QUOTE(sawlute @ 2014 11 25, 12:20)
Labas rytas. Grįžomė ir mes vakar iš Paryžiaus, nusikalėm juodai .... Mano pastebėjimas toks, kad per 3 dienas sudėtinga aplėkti viską ką nori pamatyti. Naudojomės viešuoju transportu nemažai, nežinau ar aš ištižusi, bet man atstumai per dideli, metro pakankamai nesudėtingas, tai taupėm kojeles

gyvenom les defense rajone, neturiu jokių nusiskundimų, viešbutis visai šalia metro stotelės, sėdi ir važiuoji ten kur reikia ir kur nori. O plius ir pm netoli, mūsų skrydis buvo 8.25, tai iki pm važiavom taxi (10 eur) Nepamenu kas ten rašė, kad neverta aplankyti šito rajono, paprieštaraučiau... tikrai verta. Pasigailėjau kad į eifelį nenusipirkau bilietų iš anksto, nes po 3 val. eilėje, jau buvo praėjęs noras išvis ten kilti

nors kita vertus, nusiperki iš anksto bet gali nepataikyti su oru. Šeštadienio vakaras buvo labai gražus, tad ir turistų buvo laabai daug. Antrą kartą kai skrisiu rinksiuosi šiltą metų laiką, kad galėtume papiknikauti priešais eifelį, parelaksuoti parkuose ir t.t. dėl gyvenamosios vietos tai nei nežinau, mano akimis les defense rajonas pakankamai neblogas susisiekimo atžvilgiu. Kol kas Paryžiaus neįsimylėjau, Stokholmas pirmos vietos mano meilių sąraše nepaleidžia
dėl Eifelio sutinku, džiaugėmės, kad pirkome bilietus internetu, nes eilės buvo kosminės

o Jums nebuvo šiltas oras piknikui? +15 buvo, mums buvo pats tas
dėl atstumų -sutinku, bet kadangi mūsų tikslas nebuvo bėgti lėkti, o mėgautis , tai daug ko neaplankėm (nors kojoms ragučiai irgi buvo

), užtat sraigių privalgėm sočiai

- mes tikrai grįšim į tą miestą, nes meilė jau jam atsiradus