišakoja į du riebius stiebus, jie ir bus du tvirti stiebai.
Atsakyti