Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Ogiene @ 2014 06 13, 13:30)

man taip pat labai aktualu, nes tokių pačių išmatavimų ir nėra lango.Aš galvoju dėl halogenus, tik nežinau kiek vienetų būtų pakankamas apšvietimas.
Atsakyti
QUOTE(ixiaa @ 2014 06 13, 14:29)
man taip pat labai aktualu, nes tokių pačių išmatavimų ir nėra lango.Aš galvoju dėl halogenus, tik nežinau kiek vienetų būtų pakankamas apšvietimas.

Pas mus dabar 5 kv. vonia, tai 2 halogenų pakanka 4u.gif
Atsakyti
dar ziurint kokio stiprumo lemputes. Musu 6kv vonioj 4 halogenai, jei vienas perdega man jau per tamsu, plius dar apsvietimas virs veidrodzio
Atsakyti
O kokio stiprumo det,jei 4 halogenai? Man svarbu,kad per tamsu nebutu,aisku virs veidrodzio sutinku,kad reikia atskiro apsvietimo,kad nemestu jokiu seseliu
Atsakyti
Pas mus viena vonia 5,13m2, be natūralaus apšvietimo, dėjom 6 led, vieną virš veidrodžio ir sietyną. Kita vonia apie 8,5m3, su langaus, dėjom 6 led, du šalia veidrodžio, du pakabinamos virš dušo zonos (ten labai aukštos lubos) ir sietyną.
Žodžiu, mano nuomone, led įmontuojamų šviestuvų geriau
daugiau, negu mažiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2014 06 13, 18:59)
O kokio stiprumo det,jei 4 halogenai? Man svarbu,kad per tamsu nebutu,aisku virs veidrodzio sutinku,kad reikia atskiro apsvietimo,kad nemestu jokiu seseliu

Pas mus 4x40w
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 06 13, 09:00)
Aš  dairausi į keramikines ir akmens masės.

QUOTE(Amelita @ 2014 06 13, 09:01)
Keramikines.

kodėl į keramikines? kaip man paaiškino josm įskilus, jos išmetamos ir netvarkomos, o akmens masės - atvažiuoja meistras ir sutvarko vietoj įskilimą
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 06 14, 10:26)
kodėl į keramikines? kaip man paaiškino josm įskilus, jos išmetamos ir netvarkomos, o akmens masės - atvažiuoja meistras ir sutvarko vietoj įskilimą

Sakykite, kiek kartų ir ar išvis yra kam suskilus vonioje keramikinė plautuvė?
Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2014 06 14, 09:33)
Pas mus 4x40w

Rimtai halogenus dedat? Kodėl ne LED?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 14, 09:36)
Sakykite, kiek kartų ir ar išvis yra kam suskilus vonioje keramikinė plautuvė?

man biggrin.gif turiu daug stiklinių buteliukų, tad reikalas opus biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane jau dvi yra dužę, tik aš nežinau, kokios ten jos, ne iš brangiausių žodžiu buvę. Dabar irgi kažkokia neprabangi, tai jau yra išdaužyta skylučių. Na virš kriauklės veidrodis su spintele, ten mano kvepalai ir pan nesąmonės, tai ne kartą krito, tai sudužt labai lengva. Vienas buteliukas ir sudaužė kriauklę, o pats sveikas liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 06 14, 09:48)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 06 14, 10:26)

aiškino, bet ne iki galo matyt smile.gif
Akmens masės kriauklę sutvarkyt gali kainuoti 1/2 ir daugiau kriauklės sumos. Priklausomai nuo įdūžimo/įskilimo. Jei po kiekvieno kritimo kviest meistrą, prabangi kriauklė gautųsi. Na nebent meistras simpatiškas pasitaikytų, tai gal ir tų litų negaila būtų lotuliukas.gif
Atsakyti