Senoji temute cia:
http://www.supermama...?...6870&st=588
P.S. pasmane turbut kompas streikuoja, tad parasiau moderatorei, kad panaikintu susidvigubinusia temute

Sveiki.Porus jau galima sodint i zeme?

norėjau išsodinti į daržą šį bei tą, ale visus daigus vėl palikau šiltnamyje. Nors ankstyvieji kopūstai ir pekinai jau lipa iš lovelių - nedrįstu dar į daržą nešt. Bulves savo superankstyvasias sužaliavusias iš vazonų išsodinau - viskas nušalę
Nepadėjo nei dviguba agro
Užtat česnakai atsigavę

Užtat česnakai atsigavę

QUOTE(saintlina @ 2014 04 27, 19:34)
t. Bulves savo superankstyvasias sužaliavusias iš vazonų išsodinau - viskas nušalę
b:

Oi kaip nesmagu.....
O Tu joms tuneliuką buvai padarius, ar šiaip dvigubą agro užmetei ?
QUOTE(rionka @ 2014 04 27, 19:04)
As siandien pasodinau...
QUOTE(Asese @ 2014 04 27, 19:11)
O Tu joms tuneliuką buvai padarius, ar šiaip dvigubą agro užmetei ?
šiaip buvo užklotos.
pas mane irgi ankstyvi kopustai lipa siltnamyje is vietos, bet siandien tik +10 lauke ir lyti eme po pietu

QUOTE(rionka @ 2014 04 27, 18:04)
Planuoju ateinancia savaite kazkada pasodinti. Niekaip iki ju nedaeinu dar

Aš irgi porus jau pasodinau. Didžiąją dalį vakar, o šiandien likusius. Išnešiau svogūnus į lauką - lai grūdinasi, nes jau šiltnamy ankšta pasidarė, kai moliūginių daigus nunešiau. Jei bus šalnų pavojus - nešiu atgal.
QUOTE(saintlina @ 2014 04 27, 20:39)
šiaip buvo užklotos.
Man vienais metais nušalo, kur buvo šiaip užklotos, o kur buvau iš plastikinių lankiukų padarius tuneliuką - sveikut sveikutėlės liko.
pagaliau paragavau šiandien savo šparagus. sėjau sėklas, dabar jau treti metai, tai jau piršto storio ūglius išleido. ir visai nieko skonis, galvojau, kad gali būti kokie nors neskanūs, gal sąlygos nepatinka ar šiaip. per ne laiku atėjusias velykas aš praleidau jų per sodinimą. vis tas margučių ritinėjimas, nužydėjo šalpusniai ir viskas, nebe laikas persodint. teks kitiems metams palikt, bet nors supratau, kad valgomi, nes jau maniau, kad teks išmest.