Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(savita1 @ 2014 05 01, 21:38)
Mergaites, nezinot AX moteriski dzinsai atitinka dydzius, ar didinti/mazinti kiek? 4u.gif

Pries kuri laika mergaites diskutavo siuo klausimu, tai sake kad atitinka ju nesiojamus dydzius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 05 01, 22:38)
Mergaites, nezinot AX moteriski dzinsai atitinka dydzius, ar didinti/mazinti kiek? 4u.gif

Aš vienus iš seniau turiu, tai atitiko įprastą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2014 05 01, 21:44)
Pries kuri laika mergaites diskutavo siuo klausimu, tai sake kad atitinka ju nesiojamus dydzius  ax.gif

QUOTE(Girl. @ 2014 05 01, 21:47)
Aš vienus iš seniau turiu, tai atitiko įprastą 4u.gif

4u.gif aciu jums
Atsakyti
man AX atitiko dydi wink.gif
Atsakyti
Lina,

Patikrink prasau mano mojejimus 4u.gif rasiau I maila bet negaunu atsakymo drinks_cheers.gif
Atsakyti

TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS, KVIECIAME JUNGTIS drinks_cheers.gif

DRABUZIAI, AVALYNE IR KITI GERIAI

Converse
www.levis.com
www.aldo.com
www.macys.com
www.aeropostale.com
www.bloomingdales.com -25% nuolaida
www.ae.com
Guess
NIKE
PUMA
www.anntaylor.com
www.starbucksstore.com
www.6pm.com -10% nuolaida
www.dillards.com
www.drjays.com
www.jcrew.com
www.jcrewfactory.com
www.yoox.com
www.loft.com - 50% nuolaida
www.sierratradingpost.com
www.gap.com
www.talbots.com
www.venus.com
www.harney.com
www.shoemetro.com
www.jomashop.com
www.solsticesunglasses.com
www.freepeople.com

VAIKUCIAMS

www.janieandjack.com
www.carters.com
www.janieandjack.com
www.toysrus.com
www.gymboree.com

VISKAS GROZIUI

www.amway.com
GNLD
www.lilydirect.com
www.nyxcosmetics.com
www.theperfumespot.com
www.sleekhair.com - 10% nuolaida
www.bareescentuals.com
www.drugstore.com
www.vitacost.com
www.tanforless.com

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Loren, gal gerų naujienų nusimato? 59.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 05 02, 09:44)
Labas rytas 4u.gif  Loren, gal gerų naujienų nusimato? 59.gif

Labas rytas 4u.gif

deja, kol kas telefonas tyli unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 05 01, 20:25)
Kosmaras, kaip suprantu nusipirkau per mazus doh.gif  prisiskaiciusi kad didinti doh.gif

QUOTE(AstaRaud @ 2014 05 01, 21:47)
tiesa aš saviškių dar negavus, bet užsakinėdama iš oficialaus puslapio orentavausi, kad pats gamintojas rašė, kad atitinka nešiojamą dydį. Sūnui užsakinėjau su auliukais, tai rašė, kad didinti pusę dydžio, tai žinojau kad bus didesni, bet kadangi koja auganti tai nepergyvenau, priaugs...tik koja baisiai didelė atrodo užsidėjus, va tokius http://www.converse....41390C_090.html

QUOTE(LOCKETS @ 2014 05 01, 22:07)
na neskubekit iskart spresti, kad mazi bus.

as jau parasiau anksciau savo patirti su converse.

va pvz mano odiniai, kuriuos uk pirkau, raso uk 6. eur 39, ir 24.5cmo usa tipo 8 blink.gif .
bet mano peda tai didesne  rolleyes.gif
ir ejau laiminga jau pora kartu, nespaudzia nieko

