Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freebiai

QUOTE(estram @ 2015 03 05, 14:21)
Nebūkit patiklios, kremų parduotuvės neturi teisės reikalauti tokių duomenų smile.gif
Kažkada viena parduotuvė užsispyrė mano asmens kodą gauti, tai parašiau klaidingą tyčia, nes kitaip laimėtos geležinės apyrankės nebūtų davę biggrin.gif

dėl laimėtų dovanų čekių nuo 50e prašo dažnai asmens kodo,bet irgi visada nurodydavau klaidingą , nėr čia ko duomenis dalinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2015 03 05, 17:47)
dėl laimėtų dovanų čekių nuo 50e prašo dažnai asmens kodo,bet irgi visada nurodydavau klaidingą , nėr čia ko duomenis dalinti  lotuliukas.gif

bet tai gal kažkieno kito užrašot.
gyvatėm užsiundyčiau jei kažkas taip maniškį įpaišytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2015 03 05, 20:17)
bet tai gal kažkieno kito užrašot.
gyvatėm užsiundyčiau jei kažkas taip maniškį įpaišytų biggrin.gif

Kas sutaps to netyciuko zmogaus kodas su mano vardu ir pavarde tikimybe greiciausiai nuline, turbut suteikiant kodus apie tai jau buna pagalvota, o kodas atskirai nuo vardo ir pavardes neturi galios. Merkias akys, gal ka sumaisiau berasydama, bet minti gal supratot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(estram @ 2015 03 05, 14:21)
Nebūkit patiklios, kremų parduotuvės neturi teisės reikalauti tokių duomenų smile.gif
Kažkada viena parduotuvė užsispyrė mano asmens kodą gauti, tai parašiau klaidingą tyčia, nes kitaip laimėtos geležinės apyrankės nebūtų davę biggrin.gif

Jokių asmens kodų niekas neprašo, tiesiog duoda anketą užpildyti lojalumo kortelei, toks pats principas kaip ir su visomis kortelemis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2015 03 06, 12:08)
Jokių asmens kodų niekas neprašo, tiesiog duoda anketą užpildyti lojalumo kortelei, toks pats principas kaip ir su visomis kortelemis rolleyes.gif

ar gavote kuri meginukus, nepabijojote naudoti? http://freemiraclegel.com/#free-sample
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2015 02 19, 16:09)
8 Disney knygelės + stovas knygoms
user posted image
siunčia šitą ir į LT (draugė užsakinėjo) , tik užsiregistravus neveskit jokių kortelės duomenų,nes ten ale 6 knygos nemokamos,o 2 mokamos  smile.gif  kai pamačiau tai tiesiog atšaukiau užsakymą ir palikau tik registraciją, vistiek atsiuntė  thumbup.gif  lotuliukas.gif
tik laukiau ilgokai..net pamiršus buvau tiesą pasakius...
nuoroda čia : https://www.hachette...sney-book-club/
ir pas mane sios knygos. Ejo mazdaug 2sav bigsmile.gif tik tom mokamom knygom nepildziau nieko, o vistiek gavau. vyras uz mane paste paime jas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 12 kovo 2015 - 19:13
QUOTE(audryta @ 2015 03 12, 19:11)
ir pas mane sios knygos. Ejo mazdaug 2sav bigsmile.gif tik tom mokamom knygom nepildziau nieko, o vistiek gavau. vyras uz mane paste paime jas biggrin.gif

drinks_cheers.gif mes irgi šiandien gavom thumbup.gif
ačiū,kad pasidalinot nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2015 03 12, 20:11)

As ir gavau.Atsisakiau prenumeratos,bet parase jog vistiek turesiu susimoket bevei 9svarus.Dar parasiau jog issiunciau tas 2mokamas knygas atgal.Idomu antstoliu nesulauksim. g.gif
Papildyta:
O kokiu budu jus atsisaket prenumeratos ir ka jums atrase?

Man tai taip :
This email serves as confirmation that the above subscription has been cancelled as per your request. Please note that the cancellation is with the required 28 days notice.

Please note that there is a final outstanding amount of £8.97 that will still need to be paid.

Please be advised that as soon as your goods are received by us, the account will be credited accordingly.

Thank you for your subscription with us.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 12 kovo 2015 - 23:46
Na gavau ir aš jas (ėjo ilgiau-bet aš užsisakinėjau ,,anglišku adresu ir su 10min. e-paštu tai jokių antstolių nebijau lotuliukas.gif ).Knygutės gražios,bet plonokos blush2.gif .
Atsakyti
Pas mane ir knygutes su 9 svarų saskaita
Atsakyti
tai kas išmastysite, kaip dabar išsigelbėti nuo šito reikalo? kaip atšaukti prenumeratą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IN: 15 kovo 2015 - 22:09
QUOTE(IN @ 2015 03 15, 23:07)
tai kas išmastysite, kaip dabar išsigelbėti  nuo šito reikalo? kaip atšaukti prenumeratą?

aha, ir man sitas klausimas aktualus... doh.gif
Atsakyti