sveikutes, na ir as pasidziaugsiu savo pomidoriukais, geltoni maziukai vazoniniai, gal turi jie kita pavadinima, bet as nezinau
pasodinau visa pakiuka pridygo apie 80 daigiuku
pirmas kartas visai neblogas 

QUOTE(*Wailletta* @ 2014 05 09, 17:24)
sveikutes, na ir as pasidziaugsiu savo pomidoriukais, geltoni maziukai vazoniniai, gal turi jie kita pavadinima, bet as nezinau

Grazu
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 05 09, 17:24)
uch, kankinasi jie tokiame mažame vazone... nors po vieną augtų...
QUOTE(Daugmanta @ 2014 05 09, 16:56)
Matuke, jis ir ankstyvas, ir žiedynai tankiai. Taigi gal kitos ten nederlingumo priežastys buvo - sékla prasta ar vieta per šalta. Nes veislé reiklesné šilumai.
O as kazkur skaiciau kad tai skirtingos rusys. Bus matyt, anksciau esu auginusi Black Krim, jis buvo pas ane apie 1,4m. Noire de Crime lygtais indeteminantinis, ziuresiu kaip bus.
Syri, grazus daigai
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 05 09, 16:24)

Ojei, tai turbūt visi kaimynai apdalinti?
Šiaip mažoka jiems vietos bus dviese tokiam vazone. Kaip minimum po vieną kiškit.
QUOTE(matuke @ 2014 05 09, 18:13)
O as kazkur skaiciau kad tai skirtingos rusys. Bus matyt, anksciau esu auginusi Black Krim, jis buvo pas ane apie 1,4m. Noire de Crime lygtais indeteminantinis, ziuresiu kaip bus.
Syri, grazus daigai
o tie ziedai tai tie patys, apie juos kalba. Siaip jie daznai neuzmezga, del to siemet as juos iskabau. Be to siemst kazkaip beveik vsi daigai bando isaugint po viena toki balvona, gal vesesnis oras cia kazkiek itakoja 
Syri, grazus daigai
Ot geras, aš pirmą kartą apie tokius girdžiu. pernai auginau Brutus, tai pas jį visi tokie žiedai buvo ir po to mezgėsi iš jų. Galvojau veislės ypatybė
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 05 09, 16:03)
o prie ko čia "bulviniai" žiedai? Adija pavadino balvoniniais, sekančiam poste atsirado bulviniai
QUOTE(matuke @ 2014 05 09, 19:13)
o tie ziedai tai tie patys, apie juos kalba. Siaip jie daznai neuzmezga, del to siemet as juos iskabau. Be to siemst kazkaip beveik vsi daigai bando isaugint po viena toki balvona, gal vesesnis oras cia kazkiek itakoja 
aha, pas mane irgi beveik visi pomidorų daigai turi po tokį žiedą...
QUOTE(Modeen @ 2014 05 09, 19:55)
o prie ko čia "bulviniai" žiedai? Adija pavadino balvoniniais, sekančiam poste atsirado bulviniai
Nei jie kaip bulvių, nei ką 
NEZINAU,KODEL
mazoka sakot, okis aciu
reiks atskirti
QUOTE(Modeen @ 2014 05 09, 18:55)
Nei jie kaip bulvių, nei ką 
O tai aciu.Dabar supratau apie tuos ziedus.Kaip gerai,kad jus esat,skaitau ir mokausi,mokausi...