Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

lotuliukas.gif nebandyk Kykutės kantrybės lotuliukas.gif

Kad ir kaip būtų gaila, aš irgi statau už brazilus... Sakyčiau, koks 3:0... Bet prijaučiu kroatams biggrin.gif
Atsakyti
Na ką?? Vėl forumas sužydės Arvydo perliukais smile.gif
Atsakyti
Nu ką, Arvydai... Meilužės vyras arti teisybės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 06 12, 23:13)
Nu ką, Arvydai... Meilužės vyras arti teisybės? biggrin.gif

Hmmm... Jau abu pralosem unsure.gif Tik man dar reiks apsiciupinet ar kartais ragu nepameciau blush2.gif
Bet kaip sake Jerevano "Ararato" treneris: "Futbolo macas trunka 90 minuciu" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 06 13, 00:08)
Hmmm... Jau abu pralosem  unsure.gif  Tik man dar reiks apsiciupinet ar kartais ragu nepameciau  blush2.gif
Bet kaip sake Jerevano "Ararato" treneris: "Futbolo macas trunka 90 minuciu"  mirksiukas.gif

Chi, chi!! Aiste neskaito supermamkiu tai likus minutei iki rungtyniu pabaigos parase zinute, kad jau uzsisake karbonada, metaksos ir sirtaki. (Jin dab Salonikuose. Graikijoj). Bet liko su paciu blogiausiu spejimu. As tai bent santyki pataikiau!! O zmona tai vobsce kaip tamsoj pirstu i sikna ivare!!! Bet cia tik deka manes, nes as pirmas uzrasiau 2:0, o jin norejo rasyt taip pat, tai uzrase 3:1. Tiesa, nesu tikras ar MP zino koks cia zaidimas ir kas su kuom... biggrin.gif
Bet is tikruju arciausiai teisybes buvo Dilmos 3:0. Siaip ar taip brazilai siandien ikale visus 4 golus!!!!
P.S. Dab naujos lazybos: as sakau, kad tas siauraakis teisejas finale neteisejaus. Yra norinciu lazintis 1x10?? bigsmile.gif
Atsakyti
Zurnale skaiciau, kad Japonijos krastu gyventojai laiko zuvytes kurios perspeja apie artejanti zemes drebejima. Ten gi dreba ir dreba unsure.gif Tik neparasyta kaip tos zuvys pranesa apie savo "pastebejimus". Ir neparasyta ar akvariumines zuvytes. Tai dar gali buti ir auksiniai karpiai, ir unitaze gyvenancios pangasijos, ir dar kokia nors mongoliska fignia...
O sian zeme bombarduoja kokie tai saules blyksniai. Sako mobiliakai ir kompai gali blogiau veikt. Bet mano kompas... jau blogiau nebuna, tai nejaucia jokiu virusu. (Tiesa, megstamieji tankiukai suletejo, bet, manau, kad cia ne del kosmoso, o del Rukloje vykstanciu NATO pratybu "Dek su spaga danui per galva 2014 kartu") biggrin.gif
Kazi, o gal zuvytes kaip nors reaguoja ir i tuos blyksnius?? g.gif Nieks jokio keisto augintiniu elgesio nepastebejot??
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 06 13, 01:13)

Bet is tikruju arciausiai teisybes buvo Dilmos 3:0. Siaip ar taip brazilai siandien ikale visus 4 golus!!!!

yess.gif biggrin.gif

Klausimas į temą - akvariumas 126 l, grunto apie 10 kg turbūt... Jei išpilsiu praktiškai visą vandenį, bet neišimsiu grunto, ar pakėlus bliūdą, neskils dugnas? Noriu išimt plastmasinį padėklą ir padėt paminkštinimą tesiog... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 06 13, 11:48)
yess.gif  biggrin.gif

Klausimas į temą - akvariumas 126 l, grunto apie 10 kg turbūt... Jei išpilsiu praktiškai visą vandenį, bet neišimsiu grunto, ar pakėlus bliūdą, neskils dugnas? Noriu išimt plastmasinį padėklą ir padėt paminkštinimą tesiog... g.gif

