Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus!

QUOTE(Sonatina @ 2006 06 26, 22:58)
Smagu, merginos, kad gaminate ir kad patinka smile.gif  Tikrai labai malonu skaityti tokius atsiliepimus, ačiū 4u.gif

O dabar siūlau paragauti žuvies tongue.gif

user posted image

ŽUVIES FILĖ PRANCŪZIŠKAI

600 g žuvies filė
1 svogūno galvutė
1 – 2 pomidorai
300 g fermentinio sūrio
200 g majonezo
druskos, pipirų

Žuvies filė nuplauti, nusausinti ir supjaustyti į gabalus. Juos sudėti į folija išklotą skardą.  Pabarstyti druska ir pipirais. Ant kiekvieno gabaliuko dėti po plonytę riekę svogūno ir po griežinėlį pomidoro. Tarkuotą sūrį sumaišyti su majonezu ir išdėlioti ant žuvies. Kepti iki 220 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. (kol sūris apskrus).

P. S. maniau, kad bus skanu, bet kad taip labai skanu... rolleyes.gif

user posted image

kad sitas patiekalas labai skanus tik mes svoguna su morkyte pakepinam,o toliau viskas kaip tavo recepte.p.s sonatina,noriu paklausti ar gavai mano zinute i az,nes gal nemoku issiusti.
Atsakyti
dar nieko aš nebandžiau iš Sonatinos meniu, bet va peržiūrėjau receptukus - tai visi tokie nesudėtingi thumbup.gif reikės pabandyti būtinai. pirmiausia akis užstrigo už varškinio tinginio - vakar kaip tik dariau įprastą su kondensuotu pienu, tai kai sulapnosim darysiu varškinį thumbup.gif
Atsakyti
dute1, gyteni, krika, ačiū 4u.gif
Papildyta:
gyteni, parašiau tau až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 06 26, 00:22)
Labai smagu, merginos, kad patiekalai pavyksta ir netgi patinka tongue.gif  Tikiuosi, kad išbandysite ir kitus smile.gif

O šįvakar vaikams prikepiau štai tokių "sagučių" smile.gif

Šiek tiek iškočioti atšildytus sluoksniuotos bemielės tešlos lakštus, suvynioti dešreles (aš sujungimo vietą dar patepiau plaktu kiaušiniu, kad neatsiklijuotų) ir supjaustyti skrituliukais. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 210 C įkaitintoje orkaitėje 10 – 12 min. Vaikams (ir ne tik) labai patiko rolleyes.gif


Vajei kokia gerai ideja thumbup.gif nes as tik buvau ismascius krabu lazdeles i tokia saldyta tesla viniot thumbup.gif
Atsakyti
Tiesa, dar varškinius ragelius išbandžiau thumbup.gif Tik jau kepu iš dviejų normų iškart, nes mano vyrelis sušveičia juos staigiai lotuliukas.gif Bandžiau ir su kepiniams skirta uogiene ir su marmeladiniais saldainiais, tai skanu ir taip, ir taip, vis tiek jie ryto nesulaukia thumbup.gif Jau tiek įgudau, kad juos iškepu labai greitai ir receptą mintinai išmokau thumbup.gif
O dabar labai užsimaniau pasigaminti varškinį tinginį ir artimiausiu metu tikrai išmėginsiu mirksiukas.gif
Sonatina, gal savo lobyne turi kokį patiekaliuką iš sojos mirksiukas.gif Dažnai gaminu ir pristigau idėju, nes viskas jau nusibodu ir reiktų ko naurs naujo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute1: 27 birželio 2006 - 14:45
Sonatina, ačiū už puslapiuką . Esi neišsenkantis įdėjų lobynas:4u: 4u.gif 4u.gif Smagu,turėt tave šitam forume wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gaminau vistiena havajietiskai- paprasta, greita ir skanu. Super!!!
Atsakyti
Štai dabar mėgaujuosi varškiniu tinginiu lotuliukas.gif Aš dėjau braškes ir konservuotus persikus thumbup.gif Tik kitą sykį smulkiau vaisius pjaustysiu doh.gif
Atsakyti
avenita, dute1, Papugele, taibent1, ačiū 4u.gif Jūs tik negalvokit, merginos, kad aš dar ir kuriu tuos receptus doh.gif Man tik labai patinka gaminti ir ieškoti naujų receptų interneto platybėse ir įvairiausiose knygose smile.gif

dute1, o kaip tu buvai supjausčiusi vaisius į tinginį? Aš pjausčiau tokio pat dydžio gabaliukais, kaip ir sulaužiau sausainius (gana nedideliais) smile.gif Šiandien pagal užsakymą darysių milžinišką varškinį tinginį tongue.gif
Atsakyti
kaip suskystinti medų?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 06 28, 08:57)
kaip suskystinti medų?



Medus suskystėja pašildžius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 06 27, 07:58)
Smagu, merginos, kad gaminate ir kad patinka smile.gif  Tikrai labai malonu skaityti tokius atsiliepimus, ačiū 4u.gif

O dabar siūlau paragauti žuvies tongue.gif

user posted image

ŽUVIES FILĖ PRANCŪZIŠKAI

600 g žuvies filė
1 svogūno galvutė
1 – 2 pomidorai
300 g fermentinio sūrio
200 g majonezo
druskos, pipirų

Žuvies filė nuplauti, nusausinti ir supjaustyti į gabalus. Juos sudėti į folija išklotą skardą.  Pabarstyti druska ir pipirais. Ant kiekvieno gabaliuko dėti po plonytę riekę svogūno ir po griežinėlį pomidoro. Tarkuotą sūrį sumaišyti su majonezu ir išdėlioti ant žuvies. Kepti iki 220 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. (kol sūris apskrus).

P. S. maniau, kad bus skanu, bet kad taip labai skanu... rolleyes.gif

user posted image



Nu bet jau šito koks skanuuumaaaasssss.... bigsmile.gif bigsmile.gif Sonatina, kada in svečius kviesi paragauti ko skanauzzzz...??? bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti