Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 300!

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 06, 12:45)
o cia kremas toks paprastasis dieninis? smile.gif na, ta prasme, uzsitepus galima dazytis smile.gif

drinks_cheers.gif taip taip, toks lengvutis, paprastutis biggrin.gif
poto tepi viska ka nori 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Joviva @ 2014 05 06, 17:12)
Del paakiu kremuko ir as paantrinsiu drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif oi tada man reiks paziureti toki, nes prie akiu jau tos zasu kojeles randasi pamazu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 06, 20:18)

mergaitės, jungiamės drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

labai laukiame

www.yoox.com
-20% kodukas
user posted image

www.armaniexchange.com

user posted image

www.macys.com

user posted image

factory.jcrew.com

user posted image

www.jcrew.com
-30% sale, -50% final sale
user posted image

www.talbots.com
-30% kodukas
user posted image

www.ralphlauren.com

user posted image

Hautelook

user posted image

www.naturessheabutter.com
-30% kodukas
user posted image

www.calvinklein.com

user posted image

www.vincecamuto.com
www.anntaylor.com
www.bloomingdales.com
www.dillards.com
www.shoemetro.com
www.lastcall.com
www.sierratradingpost.com
www.jomashop.com-10$ nuo 100
www.freepeople.com
www.loft.com
www.gilt.com
www.newbalance.com
www.williams-sonoma.com
www.saksfifthavenue.com-10%
www.aeropostale.com
www.gap.com
www.6pm.com
www.saksoff5th.com
www.victoriassecret.com
oldnavy.com
www.ruelala.com
www.modnique.com
www.ideeli.com

Vaikams
www.gymboree.com

groziui ir sveikatai smile.gif
www.maccosmetics.com
www.vitacost.com
www.tanforless.com
www.misshaus.com
www.sephora.com
www.fragrancenet.com-21%
www.fragranceshop.com-15%

Atsakyti
panos, ar si FP First kiss suknele verta demesio ax.gif kazin koks ilgis butu 173 cm ugiui g.gif ir koki dydi imti, jei nesioju virsu M 4u.gif

http://www.freepeopl...int-maxi-dress/
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 05 06, 22:55)
panos, ar si FP First kiss suknele verta demesio  ax.gif kazin koks ilgis butu 173 cm ugiui  g.gif ir koki dydi imti, jei nesioju virsu M  4u.gif

http://www.freepeopl...int-maxi-dress/

man tai ji labai grazi . pasiemiau is ideeli 'ant sukudimo' S unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 06, 23:11)
man tai ji labai grazi . pasiemiau is ideeli 'ant sukudimo' S  unsure.gif

o as mastau apie M g.gif atsiliepimuose raso, kad nesitampo ir labiausiai kliunancios vietos rankos bei krutine, tai ir idomu is tu isgirsti kurios jau nusipirkusios ax.gif
patrauke mane ant maxi stiliaus biggrin.gif nes neturiu siuo metu ka rodyti lotuliukas.gif nusipirkau siand HM maxi sijona, tai dabar liko sulaukti GAP maikyciu bei TH dzinsinio svarkelio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 06 gegužės 2014 - 22:48
QUOTE(Tiffany @ 2014 05 06, 23:32)
o as mastau apie M  g.gif atsiliepimuose raso, kad nesitampo ir labiausiai kliunancios vietos rankos bei krutine, tai ir idomu is tu isgirsti kurios jau nusipirkusios  ax.gif

na, jeigu neilisiu - Daliuka kaltinsiu , nes ispranasavo, kad sukusiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 06, 23:45)
na, jeigu neilisiu - Daliuka kaltinsiu , nes ispranasavo, kad sukusiu  biggrin.gif

man sukusti dar ilgai nesviecia doh.gif sia vasara dar pabusiu backute, o jau nuo kitu metu imsiuos rimtu darbu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 05 06, 23:49)
man sukusti dar ilgai nesviecia  doh.gif sia vasara dar pabusiu backute, o jau nuo kitu metu imsiuos rimtu darbu  thumbup.gif

as pagimdzius dukryte emiausi sistemos-60 . gasdino mane daug kas, kad dings pienas ir t.t. sekmingai numeciau 10kg ,o maitinau virs metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 07, 01:11)
as pagimdzius dukryte emiausi sistemos-60 . gasdino mane daug kas, kad dings pienas ir t.t. sekmingai numeciau 10kg ,o maitinau virs metu  ax.gif

Na pas mane irgi jau nemazai nukrito, bet iki pradinio svorio iki pirmosios atzaleles liko 14 kg, o iki antrosios - 2, tai manau kol kas apsiribosiu 2, vis silciau bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 05 06, 23:32)
o as mastau apie M  g.gif atsiliepimuose raso, kad nesitampo ir labiausiai kliunancios vietos rankos bei krutine, tai ir idomu is tu isgirsti kurios jau nusipirkusios  ax.gif

Taip, tikrai ji nesitampo. Bet sakyciau, tikrai ji nemazinta. As turiu XS, tai pats tas, idealiai. Nepertempta, laisvumo yra tiek, kiek reikia, bet ir nekaba. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 05 07, 09:01)
Taip, tikrai ji nesitampo. Bet sakyciau, tikrai ji nemazinta. As turiu XS, tai pats tas, idealiai. Nepertempta, laisvumo yra tiek, kiek reikia, bet ir nekaba.  mirksiukas.gif

Permečiau sukneles foto google,ji labai glamžosi g.gif
Atsakyti