Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai

QUOTE(Žemuogytė @ 2014 07 21, 09:44)
smaggiuke, pasigedau veido priežiūros priemonių  blush2.gif  4u.gif

Perskaitykit smaggiukės žinutę ir rasit veido priežiūros priemones.
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2014 07 21, 20:55)
Perskaitykit smaggiukės žinutę ir rasit veido priežiūros priemones.

Buvau nepakankamai atidi, ačiū blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Illuminated, neradau arba pražiopsojau komentarą - kaip jums VIVI pelynų kremas? jūsų oda problematiška? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austuja: 25 liepos 2014 - 09:59
Įkeliu savo krepšelį. Rodau tik šiuo metu naudojamas priemones. Yra ir daugiau, bet arba laukia savo eilės nebandyti, arba tiesiog naudojami tik kitu sezonu.

Kūno priežiūra
user posted image
user posted image
Veido priežiūra
user posted image
Plaukų priežiūra
user posted image

Papildyta:
Dekoratyvinė kosmetika akims
user posted image
user posted image
Dekoratyvinė kosmetika veidui
user posted image
user posted image
Lūpoms
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Nagai
user posted image
Pavasaris/vasara
user posted image
Ruduo/žiema
user posted image
Visiems sezonams
user posted image
Kvepalai. Šaltasis sezonas
user posted image
Šiltasis sezonas
user posted image
Atsakyti
Mielas krepšiukas smile.gif
Atsakyti
She Wolf, grazus krepselis 4u.gif Kaip Jums Kiehls serumas veidui? smile.gif
Atsakyti
She wolf, gražu, kaip jums tbs kaukė veidui?
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 08 10, 18:03)
She Wolf, grazus krepselis 4u.gif  Kaip Jums Kiehls serumas veidui? smile.gif

4u.gif Geras, man patinka. Tikėjausi stebuklo, nes baisiai buvo išgirtas youtube. Šiaip gerai padrėkina, riebokas, tai reikia nepadauginti. Labai skalsus, ilgam užteks. Nekemša porų, neatsiranda spuogų. Pamačiau tik vieną skirtumą, oda tapo skaistesnė, gyvesnė tokia. Iš tikrųjų, gražina odą, tik nereikia tikėtis, kad kažkokį stebuklą padarys. Kvapas - rožių, bet silpnas, tai aš užsitepus, nebejaučiu, nors rožių nelabai mėgstu. mirksiukas.gif

QUOTE(style18 @ 2014 08 10, 18:15)
She wolf, gražu, kaip jums tbs kaukė veidui?

Puiki. Viena iš geriausių naudotų. Ji molinė, su grunteliais, tai tuo pačiu ir šveičia. Užsitepu ir šiek tiek griaužia, bet visiškai nedirgina odos, t.y. ji po to nebūna paraudusi. Labai patinka dėl staigaus efekto. Po kaukės, oda lieka labai švari, netgi vizualiai matosi, kad kitokia. Skaisti, šviežia, švytinti. Beje, ne taip kaip kitos molinės kaukės, šita nesausina odos bigsmile.gif Kvapas intensyvus, bet man netrukdo. Tas efektas ilgai nesilaiko, kitą dieną odą gal kažkiek būna švelnesnė, bet to švaros pojūčio jau nebėra. Mano oda mišri, T zona labai mėgsta riebaluotis. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2014 08 10, 17:10)
Mielas krepšiukas smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
labai fainas, neperkrautas krepsiukas smile.gif
kiek laiko naudojat sleek palete? kad tiek daug isnaudota jau biggrin.gif
koks opi lako spalvos pavadinimas?
kaip jum barry m lakai? as ju iki galo nesuprantu- buna, kad labai sunkiai lakuojasi, lyg patirsteje butu, o buna, kad normaliai, kartais nusiburbuliuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2014 08 11, 08:41)
labai fainas, neperkrautas krepsiukas smile.gif
kiek laiko naudojat sleek palete? kad tiek daug isnaudota jau biggrin.gif
koks opi lako spalvos pavadinimas?
kaip jum barry m lakai? as ju iki galo nesuprantu- buna, kad labai sunkiai lakuojasi, lyg patirsteje butu, o buna, kad normaliai, kartais nusiburbuliuoja unsure.gif

4u.gif
Sleek paletę turiu apie porą metų, bet naudojau palyginus ne tiek daug. Pusę metų gan intensyviai naudojau, o po to karts nuo karto. Gan greitai tos šviesios spalvos naudojasi, nebus problemų subaigti. Aš dažausi su šešėliais kiekvieną dieną, išskyrus vasarą. Patinka man šita paletė labai ax.gif
OPI - Care to danse? Balkšva su alyviniu tonu. Nepatinka. Nevykusią spalvą išsirinkau ir labai blogai laikosi, sekančią dieną pradeda lupinėtis.
Barry M lakai patinka. Spalvos gražios, pigmentuotos. Man lengvai lakuojasi, nėra jokių burbuliukų. Visos trys spalvos vykusios. Pabandykit įpilti nagų lako skiediklio, gal padės. mirksiukas.gif
Atsakyti
She_Wolf, grazus krepsiukas 4u.gif
Kas ten is Essence 'Ballerina''? Ar patinka?
Kaip Jums ELF konturavimo+skaistalu palete? Gal esat turejusi Sleek ir galit palyginti?
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2014 08 11, 10:34)
She_Wolf, grazus krepsiukas  4u.gif
Kas ten is Essence 'Ballerina''? Ar patinka?
Kaip Jums ELF konturavimo+skaistalu palete? Gal esat turejusi Sleek ir galit palyginti?

4u.gif
Kreminis akių šešėlis. Patinka. Labai baltas, tai reikia nepadauginti, gražiai išsklaidyti, gal sakyčiau net labiau tinkamas žiemai, nes vasarai, prie įdegusios odos, per baltas. ax.gif
ELF konturavimo paletė patinka. Sleek nesu turėjusi. ELs labiau patinka skaistalai, labai graži spalva, pagyvina veidą. Bronzatas irgi neblogas, bet galėtų turėti mažiau ryžumo. Skaistalai minkštesni, nėra labai pigmentuoti, tai perbrauki su šepetėliu ir galima drąsiai tepti ant skruosto. Jie su blizgučiais. Patinka naudoti, kai išvažiuoju kur nors, nes vienoj dėžutėj ax.gif
Atsakyti