Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai

pringle, labai gražus pasirodymas 4u.gif Kuo patiko Guerlain tušas? Ir kaip Dior blakstienų serumas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2015 07 29, 16:31)
pringle grazus krepselis,o tesinys bus?smile.gif

Ačiū, kada nors... Atrodė, kad "čia greit", bet užtrukau biggrin.gif

QUOTE(Rocco @ 2015 07 29, 16:34)
pringle, labai gražus krepšelis, yra į ką akis paganyt  thumbup.gif
Kuri iš krempudrų labiausiai patinka ir kokia jūsų oda?

Ačiū smile.gif Chanel patiko pavasarį, kai oda buvo sausesnė, dabar labai myliu Dior Star (pamėginkit parduotuvėj užsitepti wub.gif ), o Dior Forever renkuosi vakariniam makiažui, ji tokia sunkoka. Mano oda mišri, T zona linkusi blizgėti, tai Star pudrą per pietų pertrauką dar kartą užtvirtinu kompaktine pudra.

QUOTE(Biancca @ 2015 07 29, 16:38)
pringle, labai gražus pasirodymas 4u.gif Kuo patiko Guerlain tušas? Ir kaip Dior blakstienų serumas? smile.gif

Dėkoju blush2.gif Dior serumą naudoju jau 3 ar 4, nebeįsivaizduoju dažymosi tušu be šio pagrindo doh.gif Bet, ar jis padeda blakstienoms, negaliu pasakyti, aš niekada nesigyriau blakstienomis g.gif Man patinka guminiai šepetėliai, anksčiau labai mėgau L'Oreal Telescopic, bet šis Guerlain labiau patiko, suteikia apimties, ilgina, tik labai lengva padauginti tušo ir tuomet gaunasi košė ant blakstienų biggrin.gif Gerą tušą man atrasti laaaabai sunku, nei GA Eyes To Kill paliko didelį įspūdį, nei Chanel Le Volume schmoll.gif
Atsakyti
pringle, kaip patinka Anastasios Dip Brow? 4u.gif
Atsakyti
Ar patinka MUFE maskuoklis? Ten full cover, jei gerai iziuriu?smile.gif
Atsakyti
Pringle, žavesys! wub.gif wub.gif Domina atsiliepimai apie Guerlain meteoritų bazę smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražus krepšiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 07 29, 19:38)
pringle, kaip patinka Anastasios Dip Brow? 4u.gif

Patinka, kai galiu daugiau laiko skirti makiažui, nes su šešėliais pasidažyti paprasčiau ax.gif Tik šešėliai neišlieka visą dieną, o Anastasios produktas labai pigmentuotas, gerai laikosi, bet reikia gero šepetėlio ir labiau įgudusios rankos smile.gif

QUOTE(Caridian @ 2015 07 29, 22:30)
Ar patinka MUFE maskuoklis? Ten full cover, jei gerai iziuriu?smile.gif

Taip, full cover. Aš turiu tamsius paakius, kuriuos būtinai reikia maskuoti. Paakiams labiau patinka It Cosmetics maskuoklis, o spuogelius maskuoju su MUFE. Stiprus, sunkus maskuoklis smile.gif Makiažo kursuose iš 12 mokinių tik dviems patarė naudoti šį maskuoklį, kitoms užtenka šio maskuoklio.

QUOTE(lumi @ 2015 07 30, 08:03)
Pringle, žavesys!  wub.gif  wub.gif  Domina atsiliepimai apie Guerlain meteoritų bazę smile.gif  4u.gif

Ačiū, o man atrodo, kad dar tiek daug trūksta, taip visko noriu wub.gif Bazė suteikia veidui spindesio, šiek tiek mažina poras, išlygina veido odą. Žinoma, makiažo pagrindas laikosi žymiai ilgiau. Visam veidui užtenka mažo paspaudimo, bet man vis tiek kaina nepatinka biggrin.gif

QUOTE(NORIKA @ 2015 07 30, 09:34)
Labai gražus krepšiukas  wub.gif

Ačiū blush-anim-cl.gif wub.gif
Atsakyti
Pringle, superinis krepsiukas thumbup.gif

Jei ne paslaptis, kokius kursus lankete ir ar patiko, jautes nauda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2015 07 30, 14:08)
Pringle, superinis krepsiukas thumbup.gif

Jei ne paslaptis, kokius kursus lankete ir ar patiko, jautes nauda? 4u.gif

Ačiū ax.gif blush2.gif
Kursai nelabai patiko, mažai užsiėmimų, programa ne visa buvo įgyvendinta (praktiškai viską galimą išmokti žiūrint youtube). Aš išmokau suteikti lūpoms gražią formą ir turėjau progos įsigyti MUFE kosmetikos pigiau biggrin.gif Bet mieliau pinigus būčiau išleidusi kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2015 08 03, 07:23)
Ačiū  ax.gif  blush2.gif
Kursai nelabai patiko, mažai užsiėmimų, programa ne visa buvo įgyvendinta (praktiškai viską galimą išmokti žiūrint youtube). Aš išmokau suteikti lūpoms gražią formą ir turėjau progos įsigyti MUFE kosmetikos pigiau  biggrin.gif Bet mieliau pinigus būčiau išleidusi kitaip  biggrin.gif

Dekui uz atsakyma, pasirodo, mastau panasiai rolleyes.gif
Atsakyti
Kur pirktas It Cosmetics maskuoklis "Bye Bye under eye" (neutral medium)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2015 08 03, 20:00)
Kur pirktas It Cosmetics maskuoklis "Bye Bye under eye" (neutral medium)? 4u.gif

eBay ax.gif
Atsakyti