QUOTE(LisaLove @ 2014 05 11, 14:08)
siltas lietus
QUOTE(LOCKETS @ 2014 05 11, 14:37)
del eurovizijos...
dziugu, kad laimejo ne Svedija....
o man patiko Svedija. apskritai , itartinai daug dainu si karta patiko
vat, Concitos daina tai visai ne mano skonio .. o del ivaizdzio .. visu pirma, reik turet omeny , kad tai - personazas, kaip ir Verka Serducko

pacituosiu savo FB drauges zodzius. kazkaip labai taikliai mintis sudeliojo , kaip ir as manau
"Tiesą sakant, nežinau tikrųjų Thomaso intencijų, ir neapdairu būtų iš jo pusės apie jas atvirai prabilti, bet man jo susikurtas personažas kelia nuostabą ir gilą pagarbą. Jis - greičiausiai sąmoningai, nors galbūt ir ne, - įkūnija tai, ką kažkadase Frankfurto mokykla pavadino "dvigubu neigimu". Kitaip tariant, jis pasityčioja ir iš tezės, ir iš antitezės - apsirengia kaip "drag queen", tuo tarsi demonstruodamas palaikymą vaivorykštinei netradicinei bendruomenei, bet tuo pačiu pasišaipo iš visų transvestitų, pasilikdamas barzdą, nors nesunkiai galėtų būti pačia nuostabiausia persirengėlių karaliene. Ta Končitos barzda, kaip ir pavardėje įrašyta "dešrelė" ("Wurst") - aiškiausias pareiškimas, kad visiems tiems transvestitams, kad ir kaip jie stengtųsi supanašėti su moterimis, vargiai pavyksta paslėpti savo vyriškumą, t.y. tikrąją, biologinę lytį. Nuo jos niekur nepabėgsi, kad ir kokias "plačias pažiūras" ir neprisirišimą prie socialinių vaidmenų deklaruotum. Nors yra daug džiūgaujančių, kad Euroviziją laimėjo "transvestitas", manu supratimu, jie nelabai supranta, ko džiaugiasi. Jo įvaizdis yra pasityčiojimas iš jų, bet jie, naivuoliai, to nesuvokia. Wurst su savo dešrele "padarė" abi puses. Tokia ir yra dvigubo neigimo esmė"