QUOTE(Sunute @ 2014 06 11, 12:35)
Prokurorė ir gydytojas turi BENDRĄ BAZINĮ IŠSILAVINIMĄ, kurį nebaigę universiteto turi labai mažai žmonių. Požiūris į gyvenimą svarbiausias, bet jei jis vienodas, o išsilavinimas skirtingas liks suvokimo gilumo problema, o tai gana svarbu
Gal galima plačiau apie suvokimo gilumą? Nes maniškis paprastas vairuotojas, su viduriniu išsilavinimu, aš - su magistru, užimu atitinkamas pareigas darbe. Uždirbu daugiau. Jis už mane žemesnio ūgio

Vienu žodžiu,viskas, ko daugumas bijo ir mato tame problemas. O aš... nematau jokių problemų. Ir suvokime irgi, nes vertybės tos pat, tarpusavio supratimas puikus.
P.S. Pradraugavau nemažai laiko su mokslu daktaru, nei didžiausiai priešei nelinkėčiau tokio vyro.
Papildyta:
QUOTE(Siaip111 @ 2014 06 11, 12:23)
Matai, kadangi tau ši sfera nėra svarbi, tai ir nesijaudinai, nes nėra pas tavęs poreikio šeimai. O jei jis yra... Ne visi žmonės yra laisvės mėgėjai

Aš pvz net nesuprantu, apie kokią tą laisvę eina kalba. Niekada santykiuose nesijaučiau nelaisva, suvaržyta ar dar kokia.
Laisvė... tas saldus jausmas - pareini namo, numeti batus į kampą, pasidarai puodą kavos, arbatos, bet ko, ir.. ramybė... nieks nezyzia, kad nepadaryta valgyt (nekenčiu gaminti, galiu lašinių su duona pavalgyt

), kad kažkas nepadaryta, kad gal kažką pamiršau ar gal einam (neinam) kur nors. Toooks kaifas. Negaliu įsivaizduoti, kad pareini namo, o ten kažkas yra

Einu kur noriu, pareinu, kada patinka, ir niekam neduodu ataskaitos. Nenoriu susitikti - nesusitinku, noriu - susitinku. Ir t.t.