visokiu tu zmoniu yra - vieni ir su diplomais kiaules ir besirdziai paskutiniai (nesvarbu kad apsiskaite, ziniu turi, bet jei yra kazkoks traumuotu chrakteriu, jokie mokslai jo neisgelbes), o kiti ir su vidutiniu yra geri, puikus, silti, mieli zmones, kurie rupinasi savo seima ir myli savo zmonas, nors ir neparnesdami joms milijonu i namus.
ne tai gyvenime svarbiausia. nors as irgi kazkada zalioj jaunystej lb ziurejau i vyru apsiskaityma, isprusima, bet metams begant pamaciau, kad neprideda tai zmogiskumo.
nors pati turiu aukstaji issilavinima, dirbu pakankamai rimta ir protinga darba, mb taip pat. bet objektyviai aplink save matau, kad viokiu tu issilavinusiu yra. net ir mano kursioku buvo tokiu, kurie nieko nesimoke, nusirasinejo, nieko neperskaite, paskaitu nelanke, bet diploma toki pat kaip mano gavo. tiesa, nzn kaip jiems gyvenimai toliau susikloste. todel puikiai suprantu, kad issilavinimas - dar ne viskas, vistiek gyvenime turi darbais irodyt, ko esi vertas.
QUOTE(Le Murka @ 2014 06 13, 12:00)
1. nors as irgi kazkada zalioj jaunystej lb ziurejau i vyru apsiskaityma, isprusima, bet metams begant pamaciau, kad neprideda tai zmogiskumo.
2.net ir mano kursioku buvo tokiu, kurie nieko nesimoke, nusirasinejo, nieko neperskaite, paskaitu nelanke, bet diploma toki pat kaip mano gavo. tiesa, nzn kaip jiems gyvenimai toliau susikloste. todel puikiai suprantu, kad issilavinimas - dar ne viskas, vistiek gyvenime turi darbais irodyt, ko esi vertas.
2.net ir mano kursioku buvo tokiu, kurie nieko nesimoke, nusirasinejo, nieko neperskaite, paskaitu nelanke, bet diploma toki pat kaip mano gavo. tiesa, nzn kaip jiems gyvenimai toliau susikloste. todel puikiai suprantu, kad issilavinimas - dar ne viskas, vistiek gyvenime turi darbais irodyt, ko esi vertas.
1.

2.deja ir pas mane studiju laikais taip buvo. Ir pas visus, itariu tas pats. Vienas diploma savo protu ir pastangom igijo, kitas pinigu ir pazinciu pagalba.
QUOTE(Aleksandra41 @ 2014 06 13, 11:45)
Truputį pakomentuosiu: kadangi esu nudegusi nuo ganėtinai beširdžio žmogaus su daktaro diplomu ir puikiai jaučiuosi su asmeniu, kuris visai neturi jokių diplomų, rašo su klaidomis, uždirba mažiau nei aš, dargi žemesnis už mane ūgiu, tai ir teigiu: nesvarbu tie diplomai, tie ūgiai, pinigai, svarbu, kad su žmogum būtų gerai. O vyras savo vertę gali jausti ir tada, kai yra moters mylimas, gerbiamas, na, lepinamas
. Beje,man jau virš 40
.

Tai žinoma, kad šunsnukių visur gali pasitaikyti, aš su tuo nesiginčiju, reikia žiūrėti, kad tiktų ir patiktų.
QUOTE(Aleksandra41 @ 2014 06 13, 07:38)
Aristokratei sakau: o man atrodo, kad tamsta pati daug reikalauji, taip sakant, labai jau aukšti reikalavimai iškelti.
O as esu linkus palaikyti Aristokrate.
Kartele nuleisti visad laiko uzteks,o kad turi reikalavimus -tas ner blogai.
Nepasakosiu,kiek as turejau reikalavimu,dabar prisiminus galvoju-kazi ar dabar atsirastu antras toks/panasus kaip MB.

QUOTE(gustika @ 2014 06 13, 14:44)
O as esu linkus palaikyti Aristokrate.
Nepasakosiu,kiek as turejau reikalavimu,dabar prisiminus galvoju-kazi ar dabar atsirastu antras toks/panasus kaip MB.

O aš nepalaikau. Tuomet nėra ko verkt, kad tau 30, o jo vis dar nėra. Išvada: gal nereikia jokių kartelių? Jokių matavimo vienetų? Jokio pasikėlimo?
As rasiau, kokie mano pagrindiniai reikalavimai plius dar ko nemegstu, kai ant manes pakelia balsa, na pvz. nemoka ka nors paaiskinti jei as ko nesuprantu
.
Aisku gatveje ar kavineje sutiktu zmoniu as nepradedu klausineti ka jie baige, bet interneto pazintyse visada filtruoju tik su aukstaisiais, jei rinkimosi funkcija interneto pazintyse suteikta, tai pasinaudoja ta proga
. Bet ir gatveje, kavineje ar parduotuveje galima is dalies nufiltruoti zmogu, mazdaug ka dirba, kiek uzdirba, kaip bedrauja ir pan.
.

Aisku gatveje ar kavineje sutiktu zmoniu as nepradedu klausineti ka jie baige, bet interneto pazintyse visada filtruoju tik su aukstaisiais, jei rinkimosi funkcija interneto pazintyse suteikta, tai pasinaudoja ta proga

QUOTE(Aristokratė @ 2014 06 13, 16:18)
As rasiau, kokie mano pagrindiniai reikalavimai plius dar ko nemegstu, kai ant manes pakelia balsa, na pvz. nemoka ka nors paaiskinti jei as ko nesuprantu
.
. Bet ir gatveje, kavineje ar parduotuveje galima is dalies nufiltruoti zmogu, mazdaug ka dirba, kiek uzdirba, kaip bedrauja ir pan.
.