Neturetu skilt schmoll.gif Aisku dar nuo akvo priklauso, bet standartiniu atveju tai net su puse vandenio galima kelt. Siuom atveju svarbiau ne akvo kubatura, o dugno plotas. Bet ir tas tik nedideles korektyvas inesa.
Del visa ko padarykit taip: tuscia akva paverskit, pakiskit kuo platesne lenta ir tada uz jos isikibe jau neskit. Bus neitiketinai lengva!! thumbup.gif
O kur keliaujam?? bigsmile.gif
------------------
Dilma, patark kokius rezultatus siandien rasyt. Nepakenciu kai zmona man sprigtus duoda, o musu seimos "lazybu punkte" tik tokia "valiuta" tenumatyta. Vakar atsipirkau sekasu, bet sian 3 rungtynes tai geriau butu... kuo maziau ekstrymo apturet rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ir aš ne futbolo tema norėčiau pasisakyt smile.gif. Gal kam reikia paviršinių kopūstų? Vėl priderėjo. Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(Giedre45 @ 2014 06 13, 12:45)
Sveiki,

Ir aš ne futbolo tema norėčiau pasisakyt smile.gif. Gal kam reikia paviršinių kopūstų? Vėl priderėjo. Vilnius.

Kristiano Ronaldo uzsimusdamas iesko kas jo sukuosena ir triusiku kolekcija uztemdytu. Speju, kad "kopustas" ir ricija butu pats tas!
Portugalija.
P.S. Dab ans Brazilijoj, bet labai greit (po astuntfinalio) gris i gimtine biggrin.gif
P.S.(2) Pinigu tai jis turi dachera!!! drinks_cheers.gif O kokia kaina???
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 06 13, 14:11)
Kristiano Ronaldo uzsimusdamas iesko kas jo sukuosena ir triusiku kolekcija uztemdytu. Speju, kad "kopustas" ir ricija butu pats tas!
Portugalija.
P.S. Dab ans Brazilijoj, bet labai greit (po astuntfinalio) gris i gimtine biggrin.gif
P.S.(2) Pinigu tai jis turi dachera!!! drinks_cheers.gif O kokia kaina???

nea, tai ne ricija, o
Vandens kopūstas
(Hydrocotyle leucocephala)

Kilmė: Pietu amerika
KH: 5 - 15
pH: 6,5 - 7,5
Reiklumas: žemas
Temperatura: 22 - 26° C
Lapų ilgis: iki 20 cm
Apšvietimas: 0,5 W/L

Šie augalai auga akvariumo vandens paviršiuje. Puikiai tinka naršinimo akvariumams. Po lapais esančios šaknelės žuvims tampa augaliniu maistu. Taip pat šis augala tampa puiki vieta pasislėpti mažoms žuvims, prie tinkamos temperatūros auga labai greitai

Uz aciu, nes teks ismesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 06 13, 12:20)
Neturetu skilt  schmoll.gif  Aisku dar nuo akvo priklauso, bet standartiniu atveju tai net su puse vandenio galima kelt. Siuom atveju svarbiau ne akvo kubatura, o dugno plotas. Bet ir tas tik nedideles korektyvas inesa.
Del visa ko padarykit taip: tuscia akva paverskit, pakiskit kuo platesne lenta ir tada uz jos isikibe jau neskit. Bus neitiketinai lengva!!  thumbup.gif
O kur keliaujam??  bigsmile.gif
------------------
Dilma, patark kokius rezultatus siandien rasyt. Nepakenciu kai zmona man sprigtus duoda, o musu seimos "lazybu punkte" tik tokia "valiuta" tenumatyta. Vakar atsipirkau sekasu, bet sian 3 rungtynes tai geriau butu... kuo maziau ekstrymo apturet  rolleyes.gif

Keliaujam per 30 cm į kairę nuo dabartinės vietos biggrin.gif .

g.gif sakyčiau, 2:2 bus biggrin.gif . Nors sūnus prognozuoja 1:1 biggrin.gif Čia apie ispanus/olandus mes biggrin.gif
Atsakyti