Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų restauravimas - 3 tema

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 08 22, 12:23)
Kur Vilniuje galima porolono nusipirkti? ax.gif

Drujos g. 2 ("Audėjas")
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2015 08 22, 15:57)

Vaje, kaip as apie senius pamirsau. doh.gif
Atsakyti
Prasau,kas nors pakonsultuokit kur gauti tu chalk paint dazu,ir ar tikrai nereikia pries tai baldo padengti gruntu,ar paslifuoti.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lliucija6 @ 2015 08 24, 12:50)
Prasau,kas nors pakonsultuokit kur gauti tu chalk paint dazu,ir ar tikrai nereikia pries tai baldo padengti gruntu,ar paslifuoti.aciu 4u.gif

Guglis tam yra. Daug kas tuos dazus pardavineja, nepatingekit,- tuo paciu kainas susiziuresit. Tiek senukuose ju yra, tiek prasmanesnese parduotuvese, nelygu norima spalva ir kiekis. Surinkit 'mokyklines lentos dazai' ir ziurekit. Galu gale ir paciam pasidaryti tuos dazus galima, jei norimos spalvos nera/per brangu. Slifuoti visada pries dazyma reikia. O del grunto- kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Ir ziurint ka/kaip dazysit, pvz, jei planuojat sendint/nutrint tai grunto gal ir nelabai reik.
Atsakyti
Sveikos,

kaip galėčiau sutvarkyti tokį "gėrį"? sad.gif

Buvo padėta dėžė, po to ištraukta, vėl įstumta, todėl nusitrynė dažai nuo paviršiaus dryžiais ir atrodo prastai... doh.gif

Gal turite patarimų?

user posted image user posted image

Pats pavršius neįbrėžtas, tik dažai pastrynė.
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 09 21, 21:41)
Sveikos,

kaip galėčiau sutvarkyti tokį "gėrį"? sad.gif

Buvo padėta dėžė, po to ištraukta, vėl įstumta, todėl nusitrynė dažai nuo paviršiaus dryžiais ir atrodo prastai...  doh.gif

Gal turite patarimų?

Pats pavršius neįbrėžtas, tik dažai pastrynė.

jeigu visos spintos neremontuosite, tai gal paprasčiausiai nupirkti panašios spalvos klijuojamos plėvelės ir užklijuoti ant viso to nusitrynusio paviršiaus. Bus greita, pigu ir tvarkinga 4u.gif
Atsakyti
gal galite patarti?
Noriu pirkti veidrodi, yra baltas arba sidabrinis remas.
Man reikia bronzines spalvos. Gal zinot kokius dazus su kuo nupurkst?
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 09 29, 12:45)
gal galite patarti?

mes darem juoda su aukso.
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2015 09 29, 12:45)
gal galite patarti?

Seniuose yra bronziniu ( purskiamu ir ne) dazu.
Dar galite pasidairyti tarp dekupazui skirtu priemoniu.
Atsakyti
Sveiki,turiu komodą iš laminato,noriu perdažyti baltai.Kadangi tokiai darbais užsiimsiu pirmą kartą gyvenime, gal kas suteiks daugiau konkretesnės info ir ar aš teisingai viską supratau perskaičius temą

1) komodos paviršių turiu pašiaušti švitriniu popieriumi-supratau,kad turėtų tikti Nr.80-100
2) tada galiu dažyti dažais -kokiais?akriliniais? Nieko nenutuokiu,tai gal kas gali konkrečiai parašyti kokios firmos ,nes noriu Senukuose nusipirkti,domina balti
3)nudažius keliais sluoksniais padengti laku -vėl analogiškas klausimas -gal galit nurodyti konkrečios firmos,ar bent jau į kokią pusę žiūrėti

Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 29 rugsėjo 2015 - 22:05
QUOTE(Soni @ 2015 09 29, 23:05)
Sveiki,turiu komodą iš laminato,noriu perdažyti baltai.Kadangi tokiai darbais užsiimsiu pirmą kartą gyvenime, gal kas suteiks daugiau konkretesnės info ir ar aš teisingai viską supratau perskaičius temą

1) komodos paviršių turiu pašiaušti švitriniu popieriumi-supratau,kad turėtų tikti Nr.80-100
2) tada galiu dažyti dažais -kokiais?akriliniais? Nieko nenutuokiu,tai gal kas gali konkrečiai parašyti kokios firmos ,nes noriu Senukuose nusipirkti,domina balti
3)nudažius keliais sluoksniais padengti laku -vėl analogiškas klausimas -gal galit nurodyti konkrečios firmos,ar bent jau į kokią pusę žiūrėti

Ačiū

Laminatui dazyt sakot... nzn ,gal nlb siaip...nors gal laikys dazai. As dar bandyciau grunta det.
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2015 09 29, 22:05)

Ačiū

Kadangi profesionalių atsakymų nesulaukiat, tai aš iš savo mėgėjiškos pusės kelis pastebėjimus turiu:
2) reikia gruntuoti. Būna gruntas mediena. Ir, kaip supratau, turi būtinai būti acetono ar kieno ten pagrindu, kur paskui teptukus vait-spiritu plauti reikia; vandeninis netinka.
3) jeigu dažysit specialiai medienai skirtais dažais, lakuoti nebereikės. Dažai gali būti ir akriliniai.

Atsakyti