Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės, IX tema, ir vėl pavasaris

QUOTE(Dalelė @ 2014 05 13, 23:24)
Dariaus gėlės ir man patinka  smile.gif dažnai iš jo perku.
My Webpage
Dar geri augalai ir pas Rasą, bet man atrodo ji augalų nesiunčia. Reikia pas ją į Vilniau raj. važiuoti.
My Webpage

Vilnietėms 4u.gif Šį savaitgalį Kairėnuose mugė "Lietuvos žiedai" - Darius dalyvaus su savo gėlėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 05 13, 23:09)

Dėl augalų, tai labai patiko Limino medelyne. Užsakiau, nuvažiavau, viskas buvo surinkta. Parodė perovskiją, kuri atrodė be gyvybės, įspėjo, kad tikisi atžėlimo, bet galiu ir neimti. Paėmiau, pasodinau tą sausą stagariuką, žiūriu jau kažkas lenda.

Važiavot į Ignaliną pas juos, ar turi aikšteles jie kur?
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 05 14, 11:52)
bevardis, tai toks ale bobutinis. stambus ir iprastas musuose? mano siti du dideli kelmai ''isvire'' per geguzio salnas, o buvo jau po sprindi pasistiebe. sakiau velnias negriebs, bet...kol kas naujos gyvybes nerodo...
perovskija pas mane irgi iki geguzio salnu buvo jau grazus sidabrinis krumelis, ale kai dzingetelejo -7- tai vos ne iki zemes. gyvybe rusena, bet kazin ar siemet bezydes g.gif

na, kad šiaip vėlai miskantai atželia, pas mane ne bobutinis, o iš pakelio pačios sėtas ir augintas taip pat dar tik vos vos matosi ir tik iš vieno kampo. Tikrai dar 2-3 savaites palauksiu.

O dėl perovskijos, gi turėtų iš šaknų atželti ir žydėti ant naujų ūglių.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš dar ta tema apie daugiamečių užsakymus. Jeigu kas nors kada nors mąstys apie bendrą užsakymą, manyčiau, visai verta pirkti iš vieno lenkų daugiamečių augalų ūkio (puslapio nuorodos nededu, kad nebūtų palaikyta reklama, ką domins, rašykit man į až). Neseniai su kolege surizikavom ir labai džiaugiamės thumbup.gif Puikus komunikavimas, užsakymas įvykdytas labai greitai, augalus - itin gerai supakuotus - DPD kurjeris pristatė per 2 dienas. Augalų pasirinkimas nemažas, didelės dalies jų kainos mažesnės nei Lietuvoje. Tačiau, žinoma, prisideda siuntimo kaštai - 18 eurų už pakuotę iki 30 kg, kurioje telpa maždaug iki 60 augalų (visi augalai siunčiami vazonėliuose). Kooperuojantis siuntimo išlaidos nebūtų labai "skausmingos".
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2014 05 15, 07:15)
Sveikos  4u.gif Aš dar ta tema apie daugiamečių užsakymus. Jeigu kas nors kada nors mąstys apie bendrą užsakymą, manyčiau, visai verta pirkti iš vieno lenkų daugiamečių augalų ūkio (puslapio nuorodos nededu, kad nebūtų palaikyta reklama, ką domins, rašykit man į až). Neseniai su kolege surizikavom ir labai džiaugiamės  thumbup.gif  Puikus komunikavimas, užsakymas įvykdytas labai greitai, augalus - itin gerai supakuotus - DPD kurjeris pristatė per 2 dienas. Augalų pasirinkimas nemažas, didelės dalies jų kainos mažesnės nei Lietuvoje. Tačiau, žinoma, prisideda siuntimo kaštai - 18 eurų už pakuotę iki 30 kg, kurioje telpa maždaug iki 60 augalų (visi augalai siunčiami vazonėliuose). Kooperuojantis siuntimo išlaidos nebūtų labai "skausmingos".

Na jei ūkio negalite atskleisti, tai atskleiskite asortimentąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2014 05 15, 09:43)
Na jei ūkio negalite atskleisti, tai atskleiskite asortimentąsmile.gif

Atskleisti ūkį galiu, individualiai, o kaip atskleisti asortimentą doh.gif Na, neišvardinsiu visko, tinklalapyje visa tai yra.
Jei domintų, grįžusi vakare namo galiu nufotkinti, kaip atrodo gauti augalai, nes kol žemė sode įmirkusi, dar ne viską sodinau, gyvena pas mane balkone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 15 gegužės 2014 - 09:51
bet šioje temoje mes ne vieną augintoją aptarinėjame, dalijamės nuorodomis kas ką iš kur įsigyja, man nuoroda irgi būtų įdomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2014 05 15, 09:50)
Atskleisti ūkį galiu, individualiai, o kaip atskleisti asortimentą doh.gif Na, neišvardinsiu visko, tinklalapyje visa tai yra.
Jei domintų, grįžusi vakare namo galiu nufotkinti, kaip atrodo gauti augalai, nes kol žemė sode įmirkusi, dar ne viską sodinau, gyvena pas mane balkone.

Dar įdomu būtų žinoti, ar viskas atitiko. Kiek su lenkų produkcija teko susidurti, tai labai retai būdavo tas ko norėta.
Atsakyti
Na, gerai, įdedu, ištrins tai ištrins http://www.rosliny-magda.pl

Pirkau iš čia tik vieną kartą - didelės patirties neturiu, bet gavau viską, ko norėjau, kas buvo užsakyta. Užsisakinėjau tik tuos augalus, kurie buvo parduodami tuo metu. Dalis tų, kurių norėjau, turėjo būti paruošti realizuoti vėliau, tai taip ir liko kai kurie norai.
Atsakyti
Dėkui už nuorodą į lenkus, reiks panaršyt smile.gif
Na, rytoj Vilniuje mugė, ruoškit maišus ir pinigines smile.gif
Atsakyti
Pora žadėtų iliustracijų, kaip atrodo iš Lenkijos gauti augaliukai (čia tik dalis jų)
user posted image
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif wub.gif
merginos,metames ir perkame wub.gif ax.gif
Atsakyti