Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2014 06 27, 13:25)
Inkelkit (posikmat) kas nors to lotoso fotke!!

Gėda gėda smile.gif Tinginy, te kiaušinį smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2014 06 27, 14:09)
Aulonocara calico sia turejau omeny  ax.gif  aciu  4u.gif  na tai pasakok ka ten antram akvuke augini

Mano patinas tikrai išskirtinis spalvinimu, retai tokie ryškūs būna bigsmile.gif
Mažajam auga mailiukai: keletas chromiukų ir a. calico vaikai. Savaitgalį visi keliauja į naujus namus. Viskas baigia nunykt tenai, dumbliai želia. Šeriu 4 kartus per dieną, keičiu vandenį tris kartus per savaitę. Augaliukai visi nunyko, tik anubis dar laikosi.
Atsakyti
QUOTE(papūga @ 2014 06 27, 12:42)
O kam mest? Siūlinis gi lengvai nusiima.. Beto žaliavalgiai gyventojai smile.gif visai juos mėgt turėtų.

nes jo laabai daug. ir terliotis prie kiekvieno augalo uzimtu begale laiko. jau vien kol perziurejau visus augaliukus uzeme 3,5valandos doh.gif ir akvariume beliko tik koks ketvirtdalis augalu cry.gif tai akvariumas toks tuscias atrodo doh.gif

o koks zuveliokas valgo siulini? g.gif

jopstararai kas per skaliarai pas mani blink.gif paleidau is mailinyko gupijas apie 2cm (gal ir didesnes, jau ir vuodegs spalvotos buvo), tai jas tik AM vienu ypu ir nebeliko gun_bandana.gif tai kokio dydzio zuvys skaliarams netilptu i burna??? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 06 27, 15:42)
Mano patinas tikrai išskirtinis spalvinimu, retai tokie ryškūs būna  bigsmile.gif
Mažajam auga mailiukai: keletas chromiukų ir a. calico vaikai. Savaitgalį visi keliauja į naujus namus. Viskas baigia nunykt tenai, dumbliai želia. Šeriu 4 kartus per dieną, keičiu vandenį tris kartus per savaitę. Augaliukai visi nunyko, tik anubis dar laikosi.

jei turesi dar tu leliuku vel tai duok zinia as ir paimsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2014 06 27, 15:18)
jei turesi dar tu leliuku vel tai duok zinia as ir paimsiu smile.gif

Iš Pasvalio pasiimsi?
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 06 27, 16:20)
Iš Pasvalio pasiimsi?

tu gi panevezy gi buvai? ar uzfiksavus buvau nes zuvis ten pirkai
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2014 06 27, 15:24)
tu gi panevezy gi buvai? ar uzfiksavus buvau nes zuvis ten pirkai

Ai tai čia tas pats kas Pasvalys, praktiškai kas dieną būnu Panevėžy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 06 27, 16:54)
Ai tai čia tas pats kas Pasvalys, praktiškai kas dieną būnu Panevėžy  biggrin.gif

nes pro panevezi tenka pravaziuot tai todel ir pagalvojau kad butu galima kazkaip ir pasiderint, tai kai turesi zuviuku duok ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2014 06 27, 16:08)
nes pro panevezi tenka pravaziuot tai todel ir pagalvojau kad butu galima kazkaip ir pasiderint, tai kai turesi zuviuku duok ziniu  4u.gif

galiu ir dabar palikt kelis, tik kad nesimato berniokai ar mergos dar
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 06 27, 17:40)
galiu ir dabar palikt kelis, tik kad nesimato berniokai ar mergos dar

na as akvuko atskiro neturiu tai man maziuku labai imt negalima, sues juos o siaip noriu bent po 3-4 zuvytes ir kiek imi uz jas pinigeliu?
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2014 06 27, 16:49)
na as akvuko atskiro neturiu tai man maziuku labai imt negalima, sues juos o siaip noriu bent po 3-4 zuvytes ir kiek imi uz jas pinigeliu?

dovanoju smile.gif tai gali pas mane iki tiek paaugti. Arba galima iš sekančios vados palikt.
Atsakyti
Laba, seniai rasiau :ax

mano pulcheriai vel zuvioku atsivede, siandien plaukioja mailius, visus kitus vaiko. Is preitos vados isgyveno 8 pulcheriukai, bet kad ir juos dabar vaiko nuo maziu doh.gif viena taip trenke, kad ant dugno nusileido.

beje, turiu klausima ar yra koks maistas, kad imetus uztektu 4-5 dienom? o ka tada su mailiuku mazu daryt cry.gif po savaites islekiam i kelione. del visos faunos nesijaudinu, ateis kas ir pasers, bet dabar tu mazgiu pilnas akvas, o jiem juk reikia daznaui duot maisto sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V&A: 27 birželio 2014 - 17:42