QUOTE(gatu @ 2014 05 11, 09:09)
a) parekomenduokite kokią vyšninių pomidoriukų veislę, kuri gausiai derėtų ir būtų skani, ir kur jos įsigyti?
B ) kokia žemė jiems tinka? kaip paruošti vazonus?
c) turiu žuvų miltų trąšų - ar jos nekenkia valgančiųjų sveikatai (turime mažą vaiką)?
d) ar tinka tręšimui perpūvęs galvijų mėšlas, dilgėlių, kiaušinių lukštų raugintas vanduo ?
a) žiūrint, kas yra skanu

Jei nieko baisaus džiunglės, tai tada vienareikšmiškai Black chery, jei norisi mažiukų, tai aztekas, vilma, venus, gražiai atrodo ir super derlingi bajaja, bet ji rūgštesnė. Yra ir svyrančių Thom red ir Thom yellow. Skonio nežinau, abu šiais metais auginsiu. Tik žinau, kad super derlingi. Sėti gi jau nepasėsite, o ką rasite iš daigų, tai tą ir pamėginkite.

man patinka senukuose su galvijų mėšlu. Aš net jo į duobutę šiltnamyje dedu.
c) labiausiai kenkia žmogui valgyti

Aš tai praitais metais nieko į vazoną nedėjau, tik žemė buvo su tuo mėšlu. Paskui buvau porą kartų nupurškus su pieno tirpalu. O žuvies miltai gi ne cheminės trąšos, jos gaminamos iš žuvų atliekų.
d) mirkalų visokių galite rasti raugų temoje
QUOTE(saulute32 @ 2014 05 11, 14:46)
aha,o aprasymas toks idomus sakkyciau
Ankstyva, aukštaūgė, balkonuose auginama veislė. Vaisiai apvalūs, smulkūs, labai skanūs, sveria 15-20 gramų.
Auginami balkonuose, žiemos soduose, šiltnamiuose. Šios veislės pomidorus nesudėtinga auginti - kero nereikia rišti, galima negenėti....
Geriausiai kai jie pasirodė, buvo parašyta, kad tai žemaūgiai. Paskui praitais metais pakeitė, kad ne žemaūgiai, bet toliau ir patingėjo pakeisti.
QUOTE(saulute32 @ 2014 05 11, 19:30)
as du i siltnami ikisau

o jie lauke auga? gal i lauka kelt viena jei jau tokie milzinai jie
Puikiai auga lauke. Auginau kaip vynuoges. Dviem stiebais ir formavau kaip T raidę. Pasiteisino. Lauke jie derėjo geriau nei balkone ar šiltnamyje. Šiemet visą vynuogyną pasiruošusi sodinti.