QUOTE(Erszebeth @ 2014 09 17, 10:14)
Noa, ale ot tendencingai varai. Jei jau WS, tai gali būti ir visai mažai šilti, bet jei jau BS - tai negali būti nei trupučio šilti

Manau, esmė tokiais atvejais yra tinkanti, ir ne šiaip sau tinkanti, o labiausiai tinkanti spalvų paletė. Tai aš ir bandau aiškintis, šį kartą taip, kad neliktų jokių neaiškumų.
Ne, WS šilti, visi pavasariai šilti. Tuo jie nuo žiemų skiriasi. Tik WS yra šilčiausi. Tu ir esi šilčiausias
Tikslumo čia nebus, nes tu apibūdini spalvas vienaip, o aš jas matau kitaip. Tada pasakau savo nuomonę, o tu pyksti, kad ji ne tokia, kokios norėtum. Nu bet tu sakai - normaliai kontrastinga, neutrali oda, šaltos akys, juoda neblogai tiko. Aš matau: kontrasto mažokai, oda šilta, akys šiltos, plaukai šilti, juoda daro ligonį. Tu rašai - aš čia su WS mėlyna. Aš matau BS mėlyną

Tu sakai: aš čia su vėliavos geltona, idealiai tinkančia. Aš matau su rudenine garstyčių geltona, tinkančia vidutiniškai, tragedijos nėr, bet regėjau ir geriau. tai nežinau kas čia, ar akys nesuderintos, ar foto, ar kas. Bet jei foto - tai kaip tu pasieksi tą tikslumą...
Eik davai už pinigus

Gyvai skuduriukus dėliojant matosi aiškiau.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2014 09 17, 13:57)
A tos fuksijos nenešiotų? Žinok matyt aš nesveiko proto, nes nešioju

. Man iš esmės ji labai pataiso padėtį su juoda (kaip pavyzdį su kvadratėliais). Dažniausiai naudoju jos minimaliai, kokia nedidelę skarelę tarkim, ar ant papuošalo, o palaidinę turiu tik vieną tokią, ir tai ant petnešėlių, ir dėviu tik vasarą. Bet negarantuoju, kad jai bučiau savo figūra patenkinta, nenešiočiau jos didesniais plotais, be to tokia spalva dėvi, kurie su sielos branda ir ramybe
Man ta fuksija irgi visai nieko, tik nelabai tinka

Bet kokios hot pink būna, kad visai sykiais užsimanau

Ypač kokioj kurortinėj aplinkoj. Ieškojau maudomo tokio, neradau, tai nusipirkau nagų laką
Nuo galvos iki kojų gal rizikinga tokia spalva rengtis. Nors sako, kad magenta iš tų spalvų, kurios visiems tinka