Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(sineriuke @ 2014 07 02, 08:46)
Valio thumbup.gif dabar tik reikia issiaiskinti,kaip cia sutvirtinti siena,ant kurios stoves akvariumas g.gif gal kas kokiu patrimu,tinklapiu zinot? taip pat idomu kiek mazdaug sveriu 240 l akvariumas? g.gif
Kubilini,man tavo akva wub.gif gaila,kad as nesusidraugavau su augaliniu,na neauga man tie augalai doh.gif
Svers maksimum 300 kg. (240 vanduo + gruntas, akmenys ir pati iranga. Ir kuo daugiau grunto - tuo maziau vandens tilps smile.gif
Kubilina, akmeni galima riebiai nulakuot; tada nebebus reakciju, bet ir pats akmuo nebebus toks baltas, nes visiskai skaidraus lako... turbut dar neisrado g.gif
Atsakyti
4u.gif Tuomcei ir Kubilinai.Ar jusu grozybese pajungta CO2,kad augalai taip bujoja ? g.gif .Mano krevetyne be papildomu pastangu augalai auga,o vat 72l.kazko truksta g.gif .Planuoju keist apsvietima,gal ka galit patart.Dabartinis pirktas sykiu su dangciu

Atsakyti
QUOTE(daivuke @ 2014 07 02, 09:30)
4u.gif Tuomcei ir Kubilinai.Ar jusu grozybese pajungta CO2,kad augalai taip bujoja ? g.gif .Mano krevetyne be papildomu pastangu augalai auga,o vat 72l.kazko truksta  g.gif .Planuoju keist apsvietima,gal ka galit patart.Dabartinis pirktas sykiu su dangciu

Ačiū už komplimentus smile.gif
Pas mane nieko papildomo nėra, natūralus (stambokas) gruntas + paleidžiant keli molio rutuliukai, apšvietimas gamyklinis. Augalai auga beveik natūraliai, tik vieną kartą savaitėje pilu profito trąšų.

Bet tikrai auga ne viskas puikiai. Ragalapis ir javos samana visiškai sunyko - šitų labai norėčiau vėl pabandyti, gal tada jiems akvariumas buvo per "jaunas". Echinodorus bleheri's kiek lapelių užaugina, tiek numeta, tai per metus liko beveik nepakitęs.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 07 02, 10:21)
Svers maksimum 300 kg. (240 vanduo + gruntas, akmenys ir pati iranga. Ir kuo daugiau grunto - tuo maziau vandens tilps smile.gif

Aciu,vadinas reiks tvirtint kazkaip siena,kazkoki gelezini tvirtinima daryt g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar priimsit naujokę?

Nuo Sausio mėnesio turėjom mažiuką 25 l akvariumuką. Dabar po biški įrenginėjam didesnį 240 l smile.gif Bandysim žolinį daryti jei pavyks su gamykliniu apšvietimu ir be CO2.
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 07 02, 10:23)
Bet tikrai auga ne viskas puikiai. Ragalapis ir javos samana visiškai sunyko - šitų labai norėčiau vėl pabandyti, gal tada jiems akvariumas buvo per "jaunas". Echinodorus bleheri's kiek lapelių užaugina, tiek numeta, tai per metus liko beveik nepakitęs.

Kaip tik turiu saują samanos, ne javos, tiesa, bet, sako, panaši biggrin.gif. Ir ragalapio rasčiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(doubles @ 2014 07 02, 12:33)
Sveikos,

Ar priimsit naujokę?

Nuo Sausio mėnesio turėjom mažiuką 25 l akvariumuką. Dabar po biški įrenginėjam didesnį 240 l  smile.gif Bandysim žolinį daryti jei pavyks su gamykliniu apšvietimu ir be CO2.

drinks_cheers.gif visus priimam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 02 liepos 2014 - 11:50
uz kompanija drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 07 02, 08:46)
Valio thumbup.gif dabar tik reikia issiaiskinti,kaip cia sutvirtinti siena,ant kurios stoves akvariumas g.gif gal kas kokiu patrimu,tinklapiu zinot? taip pat idomu kiek mazdaug sveriu 240 l akvariumas? g.gif
Kubilini,man tavo akva wub.gif gaila,kad as nesusidraugavau su augaliniu,na neauga man tie augalai doh.gif

o kam tau tvirtinti siena? nieko nesuprantu, mano 240 l akva, as nieko netvirtinau ir nesuprantu ka tu cia nori daryti doh.gif
va mano akvukas kaip atrodo
http://images116.fot...15_33_04-vi.jpg
beja, paziurek uz jo matosi uzuolaidos is abieju pusiu, tad matysi kokiu atstumu stovi nuo langu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doubles @ 2014 07 02, 12:33)
Sveikos,

Ar priimsit naujokę?

Nuo Sausio mėnesio turėjom mažiuką 25 l akvariumuką. Dabar po biški įrenginėjam didesnį 240 l  smile.gif Bandysim žolinį daryti jei pavyks su gamykliniu apšvietimu ir be CO2.

o koks miestas? bo turiu baisiai daug jau israutu zoliu, jos turėtų augt ir be co2
Atsakyti
mamos ir ne mamos ( g.gif ), ka manot apie si "reikala" ir kaina? ar verta kazi? dairomes didelio akvariumo, bet jau visai susimaisem. tas stalas kazkaip gresmingai atrodo.. siam akvariumui butinas toks stiprus remas? spinteles nepakaktu?
aciu 4u.gif http://www.skelbiu.l...a-19299330.html
Atsakyti
Man negražu... Nebent "apsiūt" plokšte, kad atrodytų kaip spintelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 07 02, 13:35)
Man negražu... Nebent "apsiūt" plokšte, kad atrodytų kaip spintelė smile.gif

o spintele atlaikytu toki akva?
Atsakyti