Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(cole1 @ 2014 11 07, 22:15)
Nu jau verčiau pilnas Vilnius Happeak'o, nei ale Adidas ar dar baisiau-kiniečių klynų su kažkokiais baisiai rykliais. O čia ne tik kad lietuviška prekė, bet dar ir kokybiška wink.gif

Visiskai jums pritariu mirksiukas.gif thumbup.gif
Gal kam atrodo kaip pizaminiai,o man sie drabuzeliai ir zavi savo paprastmu ,plius vaikuciui patogu ir labai stilinga.Nei vieni drabuziai musu taip ne veza kaip Happeak wub.gif
Modidu is vis man nelimpa ,net nezinau kodel schmoll.gif
Atsakyti
Gal jau greitu metu pasirodys HP kombiukai ir vaikams jei jau dideliems yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 11 10, 10:18)
Gal jau greitu metu pasirodys HP kombiukai ir vaikams jei jau dideliems yra g.gif

Aš irgi vis laukiu laukiu ax.gif
Atsakyti
Gavome modi du Smaikstuolio dzinsus, bet tik pradarius siuntinuka pamaciau ant apacioje esancios trikotazines medziagytes deme.. tokia nemaza..kaip riebalo deme.. verysad.gif taip laukem ir se..
Bet dzinsiukai lb grazus, nors ant ponaicio dar nematavau, kai pareis is darziuko wub.gif
Skambinu pasitarti i modi du, bet nieks neatsiliepia unsure.gif
Gal kam taip buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amandux: 10 lapkričio 2014 - 12:14
QUOTE(amandux @ 2014 11 10, 13:13)
Gavome modi du Smaikstuolio dzinsus, bet tik pradarius siuntinuka pamaciau ant apacioje esancios trikotazines medziagytes deme.. tokia nemaza..kaip riebalo deme..  verysad.gif  taip laukem ir se..
Bet dzinsiukai lb grazus, nors ant ponaicio dar nematavau, kai pareis is darziuko  wub.gif
Skambinu pasitarti i modi du, bet nieks neatsiliepia  unsure.gif
Gal kam taip buvo?

Prisiskambinau, maloniai apkeis, bet tik gaila, kad dar negalim nesioti sad.gif ir vel pakuoti, nesti i pasta.... ech..
Atsakyti
QUOTE(amandux @ 2014 11 10, 14:40)
Prisiskambinau, maloniai apkeis, bet tik gaila, kad dar negalim nesioti sad.gif ir vel pakuoti, nesti i pasta.... ech..

Na pasitaiko verysad.gif mane Modi Du irgi buvo nuskriaude keleta kartu labai skaudziai doh.gif
Atsakyti
EUROPA gal žinote ar kokią nuolaidą padarys Happeak?
Atsakyti
QUOTE(amandux @ 2014 11 10, 13:13)
Gavome modi du Smaikstuolio dzinsus, bet tik pradarius siuntinuka pamaciau ant apacioje esancios trikotazines medziagytes deme.. tokia nemaza..kaip riebalo deme..  verysad.gif  taip laukem ir se..
Bet dzinsiukai lb grazus, nors ant ponaicio dar nematavau, kai pareis is darziuko  wub.gif
Skambinu pasitarti i modi du, bet nieks neatsiliepia  unsure.gif
Gal kam taip buvo?

man tai kiltu klausimas, kaip galima pakuoti, siusti preke ir nematyti demes? tikrai aplaidumas didelis.
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2014 11 12, 08:12)
EUROPA gal žinote ar kokią nuolaidą padarys Happeak?

Turėtų, bet turbūt kokią 15 proc biggrin.gif , kažkaip paskutiniu metu nebebūna kaip senais gerias laikais 30 proc. rolleyes.gif .

Beje, Ogmios mieste šeštadienį Modidu -20 proc. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2014 11 12, 10:27)
man tai kiltu klausimas, kaip galima pakuoti, siusti preke ir nematyti demes? tikrai aplaidumas didelis.

Jei ima iš salės kur kaba - tada gal ir keista. Bet pardavėja paprastai paima supakuotą jau maišiuke, įdeda į voką, užklijuoja ir užrašo adresą. Tad nieko čia aplaidaus pakavimo metu nėra schmoll.gif tą patį nusipirkt galėjo ir parduotuvėje. Bent aš neplėšiu pakuočių parduotuvėje.

Merginos, o kaip siunčiantis iš parduotuvių ir esant brokui parduotuvės kompensuoja siuntimo išlaidas? Pvz pirkau mamoo bliuzoniuką ir buvo jis brokuotas. Nežiūrint to kad jų siuntimas labai brangus (10 lt), siunčiau atgal savo sąsk ir nė nepasiūlė kitam pirkiniui net kelių proc nuolaidos. O ir kitos pardės taip pat?
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 11 12, 11:23)
Jei ima iš salės kur kaba - tada gal ir keista. Bet pardavėja paprastai paima supakuotą jau maišiuke, įdeda į voką, užklijuoja ir užrašo adresą. Tad nieko čia aplaidaus pakavimo metu nėra schmoll.gif tą patį nusipirkt galėjo ir parduotuvėje. Bent aš neplėšiu pakuočių parduotuvėje.

Merginos, o kaip siunčiantis iš parduotuvių ir esant brokui parduotuvės kompensuoja siuntimo išlaidas? Pvz pirkau mamoo bliuzoniuką ir buvo jis brokuotas. Nežiūrint to kad jų siuntimas labai brangus (10 lt), siunčiau atgal savo sąsk ir nė nepasiūlė kitam pirkiniui net kelių proc nuolaidos. O ir kitos pardės taip pat?

Dar nzn, kai gausiu parasysiu wink.gif , kol kas apmokejau savo saskaita siuntima atgal... Cia apie Modi du
Atsakyti
Iki 7-nio Modi du ivedus nuolaidos koda " lapkritis" bus taikoma 15% nuolaida wink.gif
Atsakyti