Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 300!

QUOTE(Dabartė @ 2014 05 11, 12:39)
O kas nutiko jūsų figūrai?  unsure.gif  Pagal tai, ką esu anksčiau mačius, tai tikrai tiktų ir išvis, jums tiktų ta suknelė mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tiesiog MM kukliai komplimento pasiprašė biggrin.gif it ji tikrai nusipelno jo, nes ta foto visiškas melas 4u.gif
Atsakyti

labai laukiu
www.armaniexchange.com
www.lastcall.com
www.aeropostale.com
www.6pm.com
www.lordandtaylor.com
www.paulaschoice.com-15%
www.misshaus.com
www.fragranceshop.com-15%

Atsakyti
Mergaitės, gal žinot,ar šalta lauke, nes man į parduotuvę reik, o taaaip tingiu biggrin.gif:D doh.gif
Atsakyti
del eurovizijos...
dziugu, kad laimejo ne Svedija.... smile.gif
del laimetojo/os, tai tiktu pasakymas 'ir kur ritasi pasaulis?'
na negaliu sakyti, daina tikrai labai faina ir viskas faina, isskyrus ta Conchita. na noretusi, kad tai tai nebutu priimama, kaip naturalus normalus dalykas... Dievas sukure vyra ir moteri, o del 'ono' - na liudna, kad tiek daug tokiu zmoniu. bet tai mano nuomone yra stiprus nukrypimas, zodziu...
nemoku as graziu kalbu rezti smile.gif
man patiko is dalies, kad nebuvo balsuota vien uz kaimynus, gaila ir rusaiciu, kad taip nusvilpinejo del Rusijos politikos.

dziugu uz Nyderlandus, na ir siaip geru dainu buvo finale smile.gif
UK tai ka besiustu - niekada nelaimes, lygiai kaip ir LT turbut rolleyes.gif
Atsakyti
Aš truputi ne i pirkiniu tema blush2.gif Gal kuri daretes mezoterapija?Ar ja ir salone,idomu,daro su tuo roliuku?Kažko eme veidas raukšletis doh.gif
Atsakyti
Macys RL aulinukų labai gera kaina, tik dydis mažas tėra verysad.gif
Kam tinka imkit 4u.gif

cia
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 05 11, 14:08)
Mergaitės, gal žinot,ar šalta lauke, nes man į parduotuvę reik, o taaaip tingiu biggrin.gif:D doh.gif

siltas lietus smile.gif
QUOTE(LOCKETS @ 2014 05 11, 14:37)
del eurovizijos...
dziugu, kad laimejo ne Svedija.... smile.gif

o man patiko Svedija. apskritai , itartinai daug dainu si karta patiko biggrin.gif
vat, Concitos daina tai visai ne mano skonio .. o del ivaizdzio .. visu pirma, reik turet omeny , kad tai - personazas, kaip ir Verka Serducko smile.gif
pacituosiu savo FB drauges zodzius. kazkaip labai taikliai mintis sudeliojo , kaip ir as manau ax.gif

"Tiesą sakant, nežinau tikrųjų Thomaso intencijų, ir neapdairu būtų iš jo pusės apie jas atvirai prabilti, bet man jo susikurtas personažas kelia nuostabą ir gilą pagarbą. Jis - greičiausiai sąmoningai, nors galbūt ir ne, - įkūnija tai, ką kažkadase Frankfurto mokykla pavadino "dvigubu neigimu". Kitaip tariant, jis pasityčioja ir iš tezės, ir iš antitezės - apsirengia kaip "drag queen", tuo tarsi demonstruodamas palaikymą vaivorykštinei netradicinei bendruomenei, bet tuo pačiu pasišaipo iš visų transvestitų, pasilikdamas barzdą, nors nesunkiai galėtų būti pačia nuostabiausia persirengėlių karaliene. Ta Končitos barzda, kaip ir pavardėje įrašyta "dešrelė" ("Wurst") - aiškiausias pareiškimas, kad visiems tiems transvestitams, kad ir kaip jie stengtųsi supanašėti su moterimis, vargiai pavyksta paslėpti savo vyriškumą, t.y. tikrąją, biologinę lytį. Nuo jos niekur nepabėgsi, kad ir kokias "plačias pažiūras" ir neprisirišimą prie socialinių vaidmenų deklaruotum. Nors yra daug džiūgaujančių, kad Euroviziją laimėjo "transvestitas", manu supratimu, jie nelabai supranta, ko džiaugiasi. Jo įvaizdis yra pasityčiojimas iš jų, bet jie, naivuoliai, to nesuvokia. Wurst su savo dešrele "padarė" abi puses. Tokia ir yra dvigubo neigimo esmė"
Atsakyti
na, kas cia zino biggrin.gif
spauda raso tai, ka nori rasyti. zmones, norintys demesio, taipogi gali sukurti istorijas smile.gif

as kai pacios eurovizijos visai nesekiau, ziurejau tik pusfinalius ir finala, tai tikrai nesigilinau smile.gif
vistiek mano nuomone nesikeicia, nes vaizdas nepatiko, skambejimas - taip biggrin.gif

Svedijos pati daina irgi faina, bet daugiau tokiu buvo smile.gif

tai tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 11 gegužės 2014 - 14:26
QUOTE(barboraite @ 2014 05 11, 14:44)
Aš truputi ne i pirkiniu tema blush2.gif  Gal kuri daretes mezoterapija?Ar ja ir salone,idomu,daro su tuo roliuku?Kažko eme veidas raukšletis doh.gif

mezoterapija dare su adatele, ne su roliuku. 4u.gif bade problemines vietas.
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 05 11, 15:15)
siltas lietus smile.gif

ką tik grįžau..visai jis nešiltas... doh.gif šlapias tik:D:D
Atsakyti

labai laukiu

Voom Hautelooke

user posted image

Atsakyti
www.macys.com

user posted image
Atsakyti