Man tai labiausia patinka skystos skalbimo priemonės . Vilnai ir šilkui ir kitiems kam tinka, naudoju Perwoll, baltiems "Neon de Marseille classic" čia su marselio muilu. O kitiems tai "Persil". Tik dabar pakeitėme skalbyklę ir vietoje senosios gerosios kandinaviškosios ELTO nusipirkome AEG, kurioje nėra stalčiuko skystoms priemonėms, tai tenka pilti tiesiai į būgną kas nėra taip patogu.
Aš irgi vakar apžiūrėjau tuos "Ariel" Philipse . Tikrai net pakuotė visiškai skiriasi nuo šitų pardavinėjamų prekybos centruose. Kai tik baigsis tie , kuriuos turiu, būtinai pabandysiu
Moterys labiau myli savo vaikus, nei vyrai dėl paprastos priežasties: jos labiau užtikrintos, kad tai jų vaikai.
Naudoju tiktai Frosh miltelius,skystus sklalbiklius isties laaabai geri milteliai,net negaila moketi brangiau,jau geriau vienas brangus,nei desimt prast ir pigiu miltelius.Siaip dar naudoju Perwol juodiems rubams irgi nieko :
mano skalbykleje, tai tame stalciuke kur pilasi paprasti milteliai, gale padaryta tokia pertvarele, kuria, naudojant skystas skalbimo priemones, reikia nuleisti. taip niekur neisbega tos priemones ir nereikia ju pilt i bugna. pasitikrinkit ir pas save, gal kartais neatkreipet demesio, bet yra tas pats. labai patogu.
Kol vmano vaikas buvo visiskai maziukas jo rubelius skalbiau su BOBAS skalbimo milteliais, iki kokiu metuku turbut, o dabar tai jau su Ariel arba su Tide Apie tu slysta Arieli, tai esu girdesusi labai geru atsiliepimu,sake,kad labai gerai skalbia,svarus rubai buna