Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė 2014

QUOTE(AusrineKB @ 2014 05 09, 14:07)
Man taip gražu nertos suknelės  bigsmile.gif  Dar savo pačios nerta iš vis super  thumbup.gif
Ar galima tą grožį pamatyti?  rolleyes.gif

Ji dar siuvama, nes tokia plati garbanota apykaklė. Tačiau kai bus gatava būtinai parodysiu. Prižadu.
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 05 09, 14:50)
O merginos, kaip reikalai su saldainiais? Kurie iš jų su sidabriuko viduj ar papildomu popieriuku. Miestely tai žiūriu visi saldamokai nebevyniojami, o iš karto tokiam ale maišiuky doh.gif Gal kuri tikrai darėt kaip čia rašė, kad tik ant viršaus lipino atspausdintą nedidelį popieriuką? Aš tai darysiu saldainius, bet be foto. Nieko asmeniška, bet...

Del saldainiu, kad butu su sidabriuku ar papildomu popieriuku turetu buti Kauno bazese (bent jau pries 5 m. kai svociavau) ten pirkau, ir dariau, o po to nuvarius i Norfa akys apraibo nuo tokiu saldainiu gausos (turiu omeny tuos senovinius anasinius kur i popieriu suvynioti, o ne uzspaustais galais). As ir galvoju tik vardus su data klijuoti, todel siam reikalui manau tiktu tie saldainiai, kuriu as tau foto buvau imetus, na tik su auksiukais, tai lipdukas ant virsaus thumbup.gif . Ryt varysiu i bazes, pasizvalgysiu ir tokiu, ir vyniojamu saldainiu. Pranesiu ka rasiu wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(AusrineKB @ 2014 05 09, 14:48)
Man labai gražios suknelės, elegantiškos  thumbup.gif
Man laukia dar vienos vestuvės, mano jauniausios sesutės, taigi, dar dairausi ir antros vakarinės suknelės, o kadangi abejos vestuvės bus 2 dienų, tai jau suku galvelę, kaip ir kuo apsirengti antrai dienai  g.gif  Kaip svočiutei antrai dienai, nebus blogai, jei suknelė bus iki kelių?  g.gif  g.gif  g.gif

as ir pirmai dienai iki keliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrineKB @ 2014 05 09, 14:48)
Man labai gražios suknelės, elegantiškos  thumbup.gif
Man laukia dar vienos vestuvės, mano jauniausios sesutės, taigi, dar dairausi ir antros vakarinės suknelės, o kadangi abejos vestuvės bus 2 dienų, tai jau suku galvelę, kaip ir kuo apsirengti antrai dienai  g.gif  Kaip svočiutei antrai dienai, nebus blogai, jei suknelė bus iki kelių?  g.gif  g.gif  g.gif

dzesimbora abi sukneles yra labai grazios thumbup.gif . Idomu butu papatyti realias ju nuotraukas. As niekaip neprisiverciu pabandyti uzsakyti sukneles is ebay blush2.gif .
As antrai dienai planuoju detis trumpa suknele 4u.gif . Dar nezinau kokia, turiu pora variantu, bet viskas dar gali pasikeiti ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantasyja: 09 gegužės 2014 - 14:38
Svočiutės, radau gražią mintį jauniesiems bigsmile.gif Turėtu būti gražu, papuošiu labiau ir manau bus super bigsmile.gif Dalinuosi su jumis gražia idėja ax.gif
užduotėlė jauniesiems
Atsakyti
QUOTE(AusrineKB @ 2014 05 09, 16:56)
Svočiutės, radau gražią mintį jauniesiems  bigsmile.gif  Turėtu būti gražu, papuošiu labiau ir manau bus super bigsmile.gif  Dalinuosi su jumis gražia idėja  ax.gif
užduotėlė jauniesiems

Smagiai atrodo, bet cia gana dideles drobes reikia... g.gif o kur dar ja pakabinti, hmmm...
Papildyta:
QUOTE(fantasyja @ 2014 05 09, 14:37)
dzesimbora abi sukneles yra labai grazios  thumbup.gif . Idomu butu papatyti realias ju nuotraukas. As niekaip neprisiverciu pabandyti uzsakyti sukneles is ebay  blush2.gif .
As antrai dienai planuoju detis trumpa suknele  4u.gif . Dar nezinau kokia, turiu pora variantu, bet viskas dar gali pasikeiti  ax.gif .

