Atitrūkau vos kelioms dienoms, tai dabar liežuvį iškišus vytis turiu.
Kiek grožių praeitoj temelėj pridėjot, šakės. Reikia ir man susiimti ir pradėti ką daryti. Ale prieš tai iki Urmo bazės nusigauti reikia, nes neturiu jokių priemonių. Reiks griebti MB už ragų šeštadienį.
DEM, berods tu klausei dėl gėlių vežiojimosi. Tai mes vežiosimės bagažinėj. Į plastikinį maišelį įpilsim vandens šiek tiek ir juo apsuksim kotus. Išbandyta - veikia

Nepamenu kuri buvote įkėlusi papkę su dekoru iš baltų - raudonų - mėlynų atlasinių juostelių. Tai ir aš panašiai planuoju dekoruoti vieną šampano butelį ir dėžutę, kur bus sudėta viskas išlydėjimui. Tik vakar bandžiau daryti, tai ne itin patiko rezultatas. Gal dėl to, kad dariau iš kantavimo juostos, o ne atlasinių juostelių....

Papkės nedarysiu jokios. Atsispausdinsiu tekstus ant A5 formato storesnio popieriaus ir iš ten skaitysim. Krepšio taip pas jokio nebus, neturėsiu ką ten į jį dėti

QUOTE(ingrid1118 @ 2014 05 05, 21:56)
As planuoju iteikt taures po baznycios ,sugalvosiu kokius zodzius susijusius su tauremis ir iteiksiu jauniems
Aš irgi taures planuoju teikti po bažnyčios, nes mano jaunieji tik ten ir susitiks