QUOTE(*Gerve* @ 2014 06 04, 22:29)
Sveiki
Priimkit ir mane (mus) į savo gretas
Šiandien paklojom grunta į savo 35l "baseiną", ryt leisim vandenuką, kišim žolytės ir žvalgysimės gyentojų...Jaučiuosi kažkaip ypatingai
Laukiu nesulaukiu, tik bėda, kad dar žinių beveik 0, daug tikiuosi iš pardavėjos, kad patars, pati skaitinėju. Ką patartumėt Jūs, nuo kokių žuvyčių pradėt??? Kokių augalų pasisodint? Vieną (nežinau pavadinimo
) atidavė draugė...
Tiesa, labai nefainai pasikabino vandens filtras toks gargaras, kaip jį paslėpt?
Įsiveržiau iš pat pirmo karto su klausimais, bet tikiuosi prisiminsit ir savo pirmą kartą kaip viskas nedrąsu, bet tuo pačiu žiauriai faina

Priimkit ir mane (mus) į savo gretas

Tiesa, labai nefainai pasikabino vandens filtras toks gargaras, kaip jį paslėpt?
Įsiveržiau iš pat pirmo karto su klausimais, bet tikiuosi prisiminsit ir savo pirmą kartą kaip viskas nedrąsu, bet tuo pačiu žiauriai faina

Pirmas ir svarbiausias patarimas - nepasitikėkit 100 proc. pardavėju, nepirkit iš karto. Pasiūlė kažką, grįžkit namo, pasižiūrėkit googlėj, užklauskit čia. Tik tada priimkit sprendimą pirkt. Labai jau nedaug sąžiningų pardavėjų.
Man gražiai atrodytų koks gaidelis, keli korydorai. Nemėgstu gupijų ir pan. Bet čia tik mano nuomonė...