Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 27 tema, dalin

QUOTE(adija5 @ 2014 05 13, 18:54)
Bet šiemet nesėjau,man ir Savojos kopūstai labai gražučiai  ax.gif

daržely auginsi? rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=adija5,2014 05 13, 20:54]
Nesodinsiu prie namo tongue.gif Sklypas didelis,rasiu vietą,kur niekam netrukdytų.
Daigais į lauką.Pas mani sraigės valdo,tai viskas daigais ir tie uždangstomi iki paauga.Punta anos viską.Šiemet jau kokius 30 litrų sraigienos Nemunan supyliau,bo traiškyt nenoriu schmoll.gif

Tai va kas mane sraigem apleido. Anksciau nebuvo. Atplauke i Prienus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2014 05 13, 18:30)
O kaip sekesi su dekoratyviniais kopustais?Buvo tokie grazus kaip ant pokucio ?

Auginau ir aš. Tikrai buvo gražūs. Bet kiek kirminų buvo ant jų doh.gif Rinkau saujomis. Fui... Daugiau nebeauginu. Turbūt purkšti reikėtų kokiu truču
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 05 13, 17:56)
O sėsite ar jau daigus į lauką?
Papildyta:

O kuo jie stebuklingi?smile.gif o pirkot kur daigus parduoda?

Nestebuklingi,bet pardaveja sake,i delna netelpa ir nera tokie astrus kaip paprasti biggrin.gif o ir nuoroda kai ivedziau,susigundziau,grazu ax.gif pirkau is pardavejos kur visko daug turi ir stovi prie pastato ,kuris stovi viduri turgaus.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2014 05 13, 21:42)
Nestebuklingi,bet pardaveja sake,i delna netelpa ir nera tokie astrus kaip paprasti biggrin.gif o ir nuoroda kai ivedziau,susigundziau,grazu ax.gif pirkau is pardavejos kur visko daug turi ir stovi prie pastato ,kuris stovi viduri turgaus.

Dėkui, aplankysiu!:)
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 05 13, 18:26)
nius šiaip iš šudukų kirmėlės neišsirita  biggrin.gif

Nugis ir aš ant savo salotų mačiau tų storų žalių kirminų ir juodų kamuoliukų. Tai man tie juoduliai ne į kiaušinius o į perdirbtas mano salotas labiau panašūs biggrin.gif
Atsakyti
Kazi nesusivelinau labai siandien paskutinius svogunu sodinukus sukisus i zeme ? g.gif Apsiziurejau,kad dar puskilis voliojosi grazuoliu tokiu, tai sukisau ir tuos.
Atsakyti
laba diena
auginot kas kinines pupuoles?kaip jos valgomos -su ankštim kaip šparaginės?ir ruošti patiekalus taip pat kaip su šparaginėm?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 14, 16:15)
Kazi nesusivelinau labai siandien paskutinius svogunu sodinukus sukisus i zeme ?  g.gif  Apsiziurejau,kad dar puskilis voliojosi grazuoliu tokiu, tai sukisau ir tuos.

Aš vakar savo globus sukišau žemėn iš sėklų augintus, tai manau pats tas bus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 05 14, 15:22)
Aš vakar savo globus sukišau žemėn iš sėklų augintus, tai manau pats tas bus.  biggrin.gif

as bijau,kad mano is seklu auginti galo negautu lauke jei dar lis g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 13, 18:32)
o ta Momordica (geras pavadinimas  biggrin.gif ) neužgoš tavo putelių, kopūstų ir viso kito gėrio? Rašo net pakelio, kad auga ne dienom, o valandom  biggrin.gif  Atvažiuoji savaitgaliui ir namo nerandi  biggrin.gif

mb irgi ju 2 pokelius nusipirko,bet pamirso ir nepasejo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 14, 16:15)
Kazi nesusivelinau labai siandien paskutinius svogunu sodinukus sukisus i zeme ?  g.gif  Apsiziurejau,kad dar puskilis voliojosi grazuoliu tokiu, tai sukisau ir tuos.

mamukau,sodinu svogunu sodinukus net liepos menesi antram laisku derliui bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(2jolitka @ 2014 05 14, 16:21)
laba diena
auginot kas kinines pupuoles?kaip jos valgomos -su ankštim kaip šparaginės?ir ruošti patiekalus taip pat kaip su šparaginėm?

pernai auginau siltnamyje,man patiko labiau nei sparagines.bet siemet pamirsau seklu nusipirkt doh.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri Kaune matet melynu svogunu sejinuku pirkti? Pramiegojau ir dabar nerandu... doh.gif
Atsakyti