Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų restauravimas - 3 tema

Maniškis toks http://www.irankiai....ita-BO5030.html
Priekaištų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 11 04, 09:38)
noriu paklausti kur nusipirkt porolono, kėdėms paminkštint, senukuose tos atraižos man per siauros?? Ačiu labai atsakiusioms 4u.gif

Kazkada kai reikejo ivairaus storio buvo (nezinau kaip parduotuve vadinasi doh.gif ) bet ji yra Klaipedos gatveje kur Maxima(prie Žaros) ten parduotuvyciu yra tai vaten siuvimo ir kt. reikmenu krautuveleje.
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2014 11 07, 12:46)

Taigi reikia mums vibracinio šlifuoklio, manau geriausiai tiktų trikampis, kad prieti prie visų, ko nesugebėsime atlikti mechnizuotai, darysime rankutėmis smile.gif

kodel jums butinai vibracinio?
as nesistebiu kad zujka savo ekscentriniam priekaistu neturi smile.gif
jei is tu keturiu variantu rinktis, rinkciausi trecia. O savo triukampi vibracini nei nemirktelejus i ekscentrini ismainyciau... gaila, nieks nepaprotino perkant...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2014 11 07, 17:33)
kodel jums butinai  vibracinio?
as nesistebiu kad zujka savo ekscentriniam priekaistu neturi smile.gif
jei is tu keturiu variantu  rinktis, rinkciausi trecia. O savo triukampi vibracini nei nemirktelejus i  ekscentrini ismainyciau... gaila, nieks nepaprotino perkant...

kokie argumentai? per silpni? ilgai "bružint" reikia smile.gif ? manau su trikampiu tikrai šimta karta patogiau prieiti prie kampų nei su ekcentriniu, be to ekscentrini galima iš bet kokios drelės padasidaryt ir kampinio šlifuoklio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2014 11 08, 19:27)
kokie argumentai? per silpni? ilgai "bružint" reikia smile.gif ? manau su trikampiu tikrai šimta karta patogiau prieiti prie kampų nei su ekcentriniu, be to ekscentrini galima iš  bet kokios drelės padasidaryt ir kampinio šlifuoklio smile.gif

Jus klystat.... Excentrinio is dreles nepasidarysit ....tai bus panasu labiau i "bulgarke".
Is savo patirties: ... Idealiausia tureti excentrini ir nedideli trikampi. Pirmasis - idealiai nuslifuoja lygius pavyrsius nepalikdamas idubimu.
Antrasis - kampus.....bet vistiek rankytem teks padirbeti nes visur su juo neprieisite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo profas: 08 lapkričio 2014 - 19:35
QUOTE(profas @ 2014 11 08, 18:34)
Jus klystat.... Excentrinio is dreles nepasidarysit ....tai bus panasu labiau i "bulgarke".
Is savo patirties: ... Idealiausia tureti excentrini ir nedideli trikampi. Pirmasis - idealiai nuslifuoja lygius  pavyrsius nepalikdamas idubimu.
Antrasis - kampus.....bet vistiek  rankytem teks padirbeti nes visur su juo neprieisite

pasirasau 100% drinks_cheers.gif net apie ta drele,- velgi, niekas nepaprotino,- slifavimas baigesi didziuliu 'randu' stalciaus pavirsiuje...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2014 11 08, 21:23)
pasirasau 100%  drinks_cheers.gif  net apie ta drele,- velgi, niekas nepaprotino,- slifavimas baigesi didziuliu 'randu' stalciaus pavirsiuje...

As irgi tokia chaltura pavariau:) gerai,kad nelabai matomoj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Flax @ 2014 11 05, 15:05)
Jei naudojant atsiradęs odos apmušalo laisvumas, gal galima daugiau įsiūti, "siusiaurinti", taip paslepiant nutrintą prie siūlės odą? Bet kokiu atveju geriausiai patartų baldų restauratoriai.

Per nepilnai du menesius laisvumo neatsirado...
tame ir esme kad restauratoriu ner musu mieste. o nei balda ardyt ir vest is mrj i vln ar klp,nei meistra kviest (jauciu grazia sumele tektu klot)
Tai ir klausiu cia,mazam kas susidure ir paciom iseina tuos trukumus padaryt maziau matomus...
Atsakyti
Laba vakara,
Nuspirkau dvi kėdes, kurias reikia restauruoti. Pazystama prisnekejo, kad vienos kėdės tvarkymas apie 300 lt kainuoja doh.gif esu pakraupusi, nes doh.gif doh.gif tom kėdem audinio keisti nereikia, tik perdažyti, nes yra nubraižytos.
Žodžiu esu pasiryžusi vos ne pati jas tvarkyti doh.gif Tik va išmanymo pas mane 0. Ar užteks švitrinio ppopieriaus, grunto ir laiko, kad restaruot?
Kokie patarimai būtų pradedačiam?
Atsakyti
QUOTE(Morkevic @ 2014 11 15, 19:07)
Laba vakara,
Nuspirkau dvi kėdes, kurias reikia restauruoti. Pazystama prisnekejo, kad vienos kėdės tvarkymas apie 300 lt kainuoja  doh.gif  esu pakraupusi, nes  doh.gif  doh.gif tom kėdem audinio keisti nereikia, tik perdažyti, nes yra nubraižytos.
Žodžiu esu pasiryžusi vos ne pati jas tvarkyti  doh.gif Tik va išmanymo pas mane 0. Ar užteks švitrinio ppopieriaus, grunto ir laiko, kad restaruot?
Kokie patarimai būtų pradedačiam?

Jei įdėtumėt nuotrauką, manau patarimų tikrai sulauktumėt 4u.gif
Atsakyti
taigi išsirinkome ir laukiame atvykstant, artimiausiu metu bus atsiliepimai smile.gif

kadangi daug kas pasisakė už ekscentrinį ir trikampį, pasirinkome kombinuotą variantą smile.gif trikampis šlifuoklis, kuriam keičiasi šlifavimo galva ir dedasi ekscentrinis šlifavimo diskas, galingumo kaip tokiam nedideliam įrankiui per akis, greičiai reguliuojas, telieka išbandyt smile.gif

http://www.irankiai....v5fo2pmotnm91v2
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2014 11 17, 15:49)
taigi išsirinkome ir laukiame atvykstant, artimiausiu metu bus atsiliepimai smile.gif

kadangi daug kas pasisakė už ekscentrinį ir trikampį, pasirinkome kombinuotą variantą smile.gif trikampis šlifuoklis, kuriam keičiasi šlifavimo galva ir dedasi ekscentrinis šlifavimo diskas, galingumo kaip tokiam nedideliam įrankiui per akis, greičiai reguliuojas, telieka išbandyt smile.gif

http://www.irankiai....v5fo2pmotnm91v2

TAD LAUKSIME AR TIKO IR PATIKO JŪSŲ PIRKINYS.Nes ir mes neapsisprendžiame ką pirkti
Atsakyti