Čia dar labai labai daug info ir patarimų su vaizdinėm priemonėm.
http://www.apartment...-the-web-165976
QUOTE(uups @ 2015 01 19, 14:05)
zinoma, ir galybe , nepatingekit pasiieskot forma panashaus i saviski,- bus tikrai lengva
pradziai zvilgtelkit

pradziai zvilgtelkit
Ačiū

Sveiki,noriu užsiimt foteliuko atnaujinimu. Gal pasidalinsit, kur pertraukimui perkat gobeleno ar kitos tinkamos medžiagos?

QUOTE(Noe @ 2015 01 21, 00:35)
Sveiki,noriu užsiimt foteliuko atnaujinimu. Gal pasidalinsit, kur pertraukimui perkat gobeleno ar kitos tinkamos medžiagos? 

parasytumet miesta,arka....
internetu siustis/vilniuj pirkt, tai cia pigiausia/didziausias pasirinkimas

Kaune dar zinau puikiu parduotuviu. Foteliukui ir padevuskese galima rasti puikiu audiniu... as esu pertraukinejus foteli Ikea medziagom, lietuvisku linu (beje, netiketai gerai devisi/nesimurzina

QUOTE(Perfect @ 2015 01 19, 13:11)
Čia dar labai labai daug info ir patarimų su vaizdinėm priemonėm.

aciu, appartmenttherapy apskritai labai geras saltinis tiems, kam ne tas pats kokie ju namai

QUOTE(profas @ 2015 01 18, 20:09)

QUOTE(Gricė @ 2015 01 19, 12:21)
Vis tik kaip gražiai galima padaryti iš paprastų priemonių

priemones gal ir paprastos, bet ta virve tikrai nepigi

QUOTE(uups @ 2015 01 21, 08:40)
Kaune dar zinau puikiu parduotuviu. Foteliukui ir padevuskese galima rasti puikiu audiniu... as esu pertraukinejus foteli Ikea medziagom, lietuvisku linu (beje, netiketai gerai devisi/nesimurzina
)

Man labiausiai Kaunas tinka

QUOTE(Noe @ 2015 01 21, 12:04)
Man labiausiai Kaunas tinka
bet pabandysiu ir devetose paieskot kazko tinkamo, noris minimaliom sanaudom didziausio efekto
juolab cia bus pirmas mano darbas, tai..
skaitau tema, renku info 

Kaune yra krispo gobeleno namai - savanoriu 192,- verta uzsukti paziureti/pasirinkti ideju, iapziureti isparduodamus gobelenus (yra labai graziu tikrai neaukstom kainom). Kitoj to paties pastato pusej,- kita gobelenu parduotuve,- irgi labai verta demesio. Na, o pigiausiai apsipirksit Audejo parduotuvej, Savanorių pr. 315 (nors is tiesu jis statybininku gatveje, salia naujo hyper Rimi. Ten baldinio audinio metras ir 3 euru nekainuos. Dar jie daznai turi deze, kur pagal svori perkamos atraizos (supakuotos maishais),- dazniausiai visai padoraus dydzio, deranciu tarpusavyj audiniu gabalai,- puikiai pavyktu suskiautiniaut foteliuka ar sofa

Padevushkese apziurekit uzuolaidas. Nors man kaune nera teke matyt geru kainu/medziagu.... gal nezinau kur eit/ieskot

QUOTE(uups @ 2015 01 21, 23:54)
Kaune yra krispo gobeleno namai - savanoriu 192,- verta uzsukti paziureti/pasirinkti ideju, iapziureti isparduodamus gobelenus (yra labai graziu tikrai neaukstom kainom). Kitoj to paties pastato pusej,- kita gobelenu parduotuve,- irgi labai verta demesio. Na, o pigiausiai apsipirksit Audejo parduotuvej, Savanorių pr. 315 (nors is tiesu jis statybininku gatveje, salia naujo hyper Rimi. Ten baldinio audinio metras ir 3 euru nekainuos. Dar jie daznai turi deze, kur pagal svori perkamos atraizos (supakuotos maishais),- dazniausiai visai padoraus dydzio, deranciu tarpusavyj audiniu gabalai,- puikiai pavyktu suskiautiniaut foteliuka ar sofa
Padevushkese apziurekit uzuolaidas. Nors man kaune nera teke matyt geru kainu/medziagu.... gal nezinau kur eit/ieskot

Aciu labai uz nuorodas!

QUOTE(uups @ 2015 01 21, 08:57)

aciu, appartmenttherapy apskritai labai geras saltinis tiems, kam ne tas pats kokie ju namai

uups, labai fainai išsireiškėt

Joa, tam puslapy daug visko gero

QUOTE(uups @ 2015 01 21, 09:40)
)

As noriu tokiu avietiniu kedziu i valgomoji ir niekur nerandu
Galvoju paprastas kedes nupirkt ir nuvezt aptraukt, bet gal tai labai brangus malonumas? Neisivaizduoju kainu
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2015 01 13, 11:27)
Kaip graZu

Kur pirkot veliura? As medziagas susipirksiu ir vesiu kokiem meistram padaryt tas kedes, nes as tikrai nesugebeciau

Papildyta:
Beje gal kas patars kur kreiptis kaune, kad kedes aptrauktu veliuru, padarytu paminkstinima ir tas sagutes

Užtikau dar vieną būdą sagučių pritvirtinimui. Tad dalinuosi
http://www.cape27blo...board-tutorial/
http://www.cape27blo...board-tutorial/