Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 27 tema, dalin

QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 05, 22:42)
Kada, dabar? Pas mus nei laso per visa diena, jokiu krituliu

As apie Diasajos krusa mirksiukas.gif
Atsakyti
Diasaja, pamačiau ir čia, ir braškių temoj vaizus, prisipažįstu - nusikeikiau, kaip vežikas doh.gif

Bet vat kuo džiaugiuosi, tai svogūnais pavėluotos sėjos. Kokie gražūs daigiukai bigsmile.gif Džiaugiuosi, kad surizikavau ir pasisėjau thumbup.gif
Atsakyti
neįsivaizduoju, kokie svogūnai pas tas, kurios vasarį sėjo blink.gif Pas mane į kovo pabaigą sėti ir tai prašyte prašosi laukan. Apie kopūstus išvis tyliu.. Jau per indelių apačias šaknis šiltnamio žemėn suleido.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 06, 09:19)
neįsivaizduoju, kokie svogūnai pas tas, kurios vasarį sėjo  blink.gif  Pas mane į kovo pabaigą sėti ir tai prašyte prašosi laukan. Apie kopūstus išvis tyliu.. Jau per indelių apačias šaknis šiltnamio žemėn suleido.

Mano jau būtų nusidaigoję tris kartus doh.gif
Nesėsiu daugiau anksti ir namuose nelaikysiu tikrai. Pradžia gera būna, o va Exhibition'us teko išsodinti anksčiau laiko laukan, prigijo gal kokie 15 daigeliu. Bet būklė jų tragiška jau buvo.
O vat šitie balandžio pradžios sėjos tokie palyginus drūti, po antrą laišką auginasi ir vargo nemato.

Atsakyti
Kelsae svogūnus sėjau 03-05.Be gailesčio gal triskart trumpinau šukuosenas, tai svogūnų daigeliai tvirti,gražūs. Išsodinau aš juos į lauką praeitą šeštadienį, labia tikiuosi, kad nenušalo. Kitais metais tikrai sėsiu.
Atsakyti
Maniškiai Exhibition svogūnai su mažom roputėm. Gelbėja tai, kad labai retai pasėjau. Ryt poryt sodinsiu į lysvę.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 05, 21:42)
Kada, dabar? Pas mus nei laso per visa diena, jokiu krituliu

pass mus irgi ne laso,nors debesys vos ne audra pranasavo
Atsakyti
Mano exhibition'ai sėti vasario pabaigoj, gražūs, tvirti, laiškai stori,tupi jie atskirai indeliuose po vieną, šaknys jau bando pro dugne esančias skylutes lysti - prašosi laukan sodinami biggrin.gif Aš juos kambary neilgai laikiau, todėl neištyso, nereikėjo karpyti. Po sėjos kai išdygo, po kelių dienų išnešiau į šiltnamį, pradžioj naktimis dangstydavau, po to, kai šiltesnės naktys prasidėjo nebedangsčiau. Kai baigsis šalnos jau reiks mąstyti apie išsodinimą į lysvę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 06, 06:52)
Na, kaip šalnos šiąnakt? Aš dar nesulaukiau signalo iš kaimo.

Buvo,bet normali,daugiau-4 nenukrito ax.gif .
QUOTE(saintlina @ 2014 05 06, 09:19)
neįsivaizduoju, kokie svogūnai pas tas, kurios vasarį sėjo  blink.gif  Pas mane į kovo pabaigą sėti ir tai prašyte prašosi laukan. Apie kopūstus išvis tyliu.. Jau per indelių apačias šaknis šiltnamio žemėn suleido.

Aš jau poryt bandysiu kišt laukan viską ax.gif Nu jau nėr kaip praeit pro vazonus.Jei ką,dar pridengsiu naktim.Bo kopūstai,bent ankstyvi, tai ir gūžes sukt tuoj pradės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 06, 14:02)
Buvo,bet normali,daugiau-4 nenukrito  ax.gif .

Aš jau poryt bandysiu kišt laukan viską  ax.gif Nu jau nėr kaip praeit pro vazonus.Jei ką,dar pridengsiu naktim.Bo kopūstai,bent ankstyvi, tai ir gūžes sukt tuoj pradės  doh.gif

jau dabar tokia normali skaitosi biggrin.gif biggrin.gif

aš geriausiu atveju penktadienį vakare pradėsiu ką nors sodint. Nežinau, kaip suspėt reiks viską per savaitgalį - indų indelių marios ir pas mane doh.gif O dar viską pasodinus gerai prilaistyt reiks - sausa visiškai pas mus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 06, 15:28)
jau dabar tokia normali skaitosi  biggrin.gif  biggrin.gif

aš geriausiu atveju penktadienį vakare pradėsiu ką nors sodint. Nežinau, kaip suspėt reiks viską per savaitgalį - indų indelių marios ir pas mane doh.gif  O dar viską pasodinus gerai prilaistyt reiks - sausa visiškai pas mus.

sausa ir pas mus labai, lietaus prasosi, va ryt gismeteo rodo vietomis nedideli lietu, o as taip neramiai vaikstau apie tuscias vagas darze taip norisi susodinti kopustus kaip sakoma jau ir pas mane siltnamyje ir "gulasi ir vel keliu, ir raitosi as ir vel kepiu" pasaka be galo; o paseti burokeliai ir morkos snapuku nerodo, kasdien vis po kelis laistyuvus gauna, na labai minimaliai nes oho diedas uzziureti, gauciau rekt cool.gif kad vandeni naudoju o jis gyvate brangus....
margancovkes neturiu tai sakiau cibulukus jeigu pamirkyciau pelenu ir vandens
skiedinyje kaip manote g.gif
Atsakyti
Noriu patarimo dar apie laukinukus pomidorus ir paprikas. Jei darysiu lankus, kuriuos dengsiu plėvele, kada jau galiu išsodinti savoaugintinius į lauką?

Į šiltnamį 12 paprikų jau sukaišiojau prieš pat šalnas. Vėliau taip baiminausi, kad atlaikytų šalnas, nes tik šiandien MB su tėvais buvo nulėkęs iki sodo... Bet nenumirė, bujoja... Aš joms į duobę po gerą saują mėšliuko perpuvusio įmečiau, ant viršaus užbėriau žemės, kad nebūtų šokas ir viskas. Nes namuose nieko negavo, durpes sumaišiau su kompostine žeme ir sodinau... Visos palangės užtūptos buvo.
Atsakyti