Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Jei jau kalbant apie kepurytes, tai deja bet netiko mums bug2hug kepurytė, kur savo mažiukui pirkau doh.gif tai dabar ieškojau kur gaut tamsiai pilkos spalvos su raišteliais ir atradau dar vieną Beloved g.gif užsakiau kepuriuką su snood'u... taip maloniai aptarėm smulkmenas, tai lauksiu rezultato rolleyes.gif
Atsakyti
O gal kuri mamyte turit meskino kepure is Bug2Hug? 4u.gif Idomu kaip jos, nebutu leliukiskos 2.7 metuku vaikuciui? smile.gif
Atsakyti
Mamos, o jūs atkreipėt dėmesį į HP etiketes ir ypatingai kainas? Aš šian neiškentus nupirkau eilines Brolio kelnes (spalva tiko, kurios ieškojau) blush2.gif parduotuvėje atkreipiau dėmesį, kad kainos tušinuku pataisytos, o namuose žiūriu kaina litais 95 su centais blink.gif tai įtariu po naujų mokėsim 28 eurus vietoje 25 eurų dabar unsure.gif nu bet eina sau kaip brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 10 08, 22:45)
Mamos, o jūs atkreipėt dėmesį į HP etiketes ir ypatingai kainas? Aš šian neiškentus nupirkau eilines Brolio kelnes (spalva tiko, kurios ieškojau)  blush2.gif parduotuvėje atkreipiau dėmesį, kad kainos tušinuku pataisytos, o namuose žiūriu kaina litais 95 su centais  blink.gif tai įtariu po naujų mokėsim 28 eurus vietoje 25 eurų dabar  unsure.gif nu bet eina sau kaip brangu  doh.gif

doh.gif nu tikrai jau bus per brangu tai kiek tada dzemperis kainuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2014 10 08, 13:51)
Na aš nemažai apžiūrėjau megztų kepurių, visgi išsirinkau Bug2hug alpaka. Plius labiau už merino vilną vertinu alpaką, kašmyrą, moherą, šilką wub.gif

Jei ne paslaptis kiek mokėjot?
jau radau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailima: 08 spalio 2014 - 21:58
QUOTE(Joviva @ 2014 10 08, 15:14)
O gal kuri mamyte turit meskino kepure is Bug2Hug? 4u.gif  Idomu kaip jos, nebutu leliukiskos 2.7 metuku vaikuciui? smile.gif

man asmeniškai vaikiška labai blush2.gif žiūrėjau į ją ir aš, bet... nelabai.

QUOTE(JelenaF @ 2014 10 08, 22:32)
doh.gif nu tikrai jau bus per brangu tai kiek tada dzemperis  kainuos  g.gif

na, įtariu be 65 eurų už kostiumuką neprasisuksim blink.gif eina jie (rusiškas žodis), bet per daug blink.gif
Atsakyti
Pasirodė nauja Mamoo kolekcija (man jų zuikiai babaužiai nuostabūs). Yra ir megztų kepurių. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingada: 09 spalio 2014 - 09:32
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 10 08, 21:45)
Mamos, o jūs atkreipėt dėmesį į HP etiketes ir ypatingai kainas? Aš šian neiškentus nupirkau eilines Brolio kelnes (spalva tiko, kurios ieškojau)  blush2.gif parduotuvėje atkreipiau dėmesį, kad kainos tušinuku pataisytos, o namuose žiūriu kaina litais 95 su centais  blink.gif tai įtariu po naujų mokėsim 28 eurus vietoje 25 eurų dabar  unsure.gif nu bet eina sau kaip brangu  doh.gif

Turim keletą rūbelių, trikotažas patogu, bet kokybė šiaip sau, o dabar, kai tokios kainos, tai išvis liūdna. Labiausiai supykau ant Happeak kombinezono mažiukui, po antro skalbimo nubluko, tapo grindų skuduru doh.gif

Po ilgų ieškojimų atradau itin aukštos kokybės rūbelius, labai gražios kolekcijos wub.gif tiesa, tai ne lietuvių kūryba.
Geggamoja Švedija
user posted image user posted image user posted image
truputį ne į temą, bet gal kažkam irgi patiks
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2014 10 09, 15:19)
Turim keletą rūbelių, trikotažas patogu, bet kokybė šiaip sau, o dabar, kai tokios kainos, tai išvis liūdna. Labiausiai supykau ant Happeak kombinezono mažiukui, po antro skalbimo nubluko, tapo grindų skuduru doh.gif

Po ilgų ieškojimų atradau itin aukštos kokybės rūbelius, labai gražios kolekcijos wub.gif  tiesa, tai ne lietuvių kūryba.
Geggamoja Švedija
user posted image user posted image user posted image
truputį ne į temą, bet gal kažkam irgi patiks

Kokybe tikrai super situ rubu turim ne viena ruba kepures kombi sport kostiumas,palaidines.Nenunesiujami. Tikrai superiniai jau 2 metus bandom thumbup.gif Patinka kad ju kelnes ,, auga kartu,, ilgam uztenka. Kombis skalbtas N kartu kaip naujas spalva ryski jokiu burbuliuku. Atsiprasau kad ne i tema blush2.gif
Atsakyti
Intrinsa, man irgi patinka geggamoja rūbeliai, pirkau ČIA
Atsakyti
Gražu... bet aš asmeniškai ne tik kad mados vaikausi su haremo kelnėm (kokia Zara, Next ir tt. irgi turi stilingų apdarų, o kainos lyginat padorios), bet kiek noriu skatinti lietuvišką verslą.... bet kad žiūriu tas jų populiarumas išryškina ir lietuvišką norą pasipelnyt... nu ryškus naudojimasis euro įvedimo į Lietuvą doh.gif jau ne tik kad dabar pakėlė kainą, bet dar ir ateičiai pasiruošė, kad nereiktų keist etikečių ir "išlaidaut" ant jų doh.gif žiauriai nusivyliau verysad.gif net svarstau grąžint kelnes ir nieko daugiau ten nebepirkt.
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 10 08, 20:45)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau kaip aš atkreipiau, tai OHO ohmy.gif , bet pasirodo, ten elementari klaida mirksiukas.gif ...nesiginčiju, jos ir taip pabrango 11 lt, o tai tikrai daug unsure.gif ...niu jei suaugusių džempai nepabrango-tikimės, kad ir vaikiški nebrangs g.gif
Papildyta:
QUOTE(Intrinsa @ 2014 10 08, 12:51)
Na aš nemažai apžiūrėjau megztų kepurių, visgi išsirinkau Bug2hug alpaka. Plius labiau už merino vilną vertinu alpaką, kašmyrą, moherą, šilką wub.gif

Šiandieną gavome kepurytę 100% alpaka, na galiu pasakyti, tobulas darbas, grožis, visoms kopijoms pasislėpti biggrin.gif ir supakuota taip dailiai, jaučiasi rankų darbo šiluma smile.gif
user posted image

Pritariu Jums, Bug2hug darbas tobulas. Turėjau alpaką, faina labai, bet visgi Pienas fainesnis man. Pernai pirkau visą komplektuką, sumokėjau 200 lt, ir negaila nei vieno išleisto pinigėlio thumbup.gif
Atsakyti