Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

QUOTE(AJIRA @ 2014 05 03, 18:44)
Idomu g.gif , gal galima receptuka?

Kad nieko ypatingo mirksiukas.gif Upetakio vidu pabarsciau pipirais,zuvies prieskoniais,prikisau svieziu krapu,salaviju,baziliko ir aisku citrinos.I skarda pyliau rupios druskos,paklojau zuvi ir vel uzpyliau druska 4u.gif Skonis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2014 05 04, 19:35)
Kad nieko ypatingo mirksiukas.gif Upetakio vidu pabarsciau pipirais,zuvies prieskoniais,prikisau  svieziu krapu,salaviju,baziliko ir aisku citrinos.I skarda pyliau rupios druskos,paklojau zuvi ir vel uzpyliau druska 4u.gif Skonis wub.gif

Dekui isbandysiu, o neįsisūdo per daug?
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 05 05, 10:12)
Dekui isbandysiu, o neįsisūdo per daug?

Tikrai ne,tiesa galvos ir uodegos nereikia uzpilti druska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2014 05 05, 09:41)
Tikrai ne,tiesa galvos ir uodegos nereikia uzpilti druska 4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
keptos bulves, karbonadas ir salotos.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Prisijungsiu ir aš prie plepančių būrelio smile.gif Mes šeimoje kol kas tik dviese, aš ir vyras, gaminu paprastai vieną kartą dienoj vakarienę, kurios likučius vyras į darbą nešasi.

Sekmadienis:
parsivežėm švieženos iš kaimo, tai vyras kepė sau į darbą lašinukus su svogūnais.
Pirmadienis:
Tarybinis guliašas (http://skanusgyvenimas.blogspot.com/2010/12/tarybinis-guliasas.html), virtos bulvės. Aš sau pusryčiams dar karštų sumuštinių su varške išsikepiau.
Antradienis:
Planuoju gaminti šonkauliukus orkaitėje, taip pat bus virtos bulvės, šaltibarščiai.
Atsakyti
Siandien svieziu kopustu salotos, bulviu kose su desrelemis.
Atsakyti
Voveraičių sriuba, balandėliai 4u.gif
Atsakyti
karšti sumuštiniai, dešrelės su bulvių koše, pieniška makaronų sriuba. ir visokios užkandos: bandelės, sūreliai, batonai su uogienėm, šiaudeliai, guminukai, bananai, obuoliai, saldainiai, šokoladukai biggrin.gif
Atsakyti
Vakar kugelis, snd kugelio uzbaigtuves ir glazuruota sonine su virtom bulvem ir ridikeliu salotom
Atsakyti
vistienos kulseliu sriuba su darzovemis, varskes apkepas su uogiene.
Atsakyti
Pupelių sriuba, sumuštinukai su morkomis ir Džiugu
Atsakyti