QUOTE(Noa @ 2014 09 04, 20:57)
O jei žiema, tai katra? Bright ar Dark? Nes tokia visai mėlyna tai jinai vis viena nėra, ji daugiau neutrali.
Bet va niekur nerandu Bright Winter su rudom akim. Nebent visai juodaodes
nesigilinant prie BW priskirta rudaakė
Zeta Jones
...ir dar aš asmeniškai pažystų tokią. Jos akys tokios skaidrios, ne gilios rudos, žo spindi kaip deimantai, ir jose fyg tu nuskęsi, priešingai nei deep variante. Bet čia principinis toks skirtumas, realiai IMHO visaip gali būt, visgi į odą labiau reiktų atsižvelgt.
Beja kalbant apie lūpos pas mano tą pažįsamą BW - visad gan raudonos, bet oda labai balta. Jai ji apsirengdavo normaliai ne ryškiai (o taip ji dažniausiai rengdavosi), tai visi klausinėdavo ar ji neserga, ibo labai išblyškus atrodydavo, o viena dėstytoja net išdrįso paklausti ar tamsta neserga vėžiu... Bet su nenormaliai ryškiom spalvom - kaip iš pieno plaukus.
QUOTE(Noa @ 2014 09 07, 18:59)
O šita mergaitė prie neutralių, mano akimis žiūrint. Jei ir prie šaltų, tai ne prie pačių šalčiausių. Žėk, ta fuksija jai vos ne per šalta. Dar išveža, bet jau ne taip, kad liuosiai.
Kadangi foto dažniausiai nušaltina, aš darau prielaidą, kad mergaitė labiau šilta nei šalta...
O Erszebeth tik patvirtina tą variantą, ibo nu foto tikrai neatrodo jau šilta šilta, ale gyvai - nu šaltumo nėr
Galėtų Inc pasisakyt dėl ryžų skruostų DA

... bet kiek pamenu tai ne kas jiems ryži skruostai... jiems pomidoriniai berots... Nu dar galėtų ir SA pasisakyt, kaip neutralūs rudeniai... kaip jiems ryži skruostai? man rodos ryži tik warmams

... man tai netinka irgi