Va va, ką ir reikėjo įrodyt. Fiksuoji tik su aukštaisiais

QUOTE(Aleksandra41 @ 2014 06 13, 17:10)
O aš nepalaikau. Tuomet nėra ko verkt, kad tau 30, o jo vis dar nėra. Išvada: gal nereikia jokių kartelių? Jokių matavimo vienetų? Jokio pasikėlimo?
Parodykit man nors viena zmogu, kuris Vilniuje nepasikeles

QUOTE(Aristokratė @ 2014 06 13, 16:36)
Parodykit man nors viena zmogu, kuris Vilniuje nepasikeles
, siaip as is vis esu kukli ir drovi mergaite, daznai galva nuleista vaikstau, i akis zmonems neziuriu. Pas mane nera vyro ne del mano reikalavimu, o del mano mazo pasitikejimo savimi
.

Vilniaus nematavau, ten nebuvau gal 10 metų ar net daugiau

QUOTE(Aleksandra41 @ 2014 06 13, 17:39)
Vilniaus nematavau, ten nebuvau gal 10 metų ar net daugiau
. Aš manau, ne pasitikėjime čia kampas, taip sakant, o dėl reikalavimų, daugiau dėl jų. Pabandykite visai nekelti tų kartelių, na, kaip minėjau - alfonsams ir grubijonams galima kelti
Tiesiog... per jausmą, tinka žmogus ar ne. Nes, patikėk tu manim, moteriške amžiuje - ir vairuotojas gali tapti tavo sielos lobiu.

Deja, bet tikrai del ne mano reikalavimu. As visada analizuoju savo pasimatymus, ypac kai negaunu antro. Man visada yra pabreziamas mano ramumas, kuklumas, per mazas kalbejimas ir pan. Gali reikalauti ko nori ir kaip nori, jei nepatiksi vyrui, jokie reikalavimai nebus kalti, tik tu pati

Papildyta:
QUOTE(Aleksandra41 @ 2014 06 13, 17:29)
. O koks iš viso skirtumas? Žiūrėk, koks žmogus. O pati balso niekad nekeli? O koks skirtumas, ką dirba ir kiek uždirba? Gali būti parazitas su didele alga, ir nuostabus su MMA. Aš pati už saviškį daugiau uždirbu, ir tai visiškai nėra svarbu. Nekalbame apie alfonsus, jeigu ką. Nes tai jau parazitavimas. Aišku, jeigu bendravimas su keiksmais ir pan., čia irgi to neminėkim. Bet jei asmuo nemoka, nevartoja tarptautinių žodžių, ir pan., anokia bėda. Pati nevartok.

Balsa pakeliu tik tada kai papraso, nes esu tyliakalbe, manau, kad moku isslaikyti pastovu balso tembra. Apie pykcius as nekalbu

Vilniuje su MMA neisgyvensi, viena as seimos neislaikysiu, tevams taip pat turiu padeti finansiskai.
QUOTE(Aristokratė @ 2014 06 13, 17:03)
Deja, bet tikrai del ne mano reikalavimu. As visada analizuoju savo pasimatymus, ypac kai negaunu antro. Man visada yra pabreziamas mano ramumas, kuklumas, per mazas kalbejimas ir pan. Gali reikalauti ko nori ir kaip nori, jei nepatiksi vyrui, jokie reikalavimai nebus kalti, tik tu pati 
Papildyta:
Balsa pakeliu tik tada kai papraso, nes esu tyliakalbe, manau, kad moku isslaikyti pastovu balso tembra. Apie pykcius as nekalbu
.
Vilniuje su MMA neisgyvensi, viena as seimos neislaikysiu, tevams taip pat turiu padeti finansiskai.

Papildyta:

Na, vieno MMA, kito daugiau, versitės. Gal kada geriau pasitaikys. Aš turėjau omenyje, kad ne esmė, kiek uždirba, o esmė, kaip stengiasi. Žinai, ne milijonuose laimė

QUOTE(Aleksandra41 @ 2014 06 13, 17:29)
. O koks iš viso skirtumas? Žiūrėk, koks žmogus. O pati balso niekad nekeli? O koks skirtumas, ką dirba ir kiek uždirba? Gali būti parazitas su didele alga, ir nuostabus su MMA. Aš pati už saviškį daugiau uždirbu, ir tai visiškai nėra svarbu. Nekalbame apie alfonsus, jeigu ką. Nes tai jau parazitavimas. Aišku, jeigu bendravimas su keiksmais ir pan., čia irgi to neminėkim. Bet jei asmuo nemoka, nevartoja tarptautinių žodžių, ir pan., anokia bėda. Pati nevartok.

ne visiems užtenka kalbėtis tik apie buitinius dalykus

Labai smarkiai nuo manęs išsilavinimu (būtent - išsilavinimu, o ne diplomu) besiskiriantis žmogus nesupras nei mano juokų, nei mano draugų kalbų, nei mes rasime bendrų temą, nepaisant to, koks jis mielas, linksmas, nuoširdus bebūtų.
ne apie nuoširdumą ir žmogaus gerumą kalba - gerų ir blogų pasitaiko tarp visokio išsilavinimo žmonių.
Kalba eina apie erudiciją.