Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

sveiki,
gal galite patarti, kur geriausiai vaziuoti i Kroatija turint tik 3 dienas. Noretusi nuvaziuoti ten, is kur galima lengvai pasiekti pliaza, gal ir kalnus pamatyti.. kad nereiketu nuo miestelio iki pliazo vaziuoti dar 70-100km.. kad butu viskas pakankamai lengvai pasiekiama (nesakau, kad miestelis turi buti ant kranto..). Gal galite patarti is patirties? 4u.gif nesinori turint tik 3 dienas puse dienos praleisti ieskant graziu vietu poilsiui...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2014 06 29, 12:41)
sveiki,
gal galite patarti, kur geriausiai vaziuoti i Kroatija turint tik 3 dienas. Noretusi nuvaziuoti ten, is kur galima lengvai pasiekti pliaza, gal ir kalnus pamatyti.. kad nereiketu nuo miestelio iki pliazo vaziuoti dar 70-100km.. kad butu viskas pakankamai lengvai pasiekiama (nesakau, kad miestelis turi buti ant kranto..). Gal galite patarti is patirties?  4u.gif nesinori turint tik 3 dienas puse dienos praleisti ieskant graziu vietu poilsiui...

turint 3 dienas absurdas is viso važiuot. para laiko į ten kelionei, para pabut kroatijoj, ir para atgal kalione namo. ką jūs dar tikites suspėt pamatyt? išeitis tik senj arba krka sala-artimiausi taškai kroatijoj nuo LT. krka sala kalnai gal ne tie, senj optimalus variantas kalnų atžvilgiu, bet pakrantė akmenys g.gif
turėdamas tiek laiko nevažiuočiau. kuras ir kelių mokesčiai kainuos apie 1300 lt jei ne daugiau
Atsakyti
Miestelis ar miestas privalo būti ant kranto, čia svarbiausias faktorius. O kalnus pamatyti ar prie jų ilsėtis geriausia palei Velebito juostą. Tai ir orientuokitės į kurortus nuo Opatijos žemyn. Kuo toliau žemyn, tuo tolimesnis kelias.
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2014 06 29, 13:31)
turint 3 dienas absurdas is viso važiuot. para laiko į ten kelionei, para pabut kroatijoj, ir para atgal kalione namo. ką jūs dar tikites suspėt pamatyt? išeitis tik senj arba krka sala-artimiausi taškai kroatijoj nuo LT. krka sala kalnai gal ne tie, senj optimalus variantas kalnų atžvilgiu, bet pakrantė akmenys g.gif
   turėdamas tiek laiko nevažiuočiau. kuras ir kelių mokesčiai kainuos apie 1300 lt jei ne daugiau

na, mes planuojam kelione 3 dienos Zakopanej ir pilnos 3 dienos Kroatijoj. Cia be keliones dienu. del to taip mazai gaunasi Kroatijoj..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 29 birželio 2014 - 12:46
Aš su tokiu durnu klausimu ateinu biggrin.gif O kuriam banke Kaune perkat kunas? Ir gal kas galit patarti dėl lauktuvių, kokių sūrių būtina parvežti, vyno (artimieji mėgsta raudoną ir saldų), gal prieskonių? Vienu žodžiu, ką iš valgomų lauktuvių pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonurus @ 2014 06 29, 15:08)
Aš su tokiu durnu klausimu ateinu biggrin.gif O kuriam banke Kaune perkat kunas? Ir gal kas galit patarti dėl lauktuvių, kokių sūrių būtina parvežti, vyno (artimieji mėgsta raudoną ir saldų), gal prieskonių? Vienu žodžiu, ką iš valgomų lauktuvių pirkti ax.gif

neimkit tu kunu, vietoje grininkit nuo korteles - pigiau gaunasi. Dabar paziurejau - isemem 500kn, nuskaite papildomus 4,63lt. Kursas taip pat normalus. uz kelius Kroatijoje galima ir eurais moketi.

As pirkau vyna, na kaip čia patarė kokių 2012 metų, pirkau tą likerizuotą vyną prošek, pirkau šokolado kroatiško, saldainių, vyrams Ožuisko ir Karlovačko alaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 29 birželio 2014 - 14:15
O kaip su nuogybėmis Kroatijos paplūdimiuose? blush2.gif Aš norėčiau savo viršutinį turtą paskrebinti prieš saulutę, yra spec.paplūdimiai ar drąsiai galima visur vartytis? biggrin.gif Pas mane ten nėra daug, akys aplinkiniams neišpliks lotuliukas.gif
Atsakyti
Laisvai irnesakyk.gif Čia tikrai nemažai plikinėtojų bendruose pliažuose. Oficialiai nedraudžiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 29 birželio 2014 - 15:07
QUOTE(Leonurus @ 2014 06 29, 16:05)
O kaip su nuogybėmis Kroatijos paplūdimiuose? blush2.gif Aš norėčiau savo viršutinį turtą paskrebinti prieš saulutę, yra spec.paplūdimiai ar drąsiai galima visur vartytis? biggrin.gif  Pas mane ten nėra daug, akys aplinkiniams neišpliks lotuliukas.gif

atsakys vyriška giminė-AKYS NEIŠPLIKS biggrin.gif šiemet viena lenkė su kokių 4-5 metų vaiku kokias 6-7 dienas makalavosi paplūdimyj visai šalia-gryžau su regėjimu lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai ir manoji viršutinį grožį kaitino ax.gif
Atsakyti
eceri, o kiek dienų Jūs atostogavot?
Atsakyti
Eceri, o kokia Pakoštanės pakrantė, normalus ten pliažiukas? smile.gif
Atsakyti
8 dienos gavosi, ir naktys.
pakrantėj pakoštanėj smulki skaldelė. imesiu nuoroda su foto tuoj:
https://www.dropbox....50kh-4kzS6jDA5a
https://www.dropbox....XUEKqZgS-N5u34a
Atsakyti