Manieji abieji pirkti 6pm. Parašiau kokio ilgio maniškių vidpadis, tačiau įtakos turi dar ir pėdos plotis, keltis...
Mano mergaitei beveik visi batai kur nors trina jei daug vaikšto, kai tik į mokyklą ir joje nieko smile.gif, bet kai daug, tai doh.gif mėlynieji conversai užtrynė pūsles ant pado pagalvėlės, uggų sportinukai kulnus graužia iki kraujo, vansai pirštus... nu be pleistrų neapseina cool.gif , mano dydis 36 (23 cm), man visi laisvi, niekas niekur negraužia, net neįsivaizduoju kas tuose batuose negerai, bet visi didoki gal dėl to nejaučiu nieko. Kiekvienam savaip 4u.gif
Tikrai reikia tikėti, kad viskas bus čiki, tada taip ir bus smile.gif , to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Butu idomu sulaukt komentaro kas apie kosmetologija biski rimciau ismano ,kas cia per dalykai,ar verti demesio,ar nesamone g.gif
https://www.hauteloo...roduct_16601896
http://www.vivopl.co...collection.html
Paziurejau visur pradine kaina tokia,isskyrus amazon g.gif

Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 05 02, 10:17)
Butu idomu sulaukt komentaro kas apie kosmetologija biski rimciau ismano ,kas cia per dalykai,ar verti demesio,ar nesamone  g.gif
https://www.hauteloo...roduct_16601896
http://www.vivopl.co...collection.html
Paziurejau visur pradine kaina tokia,isskyrus amazon g.gif

Na jei jau klausiat - atsakysiu smile.gif Perziurejau poros produktu sudetis.. Tai apie deimantu dulkes galiu pasakyti tik tiek kiek apie platinos ar aukso filtrus degtinei (tai inertiski, su niekuo nereaguojantys metalai), taip pat ir su deimantu (nors pastarasis aisku, kristalas), jis jokiu vidiniu atstatomuju ar dar kokiu savybiu negali tureti (na nebent tikesime energetiniais dalykais ir pan., bet cia jau kita tema biggrin.gif ). Deimantu dulkes, na nebent sveitikliams galetu buti is esmes naudojamos, bet del sito nesu isitikinusi. Toliau paziurejau kazkurio brangesnio kremuko sudeti (uz 800usd), tai ieina peptidu, galinciu tureti didesne reiksme.
O pigesniuose, kaip ir daugumoje kremu visokie vitaminai, ekstraktai ir t.t. smile.gif
Geriausia naudoti "logiskai paremtus" kremus su kolagenu, elastinu, tais paciais ekstraktais (kaip juros dumbliu) ir pan, bet ne su aukso dulkemis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 02 gegužės 2014 - 10:00
QUOTE(Pampariskinas @ 2014 05 02, 10:50)
Na jei jau klausiat atsakysiu smile.gif Perziurejau poros produktu sudetis.. Tai apie deimantu dulkes galiu pasakyti tik tiek kiek apie platinos ar aukso filtrus degtinei (tai inertiski, su niekuo nereaguojantys ir metalai) taip pat ir su deimantu (nors pastarasis aisku, kristalas), jis jokiu vidiniu atstatomuju ar dar kokiu savybiu negali tureti (na nebent tikesime energetiniais dalykais ir pan., bet cia jau kita tema biggrin.gif ). Deimantu dulkes, na nebent sveitikliams galetu buti is esmes naudojamos, bet del sito nesu isitikinusi. Toliau paziurejau kazkurio brangesnio kremuko sudeti (uz 800usd), tai ieina peptidu, galinciu tureti didesne reiksme.
O pigesniuose, kaip ir daugumoje kremu visokie vitaminai, ekstraktai ir t.t. smile.gif
Geriausia naudoti "logiskai paremtus" kremus su kolagenu, elastinu tais paciais ekstraktais (kaip juros dumbliu) ir pan, bet ne su aukso dulkemis  4u.gif

Aciu labai !!
Aiskus ir logiskas paaiskinimas,skaiciau,skaiciau atsisedus ,ieskojau tu " veikliuju" medziagu biggrin.gif Is kur ta kaina ir kame stebuklas turetu buti ..
Dabar ramu rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti