Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos - surfinijos (2014)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 19, 07:58)
Grozis koks wub.gif Kaip pavydziu pilnaviduriu blush2.gif Kaip mane apgavo, negaliu...

Tos zvakes-tik psichologinis saves nuraminimas biggrin.gif Jos absoliuciai nieko nesildo. Mes pernai bandyma darem: pranese salnas, nupirkom net 10 zvakiu, kur dega iki 36 valandu, pastatem siltnamyje visuose kampuose, kur tik galejom, padejom ant zemes termometra. Ryte salna buvo didele, lauke sieke net -7, siltnamyje taip graziai zvakes dege wub.gif Ir termometras rode -5... lotuliukas.gif Vienzo, arba reikia sukti agroplevele, augalui gaunasi kaip "paltas", arba statyti elektrini radiatoriu. Visokios zvakes tik saves nuraminimui. drinks_cheers.gif
,
Aciu smile.gif Man ta kur tamsiai burokine patinka.O pilnavydziu dar turesi kitos spalvos,avietines.Einu paskaityti kaip tave apgavo,praziopsojau kazka g.gif
Tai gal dideli plota sildet?Tem kur mama state zvakes,mazas gabalelis zemes,1m plocio ir gal 4 m ilgis.State zvakes ir uzklodavo svogunus bei ridikelius agro plevele.Nu tikrai silciau,be to labai grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 05 19, 10:33)
,
Aciu  smile.gif Man ta kur tamsiai burokine patinka.O pilnavydziu dar turesi kitos spalvos,avietines.Einu paskaityti kaip tave apgavo,praziopsojau kazka  g.gif

Ner cia ka skaityti: pirkau seklas is eseklos.lt, brangios buvo, pakelis 1,90 euro doh.gif popinau, ziurejau jas, visiems sakiau, kad cia pilnavidures. O kai pradejo zydeti-ama praradau: paprastu paprasciausi ziedai, dar gi ne patys ryskiausi ir ispudingiausi, tokie buna ir is maximinio pakelio uz 0,29 eurus. schmoll.gif Net lindau i uzsakymu lapa, ziurejau, gal as klaida padariau. Ne, pacios eseklos.lt atsiunte suderinimo akta, kur buvo parasyta, jog ides pilnavidures.
Dabar zadu fotografuoti ir siusti jiems su klausimu, kur jie cia mato pilnavidures cool.gif Pridesiu ir uzsakymo lapa, nes ten nera ne zodzio apie paprastasias, visas pirkau isskirtines.
Atsakyti
Na aš saviškes gerai apkarpiau, tai dar tik tvirtėja matyt. Atšils ir tikiuosi dės spurtą augti, o paskui žydėti! Visas šalnas ir persodinimus išgyveno visos. Jokių žvakių nestačiau, uždengiau, uždariau ir pakako. Pilnas prifarširuotas gėlyčių ir pomidorų su paprikom, kurie liks vazonuose. Laukiu, kol atšils ir viską kelsiu laukan. Kaip noriuuuuu žydinčio sodo! wub.gif Cekaviausia laukti kada kuri kokiu žiedeliu pasipuoš, ech kaip nekantru bigsmile.gif

Nanita, su pirmais žiedeliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 19, 06:51)
Skiriasi rusys 4u.gif Nepanikuokit, nesiskubinkit, visos, absoliuciai visos geles prazys savo laiku mirksiukas.gif

Aciu smile.gif Tuos vienus is Lidlo, jau pazistu nuo pernai metu.. ispudingos buvo wub.gif
Ziuresiu ko vertos kitos rolleyes.gif
Pas mus labai lyja, tai as ju nenoriu perlaistyt, bet bijau, kad nepritruktu trasu.. Ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 19, 10:55)
...
Dabar zadu fotografuoti ir siusti jiems su klausimu, kur jie cia mato pilnavidures cool.gif Pridesiu ir uzsakymo lapa, nes ten nera ne zodzio apie paprastasias, visas pirkau isskirtines.

na įdomu ką jie atrašys tau , kaip gaila, kd nepilnavidurės.
Atsakyti
QUOTE(PepaPig @ 2015 05 19, 14:09)
Aciu smile.gif Tuos vienus is Lidlo, jau pazistu nuo pernai metu.. ispudingos buvo  wub.gif
Ziuresiu ko vertos kitos  rolleyes.gif
Pas mus labai lyja, tai as ju nenoriu perlaistyt, bet bijau, kad nepritruktu trasu.. Ka daryt  g.gif

Tręšti ilgo veikimo trąšomis. Žirniukai kas kart po laistymo po truputį tirpsta ir tuo pačiu pamaitina augalus. Galima įmaišyt sodinant ( kaip tik tai jau padariau) arba įterpti aplink augalus po pasodinimo.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 19, 11:55)
Ner cia ka skaityti:i

na jau tikrai nesmagu,pirktum tik sau,tai dar,dar ne taip skaudu,bet,kad ir pardavimui.Zmones tikisi viena,o gaus,visai,ka kita.

QUOTE(Indraa- @ 2015 05 19, 12:57)
Na aš saviškes gerai apkarpiau, tai dar tik tvirtėja matyt.
Nanita, su pirmais žiedeliais  4u.gif

As du kartus,savas,negailedama karpiau,tai is 11,(5 vyro sesei padovanojau)krumeliu,tik du zydi,ir tik po viena gelyte,o jau taip norisi ziedu wub.gif ivairiom spalvom zydinti balkona.
Atsakyti
maniškės be jokių žvakių jau 2 savaites kaip dieną-naktį lauke, bus užsigrūdinę lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar bandziau geliu boksta daryti (veliau foto ikelsiu) - bet visa nakti lijo verysad.gif tikiuosi mano geles atlaikys, nes cia pirmas kartas buvo kai jau lauke palikau, nes dar kol pasodinta nebuvo, tai nakciai namo nesdavau
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2015 05 20, 08:22)
Vakar bandziau geliu boksta daryti (veliau foto ikelsiu) - bet visa nakti lijo  verysad.gif tikiuosi mano geles atlaikys, nes cia pirmas kartas buvo kai jau lauke palikau, nes dar kol pasodinta nebuvo, tai nakciai namo nesdavau

Silta naktis buvo, garantuoju, kad viskas joms gerai 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti