Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 299

QUOTE(ull @ 2014 04 24, 21:47)
na su sia nuolaida idomiau.

Nuo kiekvieno 100 prekei paskaiciuoja.
Tarkim sudedi krepseli uz 308 doleriui (kurioj 3 prekes, tai kiekvienai prekei iskaiciuoja nuolaida) tarkim mano 94$ viena, tai jai nuolaida apie 21 $. Analogisakai ir kitom.

Tiesiog rei krepselio simtinio, du simtinio, ira arba taip toliau. kad kuo maziua po tu simtiniu butu dolcu desimtim smile.gif
.

taciau, nemokamas shippas nuo 150 usd doh.gif
todel kaip suprantu reikia iki 150 rinkti, ar klystu..?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 24, 22:51)
taciau, nemokamas shippas nuo 150 usd  doh.gif
todel kaip suprantu reikia iki 150 rinkti, ar klystu..?

na, surinkti tada min 200 su nedidele uodegele.

Atsakyti
QUOTE(ull @ 2014 04 24, 21:55)
na, surinkti tada min 200 su nedidele uodegele.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
nedaug truksta shipukui

www.freepeople.com

user posted image

Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2014 04 24, 17:00)
o jei visada is JAV perku 8,5 dydi, lietuviska 39, peda 25,5 cm. kokio dydzio melisu reiktu? 8 ar 9? g.gif

ant visų turimų rašo blaziliškas 37, US 8, eur 39 dydis - man tinka, nors kiek prisimenu turiu ir US 9 (šlepetes per pirštą), o uždarų batukų tipo visos US 8. Šiandien visą dieną vaikščiojau su pelėdom, tai galiu pasakyti kad priekyje jos siauresnės, nei kitos mano turimos balerinos (tiesa, pastarosios Mel by Melissa), bet vis tiek labai gražios ir protingai patogios biggrin.gif

bje, kas norėsit, tai shopmelissa.com pelėdžiukės dar pigesnės, nei lastcall - 41,40$ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2014 04 24, 22:47)
ant visų turimų rašo blaziliškas 37, US 8, eur 39 dydis - man tinka, nors kiek prisimenu turiu ir US 9 (šlepetes per pirštą), o uždarų batukų tipo visos US 8. Šiandien visą dieną vaikščiojau su pelėdom, tai galiu pasakyti kad priekyje jos siauresnės, nei kitos mano turimos balerinos (tiesa, pastarosios Mel by Melissa), bet vis tiek labai gražios ir protingai patogios  biggrin.gif

bje, kas norėsit, tai shopmelissa.com pelėdžiukės dar pigesnės, nei lastcall - 41,40$ mirksiukas.gif

O jos nera placiai pedai?
Atsakyti
Junkites prie www.levis.com - 40 % nuolaidelei renkam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukas. Jau perka merginos? bigsmile.gif thumbup.gif

As cia atostogauju sau ir i atostogu gala nukniso mano tanning oil, uz kuri suplojau Lietuvoj nemenka sumele pries isvykstans (galvoju sau, atlaikys kokias 5 keliones drasiai) verysad.gif Kaip supykau ant rusu (sorry jei ka izeidziu, bet nieko aplink sitose atostogose nemaciau, tai tik ant ju sios tautos pykti lieti belieka siai dienai) doh.gif

Galvoju kol neatveso pyktis ir savigarba (gad likau apsvarinta be idegio produkcijos) biggrin.gif Uzsisakysiu per merginas kazka idomaus ir geresnio (na, sirdgelai susvelninti, zinant, kad USA rinka turi didesne ivairove) blush2.gif

Tai va noriu paklausti gal kuri kazka turite parekomenduoti? Koki nors natural suntanning / tanning oil ar lotion??? Kol kas dairausi drugstore g.gif Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2014 04 25, 00:24)
Labukas. Jau perka merginos?  bigsmile.gif  thumbup.gif

Tai va noriu paklausti gal kuri kazka turite parekomenduoti? Koki nors natural suntanning / tanning oil ar lotion??? Kol kas dairausi drugstore  g.gif  Aciu!  4u.gif

MR, o kur atostogaujat isduokit mirksiukas.gif Su visa seimyna??
man tai patys paciausi Clarins produktai ir pries ir po saules thumbup.gif
po to jau seka Australian Gold, na ir is bedos Hawaiian mirksiukas.gif
gerai, kad uzsiminet, reikia ir man pradet ziurinet, nes baigs vaikai mokslus ir reiks keliaut kazkur ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 25 balandžio 2014 - 06:20
QUOTE(Indre @ 2014 04 25, 06:11)
MR, o kur atostogaujat isduokit  mirksiukas.gif Su visa seimyna??
man tai patys paciausi Clarins produktai ir pries ir po saules thumbup.gif
po to jau seka Australian Gold, na ir is bedos Hawaiian mirksiukas.gif
gerai, kad uzsiminet, reikia ir man pradet ziurinet, nes baigs vaikai mokslus ir reiks keliaut kazkur ax.gif

Aciu uz komentara 4u.gif

As esu turejusi Havajuose toki Maui Babe (labai skaniai kava kvepejo), tik limpa biski, tokia saldi cukrine jauciausi biggrin.gif

Va sitas user posted image Galvoju, gal vel prisiminimu vardan sita pasiimti wub.gif
___

O atostogauju, ko gero, top 'nepageidaujamoj grizti' vietoj - neramiajame Egipte doh.gif
Ryzomes su vyru avantiurai susivilioje kainomis (sakom matyt del revoliucijos apmazejus turistams bus kainos geros ir servisas tuo paciu, norint parodyti, kad nera cia jau taip pavojinga). Tai nieko panasaus, deja, nusivilti teko kiekvienam zingsnyje, kas susije su servisu. Apie 'publika' isvis patyliu verysad.gif
Kas leidzia dar dziaugtis atostogomis tai nereali saule, jura ir va nauja patirtis - scuba diving'as bigsmile.gif
Jau sita veikla as taip likau suzaveta, kad po pirmojo nerimo su vyro pradejom ziuret kur galima padaivinti, pasiplanuot isvykti be vaiku, nes tie gi cia cypia ant kranto, kai pamato neriant kazkuri musu biggrin.gif Uzkabino labai tas nardymas, mat as plaukti nemoku ir i toki uzsiemima man tik paizuret grazu buvo. Netikejau, kad kada nors gyvenime ta galesiu padaryti nemokedama plaukti blush2.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
labai laukiu

www.freepeople.com

user posted image

factory.jcrew.com
-25% kodukas viskam
user posted image

www.jcrew.com
-30% sale, -50% final sale
user posted image

www.lastcall.com

user posted image

11val perkam

www.saksfifthavenue.com
-25% kodukas.kosmetikai negalioja
user posted image
ir
us.levi.com
-40%

user posted image

Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2014 04 24, 23:24)
As cia atostogauju sau ir i atostogu gala nukniso mano tanning oil, uz kuri suplojau Lietuvoj nemenka sumele pries isvykstans (galvoju sau, atlaikys kokias 5 keliones drasiai)  verysad.gif  Kaip supykau ant rusu (sorry jei ka izeidziu, bet nieko aplink sitose atostogose nemaciau, tai tik ant ju sios tautos pykti lieti belieka siai dienai)  doh.gif

as neisizeisiu, bet patarsiu pykcio ant nieko nelaikyti..nes blogi darbai sugryzta bet kuriam ir pyktis moters negrazina 4u.gif 4u.gif

kaip tik norejau uzsisakyt ta maui babe, tiek geru atsiliepimu prisiskaiciau..o jis labai lipnus? g.gif dar po saules toks yra, galbut bandet? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 25 balandžio 2014 - 09:24