Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

mergYnos, ar parinktumet Starbucks ? rolleyes.gif
turiu koduką 15$ nuo 60$ bigsmile.gif ar būtų norinčių ? man dar puodžiukų kavai reik wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2014 05 02, 20:48)
mergYnos, ar parinktumet Starbucks ?  rolleyes.gif
turiu koduką 15$ nuo 60$  bigsmile.gif  ar būtų norinčių ? man dar puodžiukų kavai reik  wub.gif

Su keliais puodeliais ir as noreciau prisijungti.
Atsakyti
Kokius puodukus perkat?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 05 02, 15:16)
tos antos su gyvatiniu ir rudu liuks

Neblogos drinks_cheers.gif
QUOTE(jottauute @ 2014 05 02, 17:43)
Yoox pasikuisk ,dabar atrodo maziau ,bet kai buvo tas sale pries koki menesi ,labai fainu,idomiu basuciu buvo .

Nemoku aš yooxe kuistis, pavargstu, nervas paima, akis skaudėti pradeda ir uždarau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 05 02, 18:43)
Siuntinio nera ?  ax.gif

Nera verysad.gif Galva isiskaudejo skambučio belaukiant, bet taip ir nesulaukiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 05 02, 20:54)
Nera verysad.gif  Galva isiskaudejo skambučio belaukiant, bet taip ir nesulaukiau unsure.gif

Man tai kalnas suniuku biski atitrauke demesi nuo siuntos laukimo, bet vis tiek reguliariai pasta refreshinu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 05 02, 22:08)
Man tai kalnas suniuku biski atitrauke demesi nuo siuntos laukimo, bet vis tiek reguliariai pasta refreshinu  doh.gif  lotuliukas.gif

O tai kiek atsivedė? Ale, kas skambučio, kas laisko laukia, nera mums ramybės friends.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2014 05 02, 20:39)
Kokius puodukus perkat?

turiu tokį, bet dar pasiemiau kelis rolleyes.gif kokio gražumo ir patogumo , tiesiog limpa prie rankos mmm wub.gif Rococo mug green wub.gif

http://www.starbucks...w?pid=011022968

dar tokius jamiau, šitų nemačius, bandysim bigsmile.gif

http://www.starbucks...w?pid=011031932
bijau, kad nebūtų šiurkštūs tik g.gif nes vienus turiu tokius panašius tik didelius tai tokie jie naturalūs kaip iš nedeginto molio lotuliukas.gif
man labai svarbu iš ko kavą gert rolleyes.gif puodelis turi būt "aukštumoj" visom prasmėm biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(raimuska @ 2014 05 02, 20:32)
Su keliais puodeliais ir as noreciau prisijungti.

man jau papirko bigsmile.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 02 gegužės 2014 - 21:45
Gal kas nots gali patart del vince camuto Kain aukstakulnius?! Su 38 koki reiketu 7.5 ar 8?!
http://www.vincecamu...5774941243.html
Atsakyti
Gal uzmatet Michael Kors Selma rankine kur pigiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2014 05 02, 21:37)
Neblogos drinks_cheers.gif

Nemoku aš yooxe kuistis, pavargstu, nervas paima, akis skaudėti pradeda ir uždarau doh.gif

Tai susimazink paieska,pasirink baskes,savo dydi,jei numacius ir spalva liks tik likuciai biggrin.gif

QUOTE(sandrixxx @ 2014 05 02, 21:54)
Nera verysad.gif  Galva isiskaudejo skambučio belaukiant, bet taip ir nesulaukiau unsure.gif

Mano tai vyrukai laukia labai,buriu medziagos reikia mirtinai biggrin.gif
As kito lauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
vis negaliu del jos nusprest, tai pasilieku, tai perleidziu. Zodziu, jei atsiras norinti, siulau sia MK Hamilton rankine, pirkta gera kaina biggrin.gif
user posted image
Atsakyti