QUOTE(aina1979 @ 2014 09 13, 19:28)
Erszebeth, man gražiausiai su rudos spalvos palaidine.

O ta žydra čia pvasario?
Ir šiaip klausimas: Ar gintaras tinka tik rudeniams?
Ta ruda yra warm autumn. Kuris giminingas warm spring. Antroji, kur su juoda, gal turėtų būti laikoma clear spring spalva, o gal pavasario įtakotos (dėl šiltos spalvos gėlių) žiemos - clear winter - spalva. Ta žydra ribinė, tokių gyvai žydrų turi ir pavasariai, ir žiemos. Bendrai aš ją laikyčiau clear spring kaip visumą, nes yra ir oranžinių juostelių. Visos šitos palaidinės man visai neblogai tinka, tiek rudeninės, tiek ant ribos su žiema. Toliau jau plonybės, kurios tinka stulbinančiai (aišku, tokiame amžiuje nėr ko apskritai tikėtis, na bet esamom sąlygom), o kurios tiesiog gerai. Į tų, kurios visiškai netinka (visų pirma tai vasaros paletės), pusę net nežiūriu.
QUOTE(Ur. @ 2014 09 13, 19:40)
O čia visos jums tinkančios spalvos? Aš savo buka akimi sakyčiau, kad trečia netinka. Pirmu įspūdžiu gražiausiai atrodė antra su gėlėmis, tačiau vėliau dar suabejojau vis tik dėl pirmos ir antros, kuri geriau. Jaučiu prašoviau pro šalį, kaip reikalas

Aš visiškai sutinku, sunku nuspręsti, tikrai veikia ir tie patinka/nepatinka spalva, ir prisirišimai, ir nusistatymai, ir šiaip aš nei profesionalas, nei mėgėjas dar, bet tarkime dabar nusifotografavusi tikrai akį rėžia, kad su chaki, garstyčių galiu tik į grabą gultis. Tai reiškia negaliu būti joks šiltas tipas? Pavasarį atmetu, nes niekaip neišnešu tų "grynų, vaiskių, ryškių" spalvų.. bet ir joks autumn tada?
Aš aklai ir nenoriu vadovautis tomis paletėmis.. tik žinoti tas tobuliausias, tas su kuriomis galima atrodyti padoriai ar visai gražiai pasidažius, ir tas, kur neatrodyti, kaip sergančiai visiškai
Oi ne, gerai tinkančių būna daug. Šitie spalvų deriniai, mano subjektyviu matymu, visi trys atrodo neblogai ant manęs. Bet jie nėra tie tobulieji, jie su pavasariais besiribojančių palečių - per giminingus tipus kartais galima daugiau suprasti, nei tiesiogiai. Su visai blogai atrodančiomis spalvomis net baisu būtų rodytis (iš visų blogiausias ko gero pelenų rausva, labai tamsiai dumsta violetinė).
Chaki ir garstyčių yra būtent šiltų tipų - rudenų ir pavasarių - spalvos. Man (pavasariui, dėl potipio abejoju, warm ar clear) jos abi tinka. Nei vasaros, nei žiemos jų neturi, nebent labai nucitrinintą ir nublankintą garstyčių kaip gelsvos variantą. Jeigu jos atrodo prastai, tuomet garantuotai šaltas tipas. Ir jeigu tai gana stipriai akivaizdu, logika sakytų, jog verta svarsrtyti ekstremaliai šaltą drumstą tipą - cool summer. Bet ar tikrai - reikėtų pamatyti foto.