Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų mylėtojos ir augintojos

sveikutes, na ir as pasidziaugsiu savo pomidoriukais, geltoni maziukai vazoniniai, gal turi jie kita pavadinima, bet as nezinau blush2.gif pasodinau visa pakiuka pridygo apie 80 daigiuku biggrin.gif pirmas kartas visai neblogas smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 05 09, 17:24)
sveikutes, na ir as pasidziaugsiu savo pomidoriukais, geltoni maziukai vazoniniai, gal turi jie kita pavadinima, bet as nezinau blush2.gif pasodinau visa pakiuka pridygo apie 80 daigiuku biggrin.gif pirmas kartas visai neblogas smile.gif
user posted image

Grazu wub.gif Tik manau, ankstoka ten jiems abiems vienam vazone g.gif
Atsakyti
Ateinu su įtarimais:
user posted image
Čia Betaluxo žiedas. Ar jis čia bulvinis? Nuskinti jį?

O sekančioj foto Juodas Rusas, įtariu, kad jis t.p. bulviažiedį augina. Ar dar anksti spręstiir sunku ką įžvelgti? Nuskabyti?
user posted image

O čia pasirodymui:
user posted image juodi rusai
user posted image juodi princai ir user posted image tolstojai. Šiltnamy persodinti prieš 12 dienų.
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 05 09, 17:24)

uch, kankinasi jie tokiame mažame vazone... nors po vieną augtų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugmanta @ 2014 05 09, 16:56)

Matuke, jis ir ankstyvas, ir žiedynai tankiai. Taigi gal kitos ten nederlingumo priežastys buvo - sékla prasta ar vieta per šalta. Nes veislé reiklesné šilumai.

O as kazkur skaiciau kad tai skirtingos rusys. Bus matyt, anksciau esu auginusi Black Krim, jis buvo pas ane apie 1,4m. Noire de Crime lygtais indeteminantinis, ziuresiu kaip bus.

Syri, grazus daigai wub.gif o tie ziedai tai tie patys, apie juos kalba. Siaip jie daznai neuzmezga, del to siemet as juos iskabau. Be to siemst kazkaip beveik vsi daigai bando isaugint po viena toki balvona, gal vesesnis oras cia kazkiek itakoja g.gif
Atsakyti
Tai cia tokius ziedus iskinti reik? ot, o as nurasiau veisles ypatybei doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 05 09, 16:24)
user posted image

Ojei, tai turbūt visi kaimynai apdalinti? biggrin.gif Aš į savo 53 žiūrėjau ir galvojau - iš kur, juk žadėjau šiemet mažiau augint. Gerai, kad vyras dar neperskaičiavo jų doh.gif

Šiaip mažoka jiems vietos bus dviese tokiam vazone. Kaip minimum po vieną kiškit.

QUOTE(matuke @ 2014 05 09, 18:13)
O as kazkur skaiciau kad tai skirtingos rusys. Bus matyt, anksciau esu auginusi Black Krim, jis buvo pas ane apie 1,4m. Noire de Crime lygtais indeteminantinis, ziuresiu kaip bus.
Syri, grazus daigai  wub.gif  o tie ziedai tai tie patys, apie juos kalba. Siaip jie daznai neuzmezga, del to siemet as juos iskabau. Be to siemst kazkaip beveik vsi daigai bando isaugint po viena toki balvona, gal vesesnis oras cia kazkiek itakoja  g.gif

Ot geras, aš pirmą kartą apie tokius girdžiu. pernai auginau Brutus, tai pas jį visi tokie žiedai buvo ir po to mezgėsi iš jų. Galvojau veislės ypatybė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 05 09, 16:03)

o prie ko čia "bulviniai" žiedai? Adija pavadino balvoniniais, sekančiam poste atsirado bulviniai smile.gif Nei jie kaip bulvių, nei ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 05 09, 19:13)
  o tie ziedai tai tie patys, apie juos kalba. Siaip jie daznai neuzmezga, del to siemet as juos iskabau. Be to siemst kazkaip beveik vsi daigai bando isaugint po viena toki balvona, gal vesesnis oras cia kazkiek itakoja  g.gif

aha, pas mane irgi beveik visi pomidorų daigai turi po tokį žiedą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2014 05 09, 19:55)
o prie ko čia "bulviniai" žiedai? Adija pavadino balvoniniais, sekančiam poste atsirado bulviniai smile.gif Nei jie kaip bulvių, nei ką smile.gif

NEZINAU,KODEL g.gif mano black rusian tokius pernai turejo,tai is tokio ziedo kreivi garbanoti vaisiai mezges.teks siemet islauzyt,kai zydes ax.gif
Atsakyti
mazoka sakot, okis aciu wink.gif reiks atskirti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2014 05 09, 18:55)

O tai aciu.Dabar supratau apie tuos ziedus.Kaip gerai,kad jus esat,skaitau ir mokausi,mokausi...
Atsakyti