QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 09 23, 09:33)
o dabar su casting dazysiu 513(nusiplaus).
Bus matyt
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 09 23, 11:46)
ka tik nusidaziau su casting 513 imeciau foto (kur su orandziniu megztuku) imeciau 613 kur su balta bliuskute, kuri geriau?
nuoroda
O kuo jums neitiko 6 kad keitet i 5?
Man geriausiai ziurisi 6 ir tie sviesus (taip, as is tu nedaugelio o gal ir viena, kuriai grazu buvo ant jusu blond) paskutinej vietoj tie tamsiausi. Ryzu net nekomentuosiu.
QUOTE(Noa @ 2014 09 23, 20:30)
Tai ką daryt? Ot pirksiu juodą, ir būsiu kaip juoda skylė, ir visi sakys, ot boba, ji nieko apie savo spalvas neišmano...
O tarp kitko, as si karta irgi nusiziurejau juoda paltuka,

turbut po ilgo laiko konkreciai - juoda. Ju buvo dvi spalvos, sviesiai taupinis ir juodas, to taupinio man labai buvo grazi spalva, is karto tik i ji ir teziurejau, apie juoda net minciu neturejau. Deje, taupe mano dydzio nebuvo todel nusprendziau del visa ko uzsimesti juoda - ir ka - jis ant manes man daug labiau patiko, akivaizdziai veidas atsigavo. Aisku as buvau su salikeliu.
QUOTE(Giriagiružė @ 2014 09 24, 15:59)
Sveikos merginos/moterys
Jei nieko prieš, įsijungsiu į jūsų būrį.
Šią temą paskaitau jau gana seniai, dar net kai prisiregistravusi nebuvau, ir būtent šiai temai esu dėkinga, kad padėjo atrasti savo tipą. Nors ir anksčiau jutau, kad rengiuosi "kažkaip ne taip"
Taigi, esu žiemos tipas ( tik nenusprendžiu, clear ar cool), o anksčiau rengiausi tai, kas man buvo gražu - rudens spalvomis
Dabar atradau, jog labiausiai tinka šaltos spalvos - juoda, šalta rožinė, tamsiai mėlyna, šalta, kiek tamsesnė raudona...
Norėčiau patarimo - kaip sukonkretintumėte, kuo skiriasi Clear ir Cool winter? norisi į garderobą įnešti daugiau spalvų, nei tos išvardintos, bet neatrandu

Bandžiau jaukintis šviesiai žydrą - nu nelimpa, nors tu ką.
Prasom

Kaip fainai, kaip tik nei vienos is siu ziemu ir neturejom, dabar turesim.
As kaip skirtuma tarp cool winter ir clear winter isskirciau ryskiai zalia salotini atspalvi, cool winter jo neturi, pas ja tokios tikros zalios spalvos, ramesnes, o clear winter turi. tokia svytincia beveik neonine salotine, va desinej pusej viena juostele - antra nuo krasto tokia ryski salotine.
O pas cool winter tokios zalios:
Pagal akiu aprasyma galetumet buti cool winter.
O kokio atspalvio sviesiai zydra netinka? Gal koki pavyzdi...