Na kaip, kai mano vestuves buvo as net savo vestuvine suknele is ebay sakiausi, buvau patenkinta smile.gif ziuresim kai pcia bus, laukiu nesulaukiu kol atsius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrineKB @ 2014 05 09, 17:56)
Svočiutės, radau gražią mintį jauniesiems  bigsmile.gif  Turėtu būti gražu, papuošiu labiau ir manau bus super bigsmile.gif  Dalinuosi su jumis gražia idėja  ax.gif
užduotėlė jauniesiems

Pati idėja thumbup.gif gražiai žiūrisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Graži idėja su širdim wub.gif Galima sutiktuvėm kai grįžtama į šventimo vietą. Tiesa tai jau būtų svečių reikalas, nors paruošti gali ir svočia, ir pamergė kokia, ir koks artimesnis svečias. Reiktų susitarti.
Klausimas dėl pareigų ramunės. Ar patogu taip? Pas vyro seserį pirmą kartą taip pamačiau. Tačiau lapukai buvo susukti ir įdėti į pripūstus balionus. Muzikantas švelniai grojo, jaunieji lengvai siūbavo ir su adatėle sprogdino tuos balionus, paskui skaitė pareigas, mes, kas norėjom, lėtai sukomės ratuku. Kažkaip ne už stalo, kas norėjo būti buvo šalia, kam neįdomu, tas nuėjo kažkur šalin ir lapukai tikrai nekrito kur nors, kad reiktų ieškoti. Prisimenu, kad tada buvo ir gražu, ir jauku. Per kitas vestuves skaitė prie stalo antrą dieną, nu man kažkaip nei šis nei tas, gal kad buvo girdėta, gal kad vieni klausėsi, kiti šiaip burbuliavo, nu kažkoks jautėsi bereikalingas šurmulys. Taip jau įprasta, kad vieniems viskas įdomu, stebi jaunųjų veido išraiškas, kitiems- viskas įkyru, nori tik prisigerti ir visokie žaidimai jiems tik bereikalingas trukdymas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2014 05 09, 17:35)
Smagiai atrodo, bet cia gana dideles drobes reikia...  g.gif o kur dar ja pakabinti, hmmm...

IDėja faina, galima paimti paklodę baltą. Tik va, kur ją pakabinti? Nes žmonės neišlaikys ir ūgio truks g.gif

Mergaitės, kurios darot tuos akmenukus. Į kokį indą planuojat juos sudėti? Ryt planuoju dairytis bazėze, tai paieškočiau. Aš nesumąstau nieko... g.gif

Mano suknia antrai dienai irgi bus trumpa. Jaučiu, kad trumpos ir pirmajai ieškosiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 09 gegužės 2014 - 19:21
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 05 09, 20:20)

Mergaitės, kurios darot tuos akmenukus. Į kokį indą planuojat juos sudėti? Ryt planuoju dairytis bazėze, tai paieškočiau. Aš nesumąstau nieko...  g.gif

Mano suknia antrai dienai irgi bus trumpa. Jaučiu, kad trumpos ir pirmajai ieškosiu...

Aš akmenukus susidėsiu į tokia pinta dėžute ax.gif

O dėl sukneliu, tai manau, kad nei ilgis, nei spalva nėra svarbu, jei ji tau netinka ir nepatinka unsure.gif o jei tu gerai jautiesi ir sau patinki nors ji ir trumpa, jamk ja mirksiukas.gif
Atsakyti
I bazes siandien nespejau (nes pries tai variau pasiimti vestuviu medi), viskas buvo uzdaryta, o Norfoj dvieju rusiu saldainiai, vafliniai (vieni 26 lt/kg, kiti 14 lt/kg), vienus nusipirkau siaip pavalgymui.

Atsakyti
http://100darbu.blog...01_archive.html
Gal kam pravers blush2.gif
Atsakyti