Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų restauravimas - 3 tema

[quote=profas,2014 10 14, 20:41]
Oh....azartas mane pagavo
Surizikavau
Nusipirkau "papigiai" foteliukus, galvoju jei nepavyks renovacija tuomet daugiau prie sio reikalo negrysiu. Bet, man patiko....ir visas procesas ir rezultatas smile.gif.
Norejau alia pabalinto bet ne balto . Vnzo PAVYKO !!

Na, gražu viskas.
Stebėsim procesą, o paskui prašysim dalintis patirtim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šiaurėslapė: 14 spalio 2014 - 22:28
QUOTE(profas @ 2014 10 14, 20:41)
Oh....azartas mane pagavo
Surizikavau
Nusipirkau "papigiai" foteliukus, galvoju jei nepavyks renovacija tuomet daugiau prie sio reikalo negrysiu. Bet, man patiko....ir visas procesas ir rezultatas smile.gif.
Norejau alia pabalinto bet ne balto . Vnzo PAVYKO !!
Pries user posted image
Po

user posted image

Labai gražus rezultatas gavosi.O pasidalinkite kaip išgavote ar gal tiksliau kokiomis priemonėmis išgavote šį rezultatą.Išanksto dėkojame smile.gif
Atsakyti
Tikrai, spalva graži. Kaip? su kuo? Pasidalinkit, jei negaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2014 10 15, 12:00)
Tikrai, spalva graži. Kaip? su kuo? Pasidalinkit, jei negaila ax.gif

Tikrai negaila smile.gif smile.gif
Etapai:
1) Pasiausiam sena laka , tai patogu daryti su slivavimo kempinele.
2) Uztepam matinius sviesiai rudos spalvos dazus ( tipo balintos kavos).
Dazai vandens pagrindu, pilnai uzdengia pavirsiu.
3) Teptuka pamerkiam i baltos sp dazus.....nuvalom pertekliu i skuduriuka ar kempinenele ir lengvais judesiais tepliojame isilgai ( butinai tik viena kryptimi).
Balti dazai turi buti tirsti.

Ir vualia !!
Atsakyti
Ačiū. Ir nereikia meistrams mokėti apvalių sumų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(profas @ 2014 10 15, 16:42)
Tikrai negaila smile.gif smile.gif
Etapai:
1) Pasiausiam sena laka , tai patogu daryti su slivavimo kempinele.
2) Uztepam matinius sviesiai rudos spalvos dazus ( tipo balintos kavos).
Dazai vandens pagrindu, pilnai uzdengia pavirsiu.
3) Teptuka pamerkiam i baltos sp dazus.....nuvalom pertekliu i skuduriuka ar kempinenele ir lengvais judesiais tepliojame isilgai ( butinai tik viena kryptimi).
Balti dazai  turi buti tirsti.

Ir vualia !!

Nu labai graži spalva Jums gavosi,tad ačiū kad pasidalinote patirtimi.O aš dar įkyri esu,gal turite tų dažų dežučių nuotraukas,nes aš kaip nueinu į parduotuvę pasimetu ir tikrai nežinau ką rinktis,dar kaip kiekvienas konsultantas skirtingai pataria:)Tad dar karta pasidžiaugsime Jūsų rezultatu ir lauksime dar patarimo,ačiū
Atsakyti
QUOTE(jakuška @ 2014 10 16, 08:13)
Nu labai graži spalva Jums gavosi,tad ačiū kad pasidalinote patirtimi.O aš dar įkyri esu,gal turite tų dažų dežučių nuotraukas,nes aš kaip nueinu į parduotuvę pasimetu ir tikrai nežinau ką rinktis,dar kaip kiekvienas  konsultantas skirtingai pataria:)Tad dar karta pasidžiaugsime Jūsų rezultatu ir lauksime dar patarimo,ačiū

Originaliu dezuciu neturiu nes pirkau mazesni kieki ......pardavejai gali ipilti kiek reikia.
Dazai sie: http://rekesa.lt/pro...lliams-harmony/
Rinkausi siuos nes jau naudojom juos anksciau, namie nudazytos palanges grindjuostes ir apvadai.......per keleta metu nieko blogo nepasidare ir plaunasi gerai. Juos galima su kempinele itrinti i medi kaip vaska, gaunasi toks alia atspalvis bet faktura medienos matosi. Vnzo man patiko sis produktas
Atsakyti
Gal ne i tema, bet vakar eidama Seiminyksciu gatve, prie 38 namo geltono ismetamu drabuziu konteinerio maciau pastatyta 6-7 desimtmecio skandinavisko stiliuko foteli. thumbup.gif Auksarankems tikras lobis, nes pati sitoki balda turiu namie, tik ne pati dariau, o patikejau ta darba restauratorei.
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2014 10 22, 08:10)
Gal ne i tema, bet vakar eidama Seiminyksciu gatve, prie 38 namo geltono ismetamu drabuziu konteinerio maciau pastatyta 6-7 desimtmecio skandinavisko stiliuko foteli. thumbup.gif  Auksarankems tikras lobis, nes pati sitoki balda turiu namie, tik ne pati dariau, o patikejau ta darba restauratorei.

net labai i tema biggrin.gif
buciu vilniuj- shuoliuociau pasiimt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu sofą-lovą apsitraukti dirbtine oda. Gal zinote kas kaune gali pasiuti, kokios mazdaug kainos? dirbtines odos randu, bet siuvejos ne g.gif
Atsakyti
na jau atsisakykit minties pervilkti dirbtine oda, mama naujus pirko, po 1,6 metų -baisu-sofa ir fotelis tik išmetimui.sumokėsit uždarbą, d. odą, tai beveik nauja bus, arba gobeleną rinkitės. aplink visi gailisi , kas pirko d. odos sofas,,, schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(darbė @ 2014 10 27, 17:10)
na jau atsisakykit minties pervilkti dirbtine oda, mama naujus pirko, po 1,6 metų -baisu-sofa ir fotelis tik išmetimui.sumokėsit uždarbą, d. odą, tai beveik nauja bus, arba gobeleną rinkitės. aplink visi gailisi , kas pirko d. odos sofas,,, schmoll.gif

cia kaip pasiseka...buna puikiu tu dirbtiniu odu. Bet nezinodamas is anksto tikrai smarkiai rizikuoji, kad baldas prades laupytis jau po pusmecio intensyvesnio devejimo doh.gif
Atsakyti